Jump to content

Sto je Bog spojio covek da ne razdvaja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ахахаха Рапсоди, легендо!

Шта се бре разголићавам, хахаха :ani_biggrin: блесо једна!

Нисам певаљка, мислим да певаљке немају тај проблем. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
On 2/8/2017 at 7:42, Anika рече

Mene zanima sta ozenjeni muskarci traze sa slobodnim devojkama i slobodni momci sa udatim zenama?

Idi od mene, sotono! Tesko onome od koga dodju sablazni Just_Cuz_19:kriminalac::smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 2/7/2017 at 19:45, Кратос рече

Razuman muž je čist pleonazam.:smeh1: Sam muž je dar od Gospoda za ženu.:))

Ko zenu nadje, srecu nadje, milost je to od Gospoda. Sol. 18:22 :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дијана. рече

Idi od mene, sotono! Tesko onome od koga dodju sablazni Just_Cuz_19:kriminalac::smeh1:

Dijana, ja se gotovo i ne javljam na forum... izmedju ostalog i zato sto sam davno shvatila da isti mnogima sluzi da bi ispoljavali svoja nezadovoljstva i frustracije. A ono sto izbegavam u stvarnom zivotu izbegavam jos vise i u virt.svetu. Tako da stvarno ne znam sta si ovim htela da postignes. Uvreda koju ja ne prihvatim ne pripada meni, vec onome ko ju je poslao. :mahmah:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Anika рече

Dijana, ja se gotovo i ne javljam na forum... izmedju ostalog i zato sto sam davno shvatila da isti mnogima sluzi da bi ispoljavali svoja nezadovoljstva i frustracije. A ono sto izbegavam u stvarnom zivotu izbegavam jos vise i u virt.svetu. Tako da stvarno ne znam sta si ovim htela da postignes. Uvreda koju ja ne prihvatim ne pripada meni, vec onome ko ju je poslao. :mahmah:

Mislila sam da je jasno da mislim na te svrljace. :scratch_head:Oni su 'sotona i sablazan ' koje treba isnuti. :)

Подели на овим сајтовима

Sumnjam da je to o.Tadaje uopste i napisao. Brkaju se babe i zabe. Normalno je i zdravo za mladu osobu da se zaljubi i da tezi zajednici sa tom osobom. To je konstruktivno i potencijalno plodno. Nije u pitanju zelja za destrukcijom vec afirmacija prirodna. Nenormalno je i devijantno to sprecavati ako se vec desilo. Bar u mom univerzumu ti roditelji greh cine.
A nesto sasvim drugo je "ljubav koja ne trazi svoje" i neozbiljno je ocekivati takvu prepodobnost od mladih ljudi pod uticajem hormona. Za tu ljubav su se mnogi svetitelji ceo zivot podvizavali. Naravno nije nemoguce ni mirjanima ali ona se zadobija sa njom se ne radja. I upravo je brak plodno tlo da se ona razvije za mirjane. A ne da se brani.

A šta znači to normalno je?zapazio sam da se ta reč često koristi umesto uobičajeno je. u smislu da je redovna pojava u okruženjui svakodnevici.
E a sad dal je sve to što prisutno u svakodnevici i normalno?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Bokisha рече

A šta znači to normalno je?zapazio sam da se ta reč često koristi umesto uobičajeno je. u smislu da je redovna pojava u okruženjui svakodnevici.
E a sad dal je sve to što prisutno u svakodnevici i normalno?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Ovde se normalno odnosilo na konkretan primer a ne kao opste vazece za sve. Drugo, normalno je u ovom slucaju znacilo konstruktivno, plodno,  zdravo a ne tek nesto sto svi okolo rade pa hajde i oni sta sad. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...