Јанко Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 Svaka baba u crkvi hoće da bude veći teolog od vladika, ne mogu više to da trpim. Kad kažem baba, nisu bitne tu godine već mentalni sklop. "Трпљењем својим спасавајте душе своје" "Љубав све трпи, све подноси..." ..."Љубав нити броји, нит' мери нит снева..." Итд, исл. Ко не мож' да трпи да не изговара непримерености, тај мора мало да се што пре удуби у себе више него у друге. Опрости, али колико Софија иде у једну, ти идеш у другу крајност. Није добро. Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app Рапсоди, Лидија Миленковић, Goku and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 4 минута, Natasa. рече Nervoza nego šta Zao mi je izvini ako sam te ja iznervirala PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 Nije to do tebe,Nataša se unervozi čim se pomene nešto rusko,naročito žene. Goku је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васијан Написано Јануар 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 42 минута, obi-wan рече Kakve more Ruskinje, ima toga i kod nas jos kako... Има, ал' највећи контраст видех код Рускиња. Код њих је битно да је марама на глави, а како су обучене, то нема никакве везе... Руси имају тај изражен таленат да држе форму необазирући се на суштину. Goku and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 https://m.youtube.com/watch?v=nsB5P4VsUdA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 4 минута, Kratos рече Nije to do tebe,Nataša se unervozi čim se pomene nešto rusko,naročito žene. A jesam drndoš, stvarno moram da se smirujem . Nemam ja problem sa Ruskinjama, već sa rusofilskom idealizacijom svega sa tih prostora, uključujući i žena. Васијан and Кратос је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 11 минута, Sofija_ рече Razumem te. Imala sam slicnih iskusenja sa bakicama u nasoj parohiji ali sam radila na svom smirenju i svaki put se osmehnula i poslusala sve sto mi je receno. Bilo je tesko ali se isplatilo. Sad smo ja i bakice najbolje parohijske drugarice sve u stihu sve u prozi , mili Boze ti pomozi Pa kad su te oblikovale prema sebi, postala si kao one . Otrgni se od mračne strane i vrati se buntovništvu . Lady Godiva and Ronald је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 1 минут, Јанко рече Софија иде у једну, ти идеш у другу крајност. Софија живи, мање виши у модерној Содоми и Гомори / случајно знам / и да није таква, каква је, по некима тврда православка , давно би је одували ветрови , почупали корење и разводнили ослабили и уништили оно што се тамо далеко врло лако губи.Она се тамо где су Срби прилично стигматизовани не стиди рећи ко је шта и одакле је. Не црвени се што је Српкиња и не окреће главу ко неки наши што одоше оДавле, па и на сами помен Србије и Срба, праве се Енглези већи од Енглеза. Већ својим радом и залагањем , слободно могу рећи, прави је суштински незванични амбасадор тамо где је Бог упутио и настанио. А и познаје једног људину из Хага...еееее и то је нешто.... Е да ви знате како Софи лепо поје, ја чула ... намах би јој, поготову мушки одмах сваки пост аминовали... Војвода7 and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 17 минута, R2D2 рече Дакле, шта није тачно од оног што сам написао? nije sija nego vrat, tesko cemo se naci na sredini пре 17 минута, R2D2 рече Ах, јесам помало груб... али у души сам леп lepa muska dusa ne bi smela biti gruba pogotovo prema zenama пре 18 минута, R2D2 рече Него, шта имаш да кажеш на моје одговоре? vera(a i teorija) bez dela je mrtva PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 Ја за тренутак помислио да имам озбиљну саговорницу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 smells like a "magijski pristup maramama i crkvenom oblačenju" spirit abrakadabraka marama tebra Васијан, Lady Godiva, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 1 минут, R2D2 рече Ја за тренутак помислио да имам озбиљну саговорницу... roboticu, ja i jesam ozbiljna kazi sta te zanima, a da je u vezi ove teme? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 44 минута, Јанко рече Да ли ти и све сестре из Цркве са којима се дружиш поштујете то правило, ношење мараме "у" и "ван" цркве? Јер очекујем доследност у извршавању правила која наводимо као исправна Ja licno volim marame i cesto ih nosim(na poslu ne pokrivam glavu), u crkvi pokrivam glavu i skromno ali uredno se oblacim, ne zelim da privlacim paznju(ni kod muskaraca ni kod zena), niti da izazivam ljubomoru kod zena, jer su zene cesto ljubomorne jedna na drugu(pa i u crkvi) , maramu u crkvi nosim prvenstveno zbog mog postovanja prema Hristu kojem se uvek poklonim, pa tek onda sto verujem da je Apostol Pavle bio u pravu, a i mnogi Oci (sv.Jovan Zlatousti) u vezi toga, u nasoj parohiji uglavnom sve zene pokrivaju glavu, a pogotovo sestre koje pevaju samnom u horu,ne dolaze u crkvu u pantalonama i bez marame. PredragVId, Војвода7 and Васијан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 32 минута, Natasa. рече Pa kad su te oblikovale prema sebi, postala si kao one Oblikovale su moje smirenje i za to im hvala PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 21 минута, Sofija_ рече roboticu, ja i jesam ozbiljna kazi sta te zanima, a da je u vezi ove teme? Све сам већ написао, дај реплику на мој одговор теби а везано за твоју прву поруку... PS Фино ми звучи ово "роботићу"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 пре 4 минута, Sofija_ рече Ja licno volim marame i cesto ih nosim(na poslu ne pokrivam glavu), u crkvi pokrivam glavu i skromno ali uredno se oblacim, ne zelim da privlacim paznju(ni kod muskaraca ni kod zena), niti da izazivam ljubomoru kod zena, jer su zene cesto ljubomorne jedna na drugu(pa i u crkvi) , maramu u crkvi nosim prvenstveno zbog mog postovanja prema Hristu kojem se uvek poklonim, pa tek onda sto verujem da je Apostol Pavle bio u pravu, a i mnogi Oci (sv.Jovan Zlatousti) u vezi toga, u nasoj parohiji uglavnom sve zene pokrivaju glavu, a pogotovo sestre koje pevaju samnom u horu,ne dolaze u crkvu u pantalonama i bez marame. Je l možemo da znamo u kom gradu ili bi to da zadržiš za sebe? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука