Jump to content

Премијерка Ана Брнабић: НИСАМ НИ „ПРОРУСКИ“ НИ „ПРОАМЕРИЧКИ ЧОВЕК“

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, АлександраВ рече

Ana Brnabić odbacila je navode o mogućem sukobu interesa jer je njen rođeni brat direktor firme Aseko koja konkuriše za državne poslove u Srbiji. "To je međunarodna kompanija sa regionalnim centrom u Beogradu i zapošljava više od 500 inženjera. Ta kompanija ima ozbiljne i striktne antikorupcijske mere ako se u bilo kom trenu pokaže da su imali bilo kakav konflikt interesa, a posebno u saradnji sa javnom upravom i institucijama. Sa dve strane smo zaštićeni zakonima Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije i samim tržištem", istakla je Brnabić. :trtmilo:

Од 18.25

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, АлександраВ рече

Ana Brnabić odbacila je navode o mogućem sukobu interesa jer je njen rođeni brat direktor firme Aseko koja konkuriše za državne poslove u Srbiji. "To je međunarodna kompanija sa regionalnim centrom u Beogradu i zapošljava više od 500 inženjera. Ta kompanija ima ozbiljne i striktne antikorupcijske mere ako se u bilo kom trenu pokaže da su imali bilo kakav konflikt interesa, a posebno u saradnji sa javnom upravom i institucijama. Sa dve strane smo zaštićeni zakonima Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije i samim tržištem", istakla je Brnabić. :trtmilo:

Al' smo zasticeni (oligopolskim a neretko i potpuno monopolskim! ) trzistem, ne treba ti pitati!!!

A sto se tice Agencije za borbu protiv korupcije, tek to je smejurija. "Nezavisnu" Agenciju finansira i bira skupstina i vlada tj. politicari koje treba da proverava a ako se i u njoj i desi neko poput pok. Verice Barac ili one druge zene, zaboravih joj ime, onda ili slucaj zastari ili podnosioca tuzbe "slucajno" malo presrecu "nepoznata" lica oko gajbe.

Ma bre, cista demagogija koja nema nikakve veze sa istinom i praksom. 

I te podmetnute dileme. Koga bre briga ciji je covek i koliki je patriota?! Neka lepo kaze sta misli konkretno uraditi ili jos bolje, neka pocne od svog ministrovanja i pokaze te "sjajne" rezultate koje je postigla.

Sve su to prazne price a realnost da nam parazitska i kriminalna partokratija raste dok se broj stanovnika smanjuje. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, florenntina рече

Ma bre, potpuno je nebitno ciji je covek/zena sve dok je dusom i delom komunjara.

A Ana Brnabic je komunjara jer? Ili po tome sto svako ako ti se ne svidi se stavlja u tu kategoriju. Ako si stvarno ekonomista ovakve stvari su sramota da izjavis. Ne mislim o Brnabicki nista dobro, ali ta neka ucitvanja koja nemaju veze s mozgom su zapravo verovatno nesto sto odise komunizmom vise od bilo cega drugog. Samo sto se njima prividjaju drzavni neprijatelji, a tebi komunisti

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Trifke рече

Sta ce biti sa nama za ovako prkosenje Bogu? Neka nam se Bog smiluje!

Salis se naravno? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Salis se naravno? 

Vrlo ozbiljno!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Vrlo ozbiljno!

Vrlo si ozbiljan u svojoj sali? :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Vrlo si ozbiljan u svojoj sali? :D

Ne vrlo sam ozbiljan u onome sto sam napisao. Napisao sam ono sto mislim, svidjalo se to nekome ili ne.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Ne vrlo sam ozbiljan u onome sto sam napisao. Napisao sam ono sto mislim, svidjalo se to nekome ili ne.

Nema nista od toga. Srbiji ni dlaka nece faliti sto se tice Boga, jedino nam moze faliti od nas samih. Kad nije kaznio Crkvu pored svog onog pederluka pod mantijom, jos manje ce mrdnuti svojom svemocnom misicom zbog jedne eshatoloski beznacajne svetovne funkcije. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Trifke рече

Bog je taj koji postavlja careve i kraljeve ali ako oni cine zlo kaznjava ne samo njih nego celo carstvo. Cela 1 i 2 o carevima i 1 i 2 Dnevnika ti je o tome a da...

Sve sto se desava, desava se po Bozijem dopustenju. 

Politika nije religija. Ona se ne bavi zemaljskim carstvima. 

