Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ja ne znam šta je sa vama ljudi moji. Sutra ako izađe banka sa likom Vučića, hoćete li je koristiti? Naravno da hoćete...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Milan Nikolic рече

Ne treba ti dati socijalno, ni penziju ni ništa.

Па то ми и не треба, сам ћу, одјавио сам се давно од државе, ништа не тражим и ништа више не дам.

Зато се политиком и не бавим, само волим да се спрдам, и друге да нервирам. :-п 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Treba ti uzeti struju i videti odakle je primaš.

Нека те, опусти се и смањи троловање, има људи који неће да скапирају.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne, samo ti ukazujem na zavisnost prema sistemu, i svi smo u tome. Ima u pravom smislu slobodnih ljudi ali njih je malo.

Život u prirodi je mnogo sofisticiraniji danas. Eto o čemu treba da razmišljamo, a ne o politici.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Nama je Vučić najmanje kriv. Najbolje je da tako lako okrivimo ''vođu'' i opravdamo sopstvenu nemoć.

Nemojte su čuditi ovoj generaciji koja sada šparta ulicama. Njima će se sledeće generacije smejati. Nešto drugo će da bude in.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja imam privatne slike sa 5. oktobra, nisam hteo nikome da prodajem, najbolje i najluđe slike. Stara škola, stari aparat.

I bio sam ponosan dugo godina. Međutim, danas mi je muka toga, najbolje je da sam bio odsutan.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

I šta sad ovi protesti?!?!?! AV je imao podršku nekoliko stranaka, i njihovih glasača, i šta je onda čudno što je dobio 25-30% glasova? A opozicija je bila alava, jer nisu hteli da se dogovore da nastupe sa JEDNIM kandidatom, u kom slučaju bi bilo drugog kruga. Ovako su samo podelili glasove i AV-u bukvalno obezbedili ubedljivu pobedu. A koji su ostali kod kuće i nisu glasali, neka ne misle da će učiniti nešto time što neće učiniti ništa. Što je bilo više kandidata, i izlaznost manja, to je pobeda AV-a bila sigurnija. Prosto ko pasulj.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, todor рече

Не добијам је за џабе, плаћам је поштено. 

Пробај нешто друго, државопоклониче. 

ТО ЈЕ ТО! СРПСКИ ИЗРАЗ ЗА ЛИБЕРТАРИЈАНСКУ УВРЕДУ "YOU'RE A FILTHY STATIST COMMUNIST!"

#Крадем

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...