Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

bloknut od ivana markovitja :P

Пиш!12:smeha:

Ааааааааа! Ово је здрав смисао за хумор! Леле мајко, хахахаха!

Алал вера!

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Cuprilic рече

ja ne mrzim nikog daleko bilo al za svoje se uvek borim ako treba i zivotom svojim ,,nemam nista protiv rkc i pape dok se drze podalje od srpskih zemalja i srpskog govornog podrucja !  nemam i nista protiv da se ozana ,lepold i slicna bratija slave u vatikanu al nece moci i na srpskom balkanu 

Čovek tu priču o vatikanskom uplivu na Srbiju upravo pričaju oni koji se hrane time da smo ti i ja spremni i da poginemo za Hrista i Srbiju, što se iz moje životne biografije jasno vidi.

Ali upravo ti koji viču na sav glas su ti koji stežu kaiš nama za vrat, njima nije stalo ni do Hrista ni do Srbije ni do tebe i mene, njima je stalo da viču u prazno i da su stalno ugroženi oni nisu u stanju da nadju nigde prijatelje, ni u rusiji ni u grčkoj ni u drugim pravoslavnim zemljama, oni su u stanju samo da rade za komunističke gazde iz senke a sa šubarama na glavi i krstom oko vrata da narod bičuju glupostima.

Mi ne govorimo ovde o ujedinjenju hrvatske i srpske crkve ovo je Hristova Crkva koja je doživela bolan raskol i svaki normalan čovek pati zbog toga a sa susedima se jednom za svagda moramo raspraviti ali kao ljudi i Hrišćani koji ne daju na sebe ali ne žele da povrede ni drugog.

Hrišćanski svet već prepozaje ono o čemu ja govorim i ovo su poslednji trzaji komunističkih gladijatora koji opet rade za nikad umrle faraone sveta.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

aman covece ja ne mrzim nikog ,,sa ljuljacima i vladikom artemijem veze nemam ,,ne podrzavam ni njegov potez iako za to ima opravdanja i ima i kod njega pametnih stvari ! sve bliznje kartolike volim i postujem al van linije karlobag karlovac ogulin virovitica ,,,,posle te granice mogu da imaju svetaca koliko oce ,ja nemam nista protiv 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mi ne govorimo ovde o ujedinjenju hrvatske i srpske crkve ovo je Hristova Crkva koja je doživela bolan raskol i svaki normalan čovek pati zbog toga a sa susedima se jednom za svagda moramo raspraviti ali kao ljudi i Hrišćani koji ne daju na sebe ali ne žele da povrede ni drugog.

Све похвале!:dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Леон Професионалац рече

Овде отац Зоран даје своје емоције а овај почео са некаквим теоријама завере.

Ово је текст не да се полемише већ да се прочита и, уколико се читаоцу свиди, да га читалац похвали.

Slazem se, neka ostane na emocijama i na umetnickom izrazavanju. Iako, ima o cemu raspravljati i polemisati.

Подели на овим сајтовима

kakve veza sad imaju komunisti sa ovde iznetim marketingom rkc svetitelja a i nema veza sa hrvatima jer i njima jadnima je vatikan nametnuo ulogu koju igraju al oni su nasa briga!  ovde je problem u jos vecem rasrbljivanju srpske sparte crne gore proteziranjem rkc tkz svetitelja koji su svojim zivotom i delima radili na razjedinjenju srpskog naroda a sve to od strane svestenih lica spc koja rade u sluzbi milogorskog montenegrinskog rezima 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Nikola Cuprilic рече

aman covece ja ne mrzim nikog ,,sa ljuljacima i vladikom artemijem veze nemam ,,ne podrzavam ni njegov potez iako za to ima opravdanja i ima i kod njega pametnih stvari ! sve bliznje kartolike volim i postujem al van linije karlobag karlovac ogulin virovitica ,,,,posle te granice mogu da imaju svetaca koliko oce ,ja nemam nista protiv 

Болдовано и подвучено у вези са Марком не може бити на истој гомили.

Или је добрар или није.

