Jump to content

Премијерка Србије Ана Брнабић

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Novi predsednik vlade - pola Brnabić pola Dačić

Da li će Srbija, ukoliko skupština izabere Anu Brnabić, dobiti model Vlade kakav ne postoji ni u Srbiji, niti bilo gde u svetu, da premijer, u ovom slučaju Ana Brnabić, preuzme samo ekonomiju, dok bi se politikom bavio Ivica Dačić?

Izvor: N1

Da li je time predsednik Vučić zadovoljio i Istok i Zapad, kako to veruju u Demokratskoj stranci ili to nije ni važno jer će, ionako, Aleksandar Vučić i s mesta predsednika voditi politiku Vlade?

Pola Ane Brnabić i pola Ivice Dačića jedan ceo premijer. Njeno razumevanje ekonomije, a njegovo politike, za predsednika države Aleksandra Vučića, dobitna su kombinacija.

N1: Izmakla vam je funkcija "celog" premijera, ali izgleda da ste dobili neku polovinu. Kako to razumete?

Ivica Dačić: Pa dobro... (smeh) nije ni to... premijer je premijer, ne mislim da je to sada podele premijerske funkcije. Čuli ste predsednika republike i on je sam rekao da bi ja trebalo više da se bavim političkim temama, čime sam se i do sada bavio.

I to je, u najmanju ruku, nekorektno prema Ani Brnabić, ocenjuje lider demokrata Dragan Šutanovac. Tom izjavom Vučić je, tvrdi, novoj mandatarki ograničio ustavna ovlašćenja.

"Mislim da je tom rečenicom aktuelni predsednik Vučić rekao 'ja ću se baviti svime, a vi ćete biti moji pomoćnici, Ana za ekonomiju, a Dačić za politiku'. I s druge strane, mislim da Aleksandar Vučić tom porukom šalje poruke i na istok i na zapad, da on još uvek nije odlučio da li mi treba da nastavimo ka Zapadu, a u stavri idemo ka istoku, ili idemo ka istoku, a fingiramo da idemo ka EU", kaže Šutanovac.

Gde je Ana Brnabić - zapad, a Ivica Dačić - istok. Ni Brnabić, ni Dačić, sve je samo Vučić - konstatuje lider pokreta Dveri Boško Obradović:

"I on će zapravo biti jedini pravi premijer, a sve je ovo jedna velika farsa kojom se pokušava sakriti da mi imamo jedan totalitarni politički sistem u kome jedan čovek želi da bude i predsednik države i predsednik Vlade, verovatno i gradonačelnik Beograda i šef svih tajnih službi i predsednik SNS-a", Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri.

Dvoglavi fikus - premijer Srbije, tako DJB opisuje novonastalu situaciju. Tvrde, za takvu "skalameriju" ne postoji nikakav zakonski okvir. Da takav, kako kaže, model dosad nismo imali, priznaje i visoka funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović i zaključuje:

"Od izuzetne važnosti je da između njih dvoje postoji dobra saradnja, kako podela posla ne bi dovela do neke vrste dvovlašća."

Neće, jer Dačić obećava u okviru politike Ani Brnabić samo pomagati. Polovina premijerske funkcije koju će dobiti, biće Dačiću treća uloga, pošto očekuje da i u novoj Vladi ostane i ministar spoljinih poslova i prvi potpredsednik Vlade.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Neguj mo srbski jezik

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Hrvatica hoce ekonomiju?

Objašnjavajući plan "okupacije" Borojević je izdvojio sledećih deset tačaka kroz koje je se taj plan sprovodi:

1. Ekonomski okupirati Srbiju do 2013. godine, kupovinom kroz kriminalnu privatizaciju;
  2. Blokirati Srbiju da ima pristup evropskim fondovima;
  3. Blokirati Srbiju ka EU putu;
  4. Zabraniti pristup svim srpskim firmama na Hrvatskom tržištu, a uzeti sve srpske brendove pod svoje kako bi se koristili kao avatari za privlačenje srpskih kupaca u trgovinskim lancima u Srbiji;
  5. Raditi na podizanju nacionalne svesti i kampanje "kupujmo domaće" u Hrvatskoj;
  6. Da Srbija postane talac sopstvenih radno sposobnih građana koji će biti zaposleni u hrvatskim firmama koje posluju u Srbiji;
  7. Kupiti plodno obradivu zemlju isključivo u Vojvodini i to sa novcem iz fondova Evropske unije;
  8. Novcem koji se akomulira u Srbiji puniti PIO i vojne fondove republike Hravatske;
  9. Raditi na anti-kampanji Srbije u Hrvatskoj, zabraniti ćirilicu, filmove, koncerte, pa i čokoladice iz Srbije;
  10. Tražiti deo Vojvodine u pristupnim pregovorima Srbije do 2025. godine.

