Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Леон Професионалац рече

Не смарајте више!:skidamkapu:

Иване,  досадни сте до бола кад овако почнете. 12:smeha:

Дакле, написао сам шта сам хтео а Ви ме тумачите.

Те поштапалице за први разред основне неком другом просипајте.

Тврдим да смо дефектни и једни и други - то тврдим! Те талибанске форе - у Љуљаке!:ok:

Немате ни богословског знања а ни љубави да бих са Вама о овоме. Не глумите ми неког судију ловећи моје речи. Не иде. На крају увек изгубите живце па Вас после као не воле модератори.:))

За свађу је потребно бар двоје, видим да сте Ви увек за, ја, ето, нисам.

Прочитајте текст, похвалите или не и, што веле: циркулиши. ;-) 

Не црњачите љуљачки. Идите постите мало, од овога може да Вам буде лоше.

Толико овог пута.

Праштајте!

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Леон Професионалац рече

Као што смо давно писали, за тако нешто је потребан Сабор. Али авај, не можемо направити Васељенски Сабор ако нема свих епископа. А онда кад се то деси ми поставимо свог римског епископа а ни тога нема. Вековима. Хм, није то баш тако.

Никуда Вас мрштење неће одвести, љубав хоће!

Предлажем да не кваримо овако диван текс о. Зорана. Реаговао сам јер је господин коме сам писао застранио својим писанијем. Католици, Америка, Јужна, Северна - ниђе везе!

Овде отац Зоран даје своје емоције а овај почео са некаквим теоријама завере.

Ово је текст не да се полемише већ да се прочита и, уколико се читаоцу свиди, да га читалац похвали.

Немојте сада ни Ви, ни ја даље.

Сваки текст, па и овај, је отворен за полемику. Самим тим што га је ставио, могао је да очекује и неслагања. 

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто ми се дуплирају кометари. Све ми функционише како треба а излази ми као да сам себе цитирам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Леон Професионалац рече

Не смарајте више!:skidamkapu:

Иване,  досадни сте до бола кад овако почнете. 12:smeha:

Дакле, написао сам шта сам хтео а Ви ме тумачите.

Те поштапалице за први разред основне неком другом просипајте.

Тврдим да смо дефектни и једни и други - то тврдим! Те талибанске форе - у Љуљаке!

Немате ни богословског знања а ни љубави да бих са Вама о овоме. Не глумите ми неког судију ловећи моје речи. Не иде. На крају увек изгубите живце па Вас после као не воле модератори.

За свађу је потребно бар двоје, видим да сте Ви увек за, ја, ето, нисам.

Прочитајте текст, похвалите или не и, што веле: циркулиши.

Не црњачите љуљачки. Идите постите мало, од овога може да Вам буде лоше.

Толико овог пута.

Праштајте!

Аха, опет си почео са својим форама "талибан", "љуљаци". Добро, ако ћеш грубу игру, могу и ја да кажем да је ово твој начин да одрадиш радну визу. О тексту сам рекао шта сам имао.

Подели на овим сајтовима

nema rimokatolickih Svetitelja posle 1054 mozda ima nekakvih tkz Svetaca al samo u okviru njihove verske grupacije a pogotovo ne smeju i ne mogu da budu uvazavani oni nazovi rkc sveci koji su se bavili prozelitizmom i rasrrbljivali srbe na primorju a takvi su ozana ,leopold ,,mzoda i taj grazia i jos poneki ako ih ima 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Ivan Marković рече

Добро, Велиборе ѕЏомићу, поново исповедаш јерес. Римокатлици свакако јесу дефектни без нас. Ми без њих не. Као што нисмо ни без лутерана. А сада лепо исповеди Символ вере који каже да је Црква једна. Срам те било. Пукла вам агенда на Криту, па сад овде покушавате са екуменизмом   "одоздо ".

Иване Марковићу, опет сте досадни.12:smeha:

Почела је Ваша фаза кад креће лов на мене. Оканите се ћорава посла, увек изгубите.:))

Ако сам Вам једном пружио руку понирења немојте бити толико непоштени да поново изазивате.

Дакле, немојте се после питати шта, где, како. 

Досадни сте брате као стеница.

