Jump to content

OBJAVIO SLIKU HRAMA SVETOG SAVE Holivudski glumac na ćirilici Srbima čestitao Novu godinu!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca današnjice, Džoš Duamel, suprug pevačice Fergi samo jednom fotografijom oduševio je sve Srbe koji prate njegov rad.

8FdktkqTURBXy84ZjFkZWRmOGY4MGFjZWY3OTMzO
Foto: Profimedia
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Naime, iako dosad nije bilo poznato da obožava našu zemlju, Džoš se potrudio da to i dokaže.

Novu godinu svima je čestitao fotografijom Hrama Svetog Save, a na ćirilici je potom objavio čestitku.

FaRktkqTURBXy9iNmE1YjUyZWQxYjQxY2ViOTEwY
Foto: Facebook / screenshot

Džoš nije jedini koji obožava našu zemlju. Na listi holivudskih faca su i Dženifer Aniston, Robert de Niro, Džoni Dep, Džeremi Ajrons, Džejms Vuds...

http://www.blic.rs/zabava/vesti/objavio-sliku-hrama-svetog-save-holivudski-glumac-na-cirilici-srbima-cestitao-novu/szvn79f

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ово је заиста прелепо.

Само се питам: Треба ли други да нас уче како се чува и цени оно што је наше?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Hahahaa... cestitas na cirilici i odma si oznacen kao neko ko OBOZAVA srbiju :)

Lepo od njega stvarno... ali ovo mi pomalo lici na onu devojku koju niko ne voli i onda kad joj neko u prolazu pozeli dobar dan, ona se odma istripuje da oce da je zeni... :)

Bas smo zaglibili... posteno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, cloudking рече

Hahahaa... cestitas na cirilici i odma si oznacen kao neko ko OBOZAVA srbiju :)

Lepo od njega stvarno... ali ovo mi pomalo lici na onu devojku koju niko ne voli i onda kad joj neko u prolazu pozeli dobar dan, ona se odma istripuje da oce da je zeni... :)

Bas smo zaglibili... posteno...

pa i ti se nešto zadržao na ovom forumu :P 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Иван ♪♫ рече

pa i ti se nešto zadržao na ovom forumu :P 

12:smeha:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Иван ♪♫ рече

@cloudking  šalu na stranu, srećna Nova :)  

Hvala, hvala! Takodje! <3

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, cloudking рече

Hvala, hvala! Takodje! <3

Hvala :) 

Inače, u globalu se slažem sa tobom. Jer ako se gubimo u oduševljenju svaki put kad nas neko pomene, onda šta to govori o našem samopoštovanju? Ali opet, lepo je kada ti neko ukaže dobru volju. Tako da poenta je u umerenosti. A ja mislim da smo mi ovde umereni. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

Inače, u globalu se slažem sa tobom. Jer ako se gubimo u oduševljenju svaki put kad nas neko pomene, onda šta to govori o našem samopoštovanju? Ali opet, lepo je kada ti neko ukaže dobru volju. Tako da poenta je u umerenosti. A ja mislim da smo mi ovde umereni. :) 

О нашој гордости, боље рећи. Мада, што кажеш, лепо је, и треба се захвалити за знак пажње, без обзира.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Иван ♪♫ рече

Ma moja kritika je najpre usmerena na medije koji su preneli.

Covek cestitao novu godinu na cirilici. Stvarno lepo... ne znam koji su razlozi ali uvek je lepo kad nas neko pomene u nekom ne-losem kontkestu, pa jos ako je i neko ciji se glas malo dalje cuje od ostalih, jos bolje...

Ali brate... "do sad nije bilo poznato da obozava nasu zemlju"... pa msm jbt... ni SADA nije poznato :D covek je samo napisao cestitku na srpskom a mediji od toga vec prave ko da ce uskoro da kupi vikendicu kod kraljeva  i da pravi sljivovicu do kraja zivota :D

g1367421717200115852.jpg

Подели на овим сајтовима

On 1.1.2017. at 15:26, JESSY рече

Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca današnjice, Džoš Duamel, suprug pevačice Fergi samo jednom fotografijom oduševio je sve Srbe koji prate njegov rad.

8FdktkqTURBXy84ZjFkZWRmOGY4MGFjZWY3OTMzO
Foto: Profimedia

Naime, iako dosad nije bilo poznato da obožava našu zemlju, Džoš se potrudio da to i dokaže.

Novu godinu svima je čestitao fotografijom Hrama Svetog Save, a na ćirilici je potom objavio čestitku.

FaRktkqTURBXy9iNmE1YjUyZWQxYjQxY2ViOTEwY
Foto: Facebook / screenshot

Džoš nije jedini koji obožava našu zemlju. Na listi holivudskih faca su i Dženifer Aniston, Robert de Niro, Džoni Dep, Džeremi Ajrons, Džejms Vuds...

http://www.blic.rs/zabava/vesti/objavio-sliku-hrama-svetog-save-holivudski-glumac-na-cirilici-srbima-cestitao-novu/szvn79f

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...