- To se za sada nije desilo i bitno je da se u godinama koje dolaze, to desi, jer u protivnom, neće biti u nacionalnom interesu Republike Srbije da bude ovako otvorena, kao što je bila do sada. Potrebno je hitno se osloboditi ekonomske okupacije Republike Hrvatske i zahtevati EKONOMSKI RECIPROCITET - kaže on.

http://vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/621020/Hrvatska-vise-od-deset-godina-vrsi-okupaciju-Srbije-treba-uzvratiti-udarac

Borojevic savetuje da se Srbija hitno mora  osloboditi HRVATSKE ekonomske okupacije  i zahtevati EKONOMSKI RECIPROCITET. Medjutim,  na nase oci se ekonomija Srbije stavlja  pod koordinaciju i vodjstvo  Brnabic i time se ide u sam finis  dovrsetka plana.   

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Благовесник рече

Hrvatica hoce ekonomiju?

Objašnjavajući plan "okupacije" Borojević je izdvojio sledećih deset tačaka kroz koje je se taj plan sprovodi:

1. Ekonomski okupirati Srbiju do 2013. godine, kupovinom kroz kriminalnu privatizaciju;
  4. Zabraniti pristup svim srpskim firmama na Hrvatskom tržištu, a uzeti sve srpske brendove pod svoje kako bi se koristili kao avatari za privlačenje srpskih kupaca u trgovinskim lancima u Srbiji;
  5. Raditi na podizanju nacionalne svesti i kampanje "kupujmo domaće" u Hrvatskoj;
  6. Da Srbija postane talac sopstvenih radno sposobnih građana koji će biti zaposleni u hrvatskim firmama koje posluju u Srbiji;
  7. Kupiti plodno obradivu zemlju isključivo u Vojvodini i to sa novcem iz fondova Evropske unije;
  8. Novcem koji se akomulira u Srbiji puniti PIO i vojne fondove republike Hravatske;
  9. Raditi na anti-kampanji Srbije u Hrvatskoj, zabraniti ćirilicu, filmove, koncerte... pa i čokoladice iz Srbije;

- To se za sada nije desilo i bitno je da se u godinama koje dolaze, to desi, jer u protivnom, neće biti u nacionalnom interesu Republike Srbije da bude ovako otvorena, kao što je bila do sada. Potrebno je hitno se osloboditi ekonomske okupacije Republike Hrvatske i zahtevati EKONOMSKI RECIPROCITET - kaže on.

Извор?

Подели на овим сајтовима

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On ‎20‎.‎6‎.‎2017‎. at 0:19, Благовесник рече

Hrvatica hoce ekonomiju?

9. Raditi na anti-kampanji Srbije u Hrvatskoj, zabraniti ćirilicu, filmove, koncerte, pa i čokoladice iz Srbije;

http://vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/621020/Hrvatska-vise-od-deset-godina-vrsi-okupaciju-Srbije-treba-uzvratiti-udarac

Borojevic savetuje da se Srbija hitno mora  osloboditi HRVATSKE ekonomske okupacije  i zahtevati EKONOMSKI RECIPROCITET. Medjutim,  na nase oci se ekonomija Srbije stavlja  pod koordinaciju i vodjstvo  Brnabic i time se ide u sam finis  dovrsetka plana.   

Kul, a Pupovac radi na vaspostavljanju RSK.

Prosto je prezanimljivo kako sve zavjerologije se baziraju na istoj logici. Od Aleksa Dzounsa do nasih mejnstrim analiticara - imamo nekig neprijatelja koji kompleksnim vezama i metodama zeli da nas porobi na petsto raznih nacina da ih nismo ni svjesni.