Засад је отпадник и наравно да ми га не оправдавамо али се молимо за њега да се покаје. И даће Бог да то што пре схвати и он и сва његова булумента а и сви ви који сте про форме ,,у" а срцем сте ,,вани".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жичанин рече

Да ли се овде ради о верској идеологији? Море бит'! :)

О спрдњи душо, о спрдњи се ради. Један људски параф или печат ће да прослави свете - нечувено!:))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Cuprilic рече

kakve veza sad imaju komunisti sa ovde iznetim marketingom rkc svetitelja a i nema veza sa hrvatima jer i njima jadnima je vatikan nametnuo ulogu koju igraju al oni su nasa briga!  ovde je problem u jos vecem rasrbljivanju srpske sparte crne gore proteziranjem rkc tkz svetitelja koji su svojim zivotom i delima radili na razjedinjenju srpskog naroda a sve to od strane svestenih lica spc koja rade u sluzbi milogorskog montenegrinskog rezima 

Čovek srpska Crkva je od samog početka imala dobre veze sa Vatikanom, šta je sa vama, otkud vama toliko nenaslaganih kockica?

Opet će se SPC vratiti na vreme Svetoga Save i punog uzajamnog poštovanja sa vatikanom samo da komunisti i turci umuknu više.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Nikola Cuprilic рече

Војводо, Ти ли си? :naklon:

Joш један суманути покушај да допремо до тих граница и има да нас нема.12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Леон Професионалац рече

Нечувено.:cheesy3:

Човек одређује Богу кога ће Он да прослави. Чудна нека времена дошла.12:smeha:

Oно као:,,Боже после 1054. немој да си се случајно дрзнуо..."

За још веће неверовање ми је што је г. Иван Марковић аминивао овај Ваш коментар. Да није смешно... :))

Љуљачка теологија. Смешно.

пре 16 минута, Леон Професионалац рече

Нечувено.:cheesy3:

Човек одређује Богу кога ће Он да прослави. Чудна нека времена дошла.12:smeha:

Oно као:,,Боже после 1054. немој да си се случајно дрзнуо..."

За још веће неверовање ми је што је г. Иван Марковић аминивао овај Ваш коментар. Да није смешно... :))

Љуљачка теологија. Смешно.

А ко си ти да одеђујеш Богу шта да ради?12:smeha:Милогорска виза, смешно. Иначе, и озац Сава Јањић сматра да нема ркц светитеља. Па чик њега оптужи за Љуљаке. Срам те било!

Подели на овим сајтовима

da nije vatikana odavno bi spc bila na svojim granicama carstva dusanova ,,,komunisti jesu zlocinci al su manji zlocinci od pape a turci su cvece u poredjenju sa papom i njegovim legionima !  papstvo je vise od bilo kojeg zla desetkovalo srpstvo i kuturno i demografski 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Joш један суманути покушај да допремо до тих граница и има да нас нема.12:smeha:

Аха, сад разумем. Ово је неки ваш екуменистички трол. Once again, срам те било.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

А ко си ти да одеђујеш Богу шта да ради?12:smeha:Милогорска виза, смешно. Иначе, и озац Сава Јањић сматра да нема ркц светитеља. Па чик њега оптужи за Љуљаке. Срам те било!

Поздравите о. Саву од мене и кажите му да му Леон саветује да се не игра бога. 12:smeha:

Размислите логично обојица.

Богу фала што не дела по Вашим и аршима о. Саве, мада не каже баш тако о. Сава.

За Леополда знам да је свет а за Вас ћемо мало да причекамо. :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Леон Професионалац рече

Ne bre nego tjemo da pobijemo njinih 2 miliona da uredimo tamo naša grobna mesta kako dolikuje našim istinskim mučenicima koji postradoše za vreme jednog od najgorih genocida koje je savremena civilizacija doživela.

Pa ne radi se to tako, osvetimo koske naših mučenika našom svetošću i tražimo nebesku pravdu a zemaljska će nam se onda dodati, neće Bog okrenuti glavu od svetiljki svojih.

Ponekad pomislim da su ovo ubačeni neprijatelji neka 20 ili 30-ta generacija sada već dobro govore srpski i pišu isključivo ćirilicom ali srbi nisu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...