Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Кратос рече

Mora da je to zbog retrovirusa bonobo  majmuna.:)) A ti si im u glavama pa znaš da su ljubomorni na lepog čoveka?Vi pederobranitelji ste stvarno ono otišli u q na šta ste sve spremni,da izvrćete pismo,da monahe proglašavate latetnim pederima.Šta je sledeće?Da je Isus bio derpe i da su Apostoli bili pederi jer je Isus rekao ljubite se?:0212_rolleyes:

12:smeha::dobro:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 11 минута, Велизар рече

@cloudking

Све сам објаснио напред ко треба да доказује и зашто. Рекло би се да ниси вољан да то схватиш. И сада овде питаш нешто што сам већ објаснио. Немам намеру да губим време улазећу у круг истих питања и одговора.

Ne glupiraj se.

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Кратос рече

Mora da je to zbog retrovirusa bonobo  majmuna.:)) A ti si im u glavama pa znaš da su ljubomorni na lepog čoveka?Vi pederobranitelji ste stvarno ono otišli u q na šta ste sve spremni,da izvrćete pismo,da monahe proglašavate latetnim pederima.

Ovaj decko ce uskoro da bude ateista. Zapamtite klaudove reci :)

пре 4 часа, Кратос рече

Šta je sledeće?Da je Isus bio derpe i da su Apostoli bili pederi jer je Isus rekao ljubite se?:0212_rolleyes:

Zanimljiva ideja... otvori temu pa da pretresemo taj slucaj...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

Poenta tih predmeta nije da od vas naprave pedere nego da decu nauce da takve ljude ne odbacuju samo na osnovu toga sto su homoseksualci. Dakle tolerancije u smislu, "pustite ih da zive svoj zivot." Normalno u smislu "normalne su osobe kao i mi nema potreba da ih osudjujemo, izopstavamo i povredjuemo."

A nije poenta takve edkacije to cega se vi plasite:  "Ajmo curice, ajmo djecaci, dodjite svi da vas naucimo kolko je lepo trpati se u sfinkter! Dole Isus, Ua apostoli! Gej je OK! za vjek i vjekov!!!"

Зашто их не уче да не одбацују и друге људе на основу њихове различитости ? Заостале у развоју, инвалиде, другачије културе, боје коже,итд... Нису они криви што нису хомосексуалци. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Pa objasni decku, vis da nista ne kapira :D

То ми је супруг....:)))

Капира он доста  боље и од мене и од тебе...само је сувише фин и безазлен, ко да није с овог света...:))) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, st.anger рече

@cloudkingaj brte idi malo na evoluciju 

šta je bilo? nije bilo sexa duže vreme. spustila vutra. il si janpi? šta je, kaži čiki

To bi trebao pojedinim episkopima da kažeš jer vidio si da ep. Irinej kaže da bi trebali otkriti i za ove koji imaju žene i djecu, na onoj temi o Kacavendinim. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, st.anger рече

jel može ova tema da se prebaci na Pitajte i diskutujte sa o. Vasillijem(Kačavendom)?

Ne može jer je Kacavenda zakljucan:)

Подели на овим сајтовима

Deco

Samo lagano

Teške reči, vinjak leči

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Рапсоди рече

То ми је супруг....:)))

Капира он доста  боље и од мене иод тебе...само је сувише фин и безазлен, ко да није с овог света...:))) 

Ne mislim bre na njega... decko u smislu "klinac" ;)

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, st.anger рече

@cloudkingaj brte idi malo na evoluciju 

šta je bilo? nije bilo sexa duže vreme. spustila vutra. il si janpi? šta je, kaži čiki

Prostacina...

Подели на овим сајтовима

Само на пар сталних фраза,којим се атеистичко-либерални део форума вечито служи на овим геј темамама.

-Оптужујете педере за грех,да ли ви грешите као хришћани,поштујете ли заповести... Да,грешимо ,можда и више него ли понеки педер,али се ми тим не поносимо,нити на било који начин,тражимо легимититет и оправдање за грех.

-Ложите се кад гледате лезбејке... Да,ложимо се,али на женско тело,гледајући ту сцену,ми би радо избацили једну и поставили себе поред друге...:D

-Геј особе су супер ликови,другови,колеге... Супер,драго ми је због тога,нека тако наставе,али свој интимни живот да не трпају у школе и на улице...

-Геј особе су нормалне и природа им је дала такво опредељење,нису они криви... јок,ја сам крив

И за крај,може ли неко обуздати овог гељасима клаудкинга,на гомили баљезгарија,којим стално затрпава овај форум ?

-

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...