Jos mi je prezanimljivo sto zavjerologije se javljaju samo kod desnicarskih licnosti o.O

Kao da je u pitanju nekakva psiholoska uzrokovanost ili specificnost desnicarskih ideja koje upucuju covjeka na ovakvo sagledavanje svijeta da se pazi na petsto mogucnosti za opasnost protiv "nas" od strane "njih". I uvijek kada se moze pinuditi alternativno, jednostavnije i manje dramaticno objasnjenje - odbacuju ga kao "naivno" ili "nerealno", te ironicno preskoce par koraka analize i uzmu najgoru mogucu opciju kao jedinu istinitu. Kao da su u pitanju ljudi koji karakterno uvijek misle da ce prije biti ono najgore moguce o.O Zivim sa jednim takvim i prosto me zacudjuje nivo poklapanja sa njegovim razmisljanjima kada ovo citam.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Ћириличар рече

Jos mi je prezanimljivo sto zavjerologije se javljaju samo kod desnicarskih licnosti o.O

Gresis, npr. onaj zajtegajst film vrvi od levicarske zaverologije.

Znaci religija, GMO, zivotna sredina, korporacije...

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, sqny рече

Gresis, npr. onaj zajtegajst film vrvi od levicarske zaverologije.

Znaci religija, GMO, zivotna sredina, korporacije...

To su desnicarski taljing points. Iluminati su svuda, GMO hoce da nas truju ( lijevicarsko je da se korporacije trebaju zauzdati i da se GMO oznacava, a desnicarsko je da je to metod kontrole populacije ), zivotna sredina i briga oko nje je zavjera da nas kontrolisu kako bi korporacije zaradile ( tu se poklapa sa lijevima, ali opet je drugaciji majndset u pitanju ), korporacije su svaciji bauk, ali samo je Soros bauk samo desnima.

Zeitgeist je cista americka desnicarska zavjerologija. Digitalni andjeo - originalno americka zavjerologija. Anunaki reptilijanci - desnicarska zavjerologija ( Aleks Dzouns tako prica o interdimenzionalnim bicima reptilima :D ).

Ko se najvise kod nas lozi na ovakve zavhere, tajne centre moci i zlibne planove Hrvata i Amerikanaca pod patronatom satanistickog Novog Svjetskog Poretka? Na Miroljuba Petrovica i Dejana Lucica? Najvise iole desno orijentisani.

Hajd, ovi lijevi imaju svoje mitove, ali nisu ni izbliza zanimljivi kao desni. Uvijek ima neki "mastermind" koji nam radi o glavi :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Mozda zato sto te korporacije i mastermajndi dolaze spolja, ovde se uglavnom lepe na desnicare. Ako si amer npr., korporacje i zli bankari nisu strani element, vec produkt zlog kapitalistickog patrijarhata pa je pomereno u levo, tako mi deluje.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, sqny рече

Mozda zato sto te korporacije i mastermajndi dolaze spolja, ovde se uglavnom lepe na desnicare. Ako si amer npr., korporacje i zli bankari nisu strani element, vec produkt zlog kapitalistickog patrijarhata pa je pomereno u levo, tako mi deluje.

Dobro si ubo. Ali pazi sad kako korporacije postaju strani element:

- multinacionalne su

- u sprezi sa mocnom vladom

- u sprezi sa medjunarodnim centrima moci

- ganjaju profit, sto znaci da im se fucka za moral

> ergo, mogu biti formalno "domace", ali njihov interes je sebican i nije nuzno vezan za dobrobit drzave i drustva, pa mogu ucestvovati u projektima na njihovu stetu ( ekonomska okupacija, kontrola populacije itd. )

A lijevi ih mrze jer ganjaju profit bez obzira na drustvenu pravdu, jednakost i radnicka prava. Desni se btinu za dobrobit drzave i drustva, a lijevi za "malog covjeka" i drustvenu nejednakost. Isti bauk, al drugaciji majndset.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ћириличар рече

Zivim sa jednim takvim i prosto me zacudjuje nivo poklapanja sa njegovim razmisljanjima kada ovo citam.

И ја, Са собом самим.

Него, виђесте ли како г. председник синоћ поста и портпарол патријарха?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...