Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Mi da uskladimo program? :))

Feministicko-patrijarhalna minarhisticko-anarhisticka socijal-demokratska demohriscanska stranka za jaku sekularnu pravoslavnu drzavu socijalne pravde i ljudskih prava... Glasajte za nas! :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Аурор рече

Čak ni bombardovanje nije bilo jer nas mrze, i to isto treba imati u vidu.

Генерално се слажем, али кад видим ону ђавољу бабетину Одврајт...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Аурор рече

Ja ga ne potcenjujem, on je dijabolični zlotvor visokog reda...

Iz perspektive našeg naroda - on je u suštini turski sultan, žao mi je što većina to ne shvata (jer je takođe i majstor manipulacije), zbog ovoga me uopšte ne čude ni oni hvalospevi Muratu. :)

Више је као дахија. Султани су у просеку били бољи према Србима од Вучића...

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Таша рече

Naravno da vidim problem ali i ne mislim da cemo problem ti i ja veceras resiti na forumu. Problem postoji svuda u svetu i neresiv je u potpunosti ali da se svede na minimum i drzi pod kontrolom, moguce je.

I posle mi kazi da to sto sve vreme pricas nije (polu)beznadje.

U iskrenoj nadi (i veri) nije bitno da li ces uspeti da stignes do samog cilja, nego kakav ti je uopste cilj.

Utoliko se upravo i razilazimo u misljenju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, R2D2 рече

Не разумем ове протесте на улицама Београда и других, већих градова у Србији? Разумем да је неко незадовољан што није победио његов избор. И сам сам незадовољан. Али, не разумем улични "захтев" да се мења власт. Људи, човек је добио 55%, то је чињеница. Можете ви сада калкулисати и тврдити како је то само 30% укупног бирачког тела. Али, зашто нисте изашли на изборе па учинили да не буде 55% већ 30%?

Zasto mnogi nisu izasli?

Zato jer su do sad i vrapci naucili da bez obzira na izlaznost tiranin ostaje tiranin, i ne preza od bilo kakve kradje i prevare samo da ostane to sto jeste i da vlast prigrabi za sebe i svoje trabante. Ovde ne postoje posteni izbori, iako je jedan broj nas koji inace ne glasamo izasao ovog puta, mnogo veci broj nije, jer su ljudi premoreni od lazi i licemerja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Таша рече

Zar se vecina, kakva god bila, pre par dana nije izjasnila da je zadovoljna politikom SNS-a i Vucicem!?

Nije. Sramotno je ovakvo spinovanje stvarnosti.

Vecina nije ni izasla, a od izaslih dobar deo nije za AV. Kad to sve saberes - e to je bas velika vecina.

Ali zalud je ova prica kad se i vi koji niste ovde pecate na stelovanu stvarnost.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Аурор рече

Čim se stvari stabilizuju, taj deo sveta prestaje da bude interesantan... To se ovde dogodilo krajem devedesetih.

Nisu se stvari na Balkanu nikad stabilizovale. Latentna nesigurnost svake vrste je jedini interes Zapada ovde.

Pogledaj samo: ekonomski, politicki, vojno, kako god okrenes, sve je ovde na ivici nekakvog pucanja, i svesno se odrzava na toj ivici vec godinama.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Лазар Нешић рече

Добро речено, стари! :dobro:Звучи ко покварена плоча ово прозивање за резултате избора, нико апсолутно не протестује због тога, људи требају више да се информишу.

Amin.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Лазар Нешић рече

Тако је, то сам данас причао мојој фрапираној госпођи. Колико ће да мрзе себе ускоро ови што се бусају у Вучићево српство  ...

Ima neke pogane slasti u tome da posle svega pogledas lica tih koji ga glasaju, kad ih sutra bude na uzetu - kao zadnje ovnove - bude uveo u Natu.

A ja ponekad bas uzivam u toj poganoj slasti, da mi Bog oprosti... :)))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Demonstranti ne traze ponistavanje izbornih rezultata niti smenu predsednika ili premijera. Sta je tu tolko tesko da se ukapira kad ljudi lepo, citko napisali sta oce.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Аурор рече

FB_IMG_1491423519846.jpg.28add4128f0df5989a7923172432f8e0.jpg

...

Ljubi je Sloba, jos i lici na njega...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Mi da uskladimo program? :))

Feministicko-patrijarhalna minarhisticko-anarhisticka socijal-demokratska demohriscanska stranka za jaku sekularnu pravoslavnu drzavu socijalne pravde i ljudskih prava... Glasajte za nas! :smeh1:

I opet ne valja, treba "patrijarhalno-feministicka"!

Подели на овим сајтовима

Juce sam ucestvovao u setnji u Nisu (hteo sam da fotkam situaciju) , super je ekipa, uglavnom su studenti ali ima i matoraca (cak i od mene starijih! :) ). Odusevio me je jedan momenat, dok smo setali gradom put nas je naneo pored gradske bolnice, u tom trenutnku organizatori su pozvali demonstante da se uzdrze  od skandiranja sto su oni i uradili i potpunoj tisini smo prosli pored bolnice i nastavili sa skandiranjem kad smo bili dovoljno udaljeni. Huligani i probisveti...

Nije bilo ikakvih incidenata, osim sto je jedan vucicev bilbord pored kojeg smo prosli bio gadjan jajima a i to je naislo na negodovanje dela demonstranata... ja licno mislim da nije trebalo to da rade al s druge strane  u pitanju su jaja a ne kamenice i blato. Nije nacinjena nikakva steta a posto je padala kisa ta jaja su se brzo oprala i vucko zasijao u svom punom sjaju kako i uvek. Strani placenici...

Treci dan protesta u Nisu je bio najmsovniji do sada iako je kisa lila skoro sve vreme. Prodane duse...

Stavicu koju fotku sa protesta i ovde samo da ih poprisredim malo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...