Jump to content

Моји форумски почеци

Оцени ову тему

Препоручена порука

kako lepih prica procitah na ovoj temi....:dobro:

Bane , stvarno ti hvala za dobru ideju....:ok:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@JESSY Нема на чему! Можда и ја као и @RYLAH прикупљам неке информације! :D 

Елем, шалу на страну, појма немам како сам чуо за Поуке. За Светосавље сам знао, али како сам налетео на Поуке не знам. @Ћириличар ми је први аминовао поруку, ето то сам нашао. Нисам нешто много писао са све ово време, више сам уживао у читању. Тако је ваљда и сада. 

У праву си Џеси, има много лепих прича. Пишите, само пишите! :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2017. at 17:35, Ненад Р. рече

На овај форум сам дошао захваљујући бившем уреднику Ивану Илићу. Он је својевремено рекламирао овај форум на форуму " Савеза пчеларских организација Србије" Ту сам се ја упознао са Иваном Илићем и сазнао за овај форум. Пошто сам и до тада био члан више форума и имао сам форумског искуства, ја сам схватио већ после два дана од прве посете овом форуму да је мени место овде и после два дана сам направио налог и почео да пишем.

То је било 2013 године. Да не тражим сад по налогу, мислим да је било 25  сетембра.

Expand  

Да додам и ово.

Прве поруке које сам написао биле су одмах одобрене и први контакт је био са Мартиријем, а затим и са осталим форумашима који су у великом броју лаковали тај први пост где сам се преставио. Осећао сам се јако пријатно, а Мартирије и сви остали уредници су ми увек излазили у сусрет када је год то требало.

Веома је лепо бити овде, и ако сам одлуку да се придружим донео веома брзо( тако најчешће и уопштено радим), нисам се покајао. Веома је лепо овде.:dobro:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 16:11, Ненад Р. рече

То је било 2013 године. Да не тражим сад по налогу, мислим да је било 25  сетембра.

Expand  

25.10.2013.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Бане одлична тема...:dobro:

Ејјјјј кад се сетим...12:smeha: мојих првих дана бивствовања овде на ЖРУ. О Боже заклони и помилуј. :ani_biggrin:

Нееее оно нисам била ја....

Нисам имала раније искуства са форумима уопште, а посебно са интерактивним какав је овај наш.

Нити сам имала ФБ налог...све ми је то било много заморно и једноставно нисам дозвољавала да се уловим у виртуелно биствовање, док нисам дошла на ЖРУ....а кад дођох на ЖРУ, двоструко ме уловише , и Пеђа и форум...и ето ме овде

Прва и први на кога  сам налетела била је @Снежана и @Драшко . Знам да звучи невероватно и мистично али тачно знам како звуче, чула сам им гласове у некој непознатој димензији, и када читам њихове постове , сем немог текста као да чујем  и звучни запис...једноставно их чујем.И то је тако буквално од самог почетка. Остале форумаше не доживљавам тако.

Била сам ко теле које не зна где је која тема, мешала сам теме, па неке коментаре остављала на сасвим погрешним местима :smeh1: док се нисам научила.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 10:54, Аурор рече

Mozda pravi neki... socijalni konstrukt. :)

Expand  

Radili smo studiju o medijima, ja se dobrovoljno prijavila da obradim verske medije svih tipova, od casopisa za decu Svetosavsko zvonce do portala Pouke :) 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 18:55, Paradoksologija рече

Radili smo studiju o medijima, ja se dobrovoljno prijavila da obradim verske medije svih tipova, od casopisa za decu Svetosavsko zvonce do portala Pouke :) 

Expand  

Priznaj da je najzanimljivija bila analiza "Borbe za veru"

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 19:40, Милан Ракић рече

Priznaj da je najzanimljivija bila analiza "Borbe za veru"

Expand  

Oni nam nisu ni ulazili u korpus. Samo oni mediji iza kojih zvanicno stoji SPC.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 19:58, PredragVId рече

И како смо прошли?

Expand  

Najmanje predvidljivi stavovi korisnika :)

Gledali smo i mejnstrim stampane i elektronske medije, i desnicare, i levicare, i nigde toliko raznovrsnosti u stavovima.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 6. 1. 2017. at 21:03, Paradoksologija рече

Zapazila sam pre svega nishizawu, bese li? zatim Mironosicu i Margaretu (koja je kao profilku imala Gloriju Stajnem iz mladjih dana).

Expand  

NIshizawa је један од најбољих чланова форума, штета што више не пише... претражите његове поруке ...

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2017. at 18:55, Paradoksologija рече

Expand  

А ми форумаши смо онда били отприлике као

b96ely.jpg

Подели на овим сајтовима

Регистровао сам се 2009. године. Људи које са први пут срео на форуму су делом већ били активни на другим форумима, а делом је било и нових. Ја сам се постепено укључивао у дискусије. На Поуке сам дошао са форума Верујем. Надам се да ми нећете замерити, али тада су ми Поуке изгледале као прилично разблажена и разводњена варијанта свих пређашних форума на којима сам био (Библиотека Свети Наум или Форум Верујем). Тамо је све врвело до жестоких теолошких расправа, свађа, бановања, обарања сајтова и форума и сл. док су овде доминирале теме "какву кафу волите", "која вам ја омиљена песма" и сл. Ипак сви ти  форуми су се погасили а Поуке су опстале захваљујући очигледном неуморном труду, непрестаном усавршавању и напредовању.  Дискусије су такође временом постале озбиљније и квалитетније. Данас више нисам  форумски активан као што сам некад био, али волим да повремено нешто напишем или прочитам. Не могу да заборавим да ми је уредништво сајта излазило у сусрет и рекламирало нека акције у којима сам учествовао (нпр. концерт за црквену народну кухињу). На томе им неизмерно хвала. Ја то нисам заборавио као ни много тога другог што су ми учинили (објављивање текстова нпр).

У сваком случају све похвале за овај вишегодишњи труд и напредовање. Само напред!

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Мало смо заборавили, ред је да се присјетимо, Натааалија! :smeh1:

'Ајде, можда се још неко нечег сетио, а можда неко и није видео тему. ;)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Još uvek početnik,ali se uklapam polako. Lažem,brzo sam se odomaćila jer to nije teško budući da su ljudi stvarno fini. Al sećam se da sam nešto napisala u nekoj temi i da su mi odmah skočili za vrat. Pomislila: šta je bre ovo,zar ovo nije pravoslavni forum gde su ljudi krotke naravi,skrušena duha :smeh2:  VSB,Nataša i Vojvoda su bili "normalni",ostalo sve ludo :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...