Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Danas je ubiti sebe manji greh nego ljubiti se s drugom osobom.

pa nađi novu ljubav brate. mani se samoubijanja.

пре 1 минут, cloudking рече

ti glorifikujes nekoga ko je stavio cevku u usta i metkom rasporio svoju lobanju i ofarbao citav zid kupatila u prolecne boje krvi i mozga... pastel, naravno.

kurta je ubiven znaš li to?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 57 минута, -Владимир- рече

И наркоманија и алкохолизам су део реалности , и врло озбиљан проблем. Зашто нема предмета  "борба против болести зависности" ?

Која је улога предмета чији је сврха да пропагира геј права, права само једног и јединог слоја друштва, и то врло уског ? Шта значи борба против хомофобије ? Шта је то хомофобија ?Због чега је то од толико виталног значаја за будућност ?

пре 54 минута, Sofija_ рече

Kako srece da se nasa crkva malo pozabavi(i usprotivi) sa predmetima koje serviraju deci, u vezi pederastije i nastranosti i nametanja kao normalnog.

Poenta tih predmeta nije da od vas naprave pedere nego da decu nauce da takve ljude ne odbacuju samo na osnovu toga sto su homoseksualci. Dakle tolerancije u smislu, "pustite ih da zive svoj zivot." Normalno u smislu "normalne su osobe kao i mi nema potreba da ih osudjujemo, izopstavamo i povredjuemo."

A nije poenta takve edkacije to cega se vi plasite:  "Ajmo curice, ajmo djecaci, dodjite svi da vas naucimo kolko je lepo trpati se u sfinkter! Dole Isus, Ua apostoli! Gej je OK! za vjek i vjekov!!!"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Velizare ima kanona u Crkvi koji su manju epitimuju davali monasima pedofilima, nego mirjanina za oralni sex.  Pisali smo nedavno o tome, tačnije Lazar. Ne postoji nikakav jasan i zaokružen stav.Sestodnev je pun grešaka i svetitelji grijese, procitaj nešto izbiologije.

Ne  misliš da sam u Crkvi? Ok, tvoj stav, ti si valjda tamo gdje treba, pošto znaš da ja duhovno nisam u njoj, vjerovatno znasko ko jeste, a ko  To mi liči onako prlzorljivo. Ali dobro, ostavicemo neka Bog to odluči ko je gdje i kakav bio.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Велизар рече

Знате шта је неприродно? Ево рећи ћу вам. Неприродно је да се на православном сајту мора крваво бранити став и доказивати, да не кажем цртати, и хришћанима и атеистима, да је хомосексуализам грех.

На неком другом сајту бих то сматрао нормалном појавом. Не на православном сајту. 

Ynas sta je neprirodno... neprirodno je to sto tvoj mnogoobozavani Isus sam kaze da je samoubistvo jedan veoma tezak greh a tebe apsolutno zabole cose za te Hristove reci i mirne duse tolerises sto tvoj kolega na vasem pravoslavnom sajtu paradira i promovise samoubicu.

To je kolega skolski primer licemerja i prekrajanja religije  u korist lecenja licnih frustracija. Vi ste najozbiljnije personifikacija svega sto je trulo u religiji i najveci krivci za postojanje  trenda smanjivanja broja verujucih ljudi na svim nivoima i svim denominacijama. Uzimajte se  u pamet. Isus vam je lepo govorio, ne nam zasto toliko mrzite tog coveka da necete ni najsonovinje stvari da ga poslusate... stvarno ne kapiram.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, st.anger рече

ili samo slijede instinkt svojih guzica

12:smeha::dobro:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Рапсоди рече

Има у року од одмах...профилна да ти поплави .12:smeha:

Pa objasni decku, vis da nista ne kapira :D

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Ronald рече

Evo Jeco ti me znaš, i ti reci je li smijesno ovo što je napisala, ja se smijem, hehe:)

ne znam na sta mislis ne citam postove na ovoj temi od cetvrte strane osim sto odgovorim kad me citiraju, previse za mene mnogo brzo pisete ne mogu da citam toliko o cemu god da se radi. :) 

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Sofija_ рече

nije bila losa namera, nadam se da se nisi uvredila, ali meni delujes tako :) ja se ne ljutim da mi ovde ljudi kazu sta misle o meni na osnovu mog pisanja,

nemam problem, ali tacno je da se bolji utisak stvori pri licnom upoznavanju i kontaktu.

Braticu, izvini ali ne slazem se , reci za svoju majku da je seksi nije bas normalno, meni je to cak i bolesno.

Ne stvori se bolji utisak, nego za upoznavanje jedne osobe potrebno je mnogo, mnogo vremena. Upoznajes sebe svaki dan jer se mijenjas i formira.:)

Opet bolesno, nenormalno itd.,hehehe, smijesna si Sofija:D

Je li ti bolesno što su se prvi hrišćani ljubili u usta kad su se pozdravljali?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Poenta tih predmeta nije da od vas naprave pedere nego da decu nauce da takve ljude ne odbacuju samo na osnovu toga sto su homoseksualci.

Хаха, који је фонд часова овог предмета? Не може да се то научи на једном предмету, треба основати факултет где ће се деца томе учити... :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Живана рече

ne znam na sta mislis ne citam postove na ovoj temi od cetvrte strane osim sto odgovorim kad me citiraju, previse za mene mnogo brzo pisete ne mogu da citam toliko o cemu god da se radi. :) 

Nije ni bitno Jeci, Sofija i njeni zaključci, a mene to nasmijava,:)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, st.anger рече

evo tebra samo tebe radi da te ne sablažnja vam više menjam sliku

Zasto da menjas fotku jednog takvog cara kao sto je Kurt?!!!!

Menjaj religiju... Ako ti ova tvoja ne dozvoljava da stavljas fotku takvog cara, za sta pa onda drugo treba  u zivotu? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...