Jump to content

Премијерка Србије Ана Брнабић

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што'јес'јес ова Ана има више мушких гена од Вучића... Ако буде хтела боље ће бранити Косово и Метохију од њега!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 часа, Ћириличар рече

као што ја никада нисам чуо у школи о Мехмедалији Мак-Диздару

Заиста поражавајуће сазнање. Мсм, како се не запита неко на концу, кад извади 10 кема да плати нешто, тко је онај брадоња на тој новчаници? Шта рећи...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Зосима рече

Јел зна неко,ко јој је риба ? :0212_rolleyes:

Ах ти деране...Желио си питати: "Тко нам је   прва дама?"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ћириличар рече

И ништа од тога није битно, што је најјаче. Али раја се фата. Шта ћеш.

Имамо тако и ми у Српској Емила Влајкија, Јевреја са шиптарским презименом који је најтврдокорнији српски националиста, па нико не прави фрку :smeh1: 

Не изјашњава се као Србин. Скоро сам га чуо да каже за себе да је Хрват/Јевреј по националности, али да је пре свега човек, и да зато има такве ставове.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пјевамо ли од сад умјесто "Вучићу п...у" "Вучићу лез....о"? :)

Може ли неко да ми каже како увјек успију да прогају неког свог, а да ми останемо да се расправљамо, у овом случају, је л' она настрана или није, је л' Хрватица ил' Српкиња и јесу ли је са запада послало да нас још додатно понизе? А нико, тј. скоро нико(не мислим на форум, јер сам се од 4-те стране укључио, него на нас као народ генерално), не пита чиме је заслужила да дође на ову функцију? Још ако је тачно оно што је Телемпромптер објавио. Стварно смо чудан народ, зато нам све и пролази како пролази. Зато ће овакви(Вучић) да владају доживотно.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Снежана рече

Ах ти деране...Желио си питати: "Тко нам је   прва дама?"

Nesto poput ovoga :D 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4542842/Husband-Luxembourg-s-gay-Prime-Minister-joins-NATO-WAGs.html

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Зашто је народ шокиран, и зашто стренџери кажу да је новитет за Балкан? 

Толике године имали п*дера за премијера, и сад је лезбо шатро новитет. 

Јок, само логичан след.

Обзиром да бисексуализам није шокантан већини овдашње јавности због честог конзумирања порнића, на следећим превременим премијер ће бити транџа.

Предлажем Карамелу. 

Немо' после бидне нисам каз'о...

Знате ону - ко задњи... светло.

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

A odakle vam to da je Hrvatica? Nigde ne uspevam da pronadjem taj podatak... Nije da mi je bitno ali raspravljam se sa jednim likom i zanima me jel ta informacija tacna?

U biografiji pise da je rodjena u bg-u i da se skolovala u srbiji, USA i engleskoj... Nigde ni reci o hrvatskoj?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

A odakle vam to da je Hrvatica? Nigde ne uspevam da pronadjem taj podatak... Nije da mi je bitno ali raspravljam se sa jednim likom i zanima me jel ta informacija tacna?

U biografiji pise da je rodjena u bg-u i da se skolovala u srbiji, USA i engleskoj... Nigde ni reci o hrvatskoj?

Само мало истраживање. Презиме Брнабић не постоји код "Србокатолика" него само код Хрвата са острва и северозапада Хрватске, нема Срба из Хрватске (ни из Србије) који носе ово презиме, не постоје подаци о крсној слави ове фамилије итд. Плус, поседује имовину на Крку.

Можда није Хрватица јер је човек слободан да се изјашњава како жели, али њен отац је сигурно био. На пример, и отац Вање Удовичића је Хрват, а он је Србин.

Подели на овим сајтовима

Мука ми је ! Содома и Гомора ! Шта даље рећи ? Спремајте се за једно разарање до пепела ! Немам речи да изразим шта мислим и шта ће нам се десити ! 

https://www.youtube.com/watch?v=C2sdt_uqolY

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, jedan čovjek рече

Nemam ništa protiv žena u politici, ako su zasnovane na nekim normalnim osnovama.

Znate li vi šta će ona da uradi za mandat od 4 godine ako se ne varam od školstva, državne uprave, i ostalog po pitanju tih seksualnih manjina.

Како шта ће радити, па куваће кафу!

Мислим да је ово добар потез Вучића. Мирко је код Тадића кувао каву, па је Тадић проглашен да је хомосексулац. Сада је Вучић поставио жену, хомосексуалку да кува кафу. Наругао се свима. Генијалан потез нашег председника!!!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драган Јашић рече

Мука ми је ! Содома и Гомора ! Шта даље рећи ? Спремајте се за једно разарање до пепела ! Немам речи да изразим шта мислим и шта ће нам се десити ! 

https://www.youtube.com/watch?v=C2sdt_uqolY

Ma kakvi,kreće najveći procvat Srbije u njenoj novijoj političkoj istoriji jer smo konačno postali deo jevrope u punom smislu te reči ima poglavlja da se otvaraju samo tako,smanjenje nezaposlenosti,povećanja plata i pemzija,sloboda medija,vraćaju nam KiM....i Nemci će da nama zavide kolko će nam dobro biti.Svaka čast precedniku :kolcecb3hb8:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Дидим рече

Мени је интересантно било оно тумачење да је пред Богом једнак гад хомосексуални секс и анални секс са женом, јер и једно и друго, да не будем дегутантан, подразумевају мешање семена живота са отвором за отпад. Е сад, не знам како се ту уклапа женска хомосексуалност... то чини ми се и да није исто као ове две претходне "болести". ne_shvata

Pa ladno se nigde ne pominje ni ne osudjuje. To koriste neki rabini u strogim varijantama judaizma da uzmu lezbejku za suprugu jer im treba 'neukaljana'. :D

пре 25 минута, Desiderius Erasmus рече

Pih, znači ništa od Dušanovog carstva. Odmah zvati dežurnu porodicu, da pošalje u Nemanjinu one momke što vežbaju kamena s ramena...

Ne, ozbiljno, zašto se sada svi sablažnjavaju što je Brnabićka premijerka, a ne sablažnjavaju se što u Svetom Sinodu sedi Pahomije? Nije li to malo licemerno?

Pritom kod Ane garant sve ide skroz dobrovoljno medju skroz odraslim ljudima koji skroz slobodno pristaju.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...