Mi smo samo jedna mala zemlja na Balkanu, koja ovakvim izborima zeli da posvedoci svoju savremenost i spremnost da postane deo Evrope. Medjutim, uopste nismo svesni koliko smo nevazni u toj igri koja lici na monopol. Gubimo svoj identitet, zato sto pokusavamo da laskamo nekome ko nas i ne primecuje.

• Волим 1

reading.gif

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Princess Bella рече

Sve sto se desava, desava se po Bozijem dopustenju. 

Politika nije religija. Ona se ne bavi zemaljskim carstvima. 

Mi smo samo jedna mala zemlja na Balkanu, koja ovakvim izborima zeli da posvedoci svoju savremenost i spremnost da postane deo Evrope. Medjutim, uopste nismo svesni koliko smo nevazni u toj igri koja lici na monopol. Gubimo svoj identitet, zato sto pokusavamo da laskamo nekome ko nas i ne primecuje.

Delimicno se slazem sa tobom. Ako pogledas u Starom Zavetu imas prikaz gde se pokazuje da se bez Boga ne vodi nikakva politika i da je on taj koji odredjuje ko vlada i kako vlada. No necu vise o tome to i tako nije vazno. Sta ko poseje to i poznje!

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Justin Waters рече

Nema nista od toga. Srbiji ni dlaka nece faliti sto se tice Boga, jedino nam moze faliti od nas samih. Kad nije kaznio Crkvu pored svog onog pederluka pod mantijom, jos manje ce mrdnuti svojom svemocnom misicom zbog jedne eshatoloski beznacajne svetovne funkcije. 

Sve u svoje vreme! Tako je bilo i sa Vizantijom i sa Izrelom! No necu vise o tome! :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Desiderius Erasmus рече

Hm, ovde se samo postavlja pitanje kakvu mi državu hoćemo. Da li teokratsku, kakva je bio starozavetni Izrael, ili sekularnu. Ako hoćemo ovo prvo, onda si u pravu, nipošto ne bismo smeli da dozvolimo da lezbejka bude premijerka, jer teokratska država podrazumeva potpuno drugačija pravila igre. Ali, ako hoćemo sekularnu državu, u kojoj su Crkva i država odvojene, onda nema razloga zašto lezbejka ne bi smela da bude na takvoj funkciji. I još nešto: teokratsku državu ne možemo mi da uspostavimo svojom inicijativom; to zavisi od Božije inicijative, kao što je bio slučaj i sa Izraelom. No, ja sumnjam da je Njegova volja uspostavljanje takve države u današnje vreme. Apostolima je rečeno da idu i propovedaju Jevanđelje, a ne da stvaraju državu nalik Izraelu. Ono što lično jedino ne bih voleo je da se dozvoli usvajanje dece homoseksualnim parovima. 

Vavilon, Sirija nisu bile teokratseke drzave pa eto... ali kao sto rekoh nije bitno. Necu vise o tome! ;)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Trifke рече

Sve u svoje vreme! Tako je bilo i sa Vizantijom i sa Izrelom! No necu vise o tome! :)

Izrael je dosad trebao biti pokriven zutim sumporom zaborava njegovog s obzirom da je Tel Aviv jedna od gej prestonica u svijetu. Ali ne mari vraze oni nikad jaci u istoriji kao narod i drzava nisu bili. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Филозоф рече

A Ana Brnabic je komunjara jer? Ili po tome sto svako ako ti se ne svidi se stavlja u tu kategoriju. Ako si stvarno ekonomista ovakve stvari su sramota da izjavis. Ne mislim o Brnabicki nista dobro, ali ta neka ucitvanja koja nemaju veze s mozgom su zapravo verovatno nesto sto odise komunizmom vise od bilo cega drugog. Samo sto se njima prividjaju drzavni neprijatelji, a tebi komunisti

Ne cudi me da je moja izjava u Srbiji sramna iako je to ne cini manje istinitom. Zato sam se i odselila a pre par meseci su mi priznali i master, tako da mozes da mi cestitas-ako je to uopste bitno za raspravu.

Po meni je komunjara (tako ih ja zovem jer su to vecinom potomci komunista koji su urnisali Srbiju svojim idejama o jednakosti, a ti slobodno upotrebi naziv koji ti se dopada) onaj ko smatra da drzava treba da vodi i organizuje privredu, oporavlja preduzeca, gradi zgrade i soping molove, podstice privredne grane regulacijama i ostale nebuloze. Pricaju o nekim trzistima a pri tome im ne pada na pamet ni da obezbede pravnu sigurnost privatne svojine za pocetak...

Vazno je da ljudi u Srbiji zive slobodno i lepo, a ja cu svoj problem sa prividjenjima lako resiti-ne brini se za mene.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...