Jump to content

Отворено промовисање секташтва на јутјуб каналу Балкан-инфо

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

"Тајна друштва" :smeh1:

Да ли је то остатак комунистичке школе где су све који се са њима нису слагали називали сарадницима страних служби, тајних контрареволуционарних организација, фашиста и сл.? :)

Драган Јовановић није неки нов лик. Искрено, запањен сам да толико много људи на теми никад није чуло за њега. Мислим, није ваљда читање штампе спало на Курир и Блиц, ваљда још неко зна за НИН, Време, Недељник? :( Човек је годинама писао у НИН-у, чак био и члан уредништва. Наравно, писао о томе како је библијски Мисир (Египат) код Мајданпека, да је Троја била на Дунаву, да је краљица Савска са Саве, да су Александар и Исус били Срби и сл.

Лик ми иначе није јасан. Одличан новинар са одличним интервјуима, кад га човек слуша или чита о било којој другој теми, просто човек широке културе и високе интелигенције. Али кад се дохвати те псеудо-историје, мени заиста није јасно да ли се човек просто зеза или стварно верује у то што пише. Или мало једно, мало друго, пошто ми се чини да ни сам себе не узима за озбиљно.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 12.7.2017 at 23:21, Дидим рече

"Тајна друштва" :smeh1:

Да ли је то остатак комунистичке школе где су све који се са њима нису слагали називали сарадницима страних служби, тајних контрареволуционарних организација, фашиста и сл.?

Kada sam rekao tajna drustva, mislio sam na tako neke "cudne organizacije", koje imaju svoju "religiju" tipa obozavanje sunca, neopaganizam itd.

On nije jedini koji tvrdi to za Isusa i Aleksandra Velikog i zato su mi svi takvi likovi malo sumnjivi. Svaka cast sto je radio kao novinar, ali da je on pravi pravoslavac nikada ne bi pricao tako nesto kao u ovom intervju-u.

Nije komunisticka skola, nego samo moje misljenje. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...