Јављам се добровољно да и мене блокирате као ВСБ-a. :-D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Cuprilic рече

nema rimokatolickih Svetitelja posle 1054

Ako uzmemo u obzir da su svetitelji bili ispunjeni večnoga Svetoga Duha, kome su ti svetitelji prenosili taj Duh, meni i vama i nikome van pravoslavne Crkve a toliko se ljudi podvizavalo u rimokatolika upravo na tim svetiteljima? 

Kako je to moguće, Sveti Duh je sam sebe zabranio posle 1054?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ako uzmemo u obzir da su svetitelji bili ispunjeni večnoga Svetoga Duha, kome su ti svetitelji prenosili taj Duh, meni i vama i nikome van pravoslavne Crkve a toliko se ljudi podvizavalo u rimokatolika upravo na tim svetiteljima? 

Kako je to moguće, Sveti Duh je sam sebe zabranio posle 1054?

И какав је онда то Дух? :-( 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Леон Професионалац рече

И какав је онда то Дух? :-( 

bloknut od ivana markovitja :P

Подели на овим сајтовима

Nisam rekao da nije bilo svetih i poboznih ljudi u rkc daleko od toga naravno da ih je bilo jer DUH dise gde hoce i svakako da i oni imaju istu potrebu za BOGOM kao i mi ! Samo kazem da nema i ne mozda bude rkc svetitelja sa srpskog govornog podrucja jer su svi do jednog radili protiv interesa srpskog naroda a samim tim i na slabljenju istog i na rasrbljivanju 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Иване Марковићу, опет сте досадни.12:smeha:

Почела је Ваша фаза кад креће лов на мене. Оканите се ћорава посла, увек изгубите.:))

Ако сам Вам једном пружио руку понирења немојте бити толико непоштени да поново изазивате.

Дакле, немојте се после питати шта, где, како. 

Досадни сте брате као стеница.

Јављам се добровољно да и мене блокирате као ВСБ-a. :-D 

Стварно не знам ко је изгубио. Али рекао бих ти, који као правник, појма немаш теологију. Досадан си ти са својим етикетирањем неистомишљеника. Никад ми ниси дао ни један контрааргумент на пољу теологије. Ни један. Нећу да те блокирам, јер желим да видим докле си спреман да идеш у свом екуменизму. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Cuprilic рече

Nisam rekao da nije bilo svetih i poboznih ljudi u rkc daleko od toga naravno da ih je bilo jer DUH dise gde hoce i svakako da i oni imaju istu potrebu za BOGOM kao i mi ! Samo kazem da nema i ne mozda bude rkc svetitelja sa srpskog govornog podrucja jer su svi do jednog radili protiv interesa srpskog naroda a samim tim i na slabljenju istog i na rasrbljivanju 

Nikola ovaj tvoj post je kao rešeto ako tu sipaš brašno zadržaćeš ga samo ako to brzo prospeš u neke nove mehove i sačuvaš glavu od tudje i svoje mržnje.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Ivan Marković рече

А сада лепо исповеди Символ вере који каже да је Црква једна.

Па управо ту Ви и слични Вама падате јер то не разумете.:))

А за оно како ја почињем грубу игру ћете да ме извинете. Упали сте конкретно у туђ разговор повукавши воду на своју воденицу. Дакле ,,лоу кик" оним ,,ти си промашио Цркву" - погледајте.

Зато сам Вам предложио да ме свако мало не фатате за нигавицу и да ме блокирате. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

ja ne mrzim nikog daleko bilo al za svoje se uvek borim ako treba i zivotom svojim ,,nemam nista protiv rkc i pape dok se drze podalje od srpskih zemalja i srpskog govornog podrucja !  nemam i nista protiv da se ozana ,lepold i slicna bratija slave u vatikanu al nece moci i na srpskom balkanu 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Nikola Cuprilic рече

nema rimokatolickih Svetitelja posle 1054 mozda ima nekakvih tkz Svetaca al samo u okviru njihove verske grupacije a pogotovo ne smeju i ne mogu da budu uvazavani oni nazovi rkc sveci koji su se bavili prozelitizmom i rasrrbljivali srbe na primorju a takvi su ozana ,leopold ,,mzoda i taj grazia i jos poneki ako ih ima 

Нечувено.:cheesy3:

Човек одређује Богу кога ће Он да прослави. Чудна нека времена дошла.12:smeha:

Oно као:,,Боже после 1054. немој да си се случајно дрзнуо..."

За још веће неверовање ми је што је г. Иван Марковић аминивао овај Ваш коментар. Да није смешно... :))

Љуљачка теологија. Смешно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...