Jump to content

Сабор форумаша 2017 - АНКЕТА

Оцени ову тему

Goku

Да ли сте заинтересовани за саборско-поклоничко путовање на Острог?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте заинтересовани за саборско-поклоничко путовање на Острог?

• Да, радо бих ишао/ишла
    • Можда, зависи од термина и цијене (здравља, посла, дјеце, чланова који иду/не иду...)
    • Не, ни по коју цијену,са вама да се дружим, шта вам пада на памет
      0

Препоручена порука

пре 5 минута, Goku рече

Значи толико си утицајна да због тебе не само да ме не позивају, него се читав форум удружује у конспирацију како бих мислио да се ти сабори уопште не одржавају???

Вел дан :aplauz:

Не, кажем да ја немам ништа со тиме, но да те и сви остали форумаши мрзе као и ја (само сам ја једина имала храбрости да то и напишем), :))12:smeha: Лупетам. :)

• Оплаках :)) 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 107
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Prvi april satanak u @Trifke / tovom manastiru. :ok::D Salu na sranu: 9, septembar Sveti Fanurije.

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Liga Džentlmena рече

Prvi april satanak u @Trifke / tovom manastiru. :ok::D Salu na sranu: 9, septembar Sveti Fanurije.

Verujem da se salis jer enbih mogao da vam priustim sastanak. :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...