JESSY Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca današnjice, Džoš Duamel, suprug pevačice Fergi samo jednom fotografijom oduševio je sve Srbe koji prate njegov rad. Foto: Profimedia Naime, iako dosad nije bilo poznato da obožava našu zemlju, Džoš se potrudio da to i dokaže. Novu godinu svima je čestitao fotografijom Hrama Svetog Save, a na ćirilici je potom objavio čestitku. Foto: Facebook / screenshot Džoš nije jedini koji obožava našu zemlju. Na listi holivudskih faca su i Dženifer Aniston, Robert de Niro, Džoni Dep, Džeremi Ajrons, Džejms Vuds... http://www.blic.rs/zabava/vesti/objavio-sliku-hrama-svetog-save-holivudski-glumac-na-cirilici-srbima-cestitao-novu/szvn79f PredragVId, aliluja, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 пре 12 минута, JESSY рече И теби брате, све најбоље. JESSY, александар живаљев, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Ово је заиста прелепо. Само се питам: Треба ли други да нас уче како се чува и цени оно што је наше? Јанко, александар живаљев, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Hahahaa... cestitas na cirilici i odma si oznacen kao neko ko OBOZAVA srbiju Lepo od njega stvarno... ali ovo mi pomalo lici na onu devojku koju niko ne voli i onda kad joj neko u prolazu pozeli dobar dan, ona se odma istripuje da oce da je zeni... Bas smo zaglibili... posteno... Аурор, PredragVId and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 пре 43 минута, cloudking рече Hahahaa... cestitas na cirilici i odma si oznacen kao neko ko OBOZAVA srbiju Lepo od njega stvarno... ali ovo mi pomalo lici na onu devojku koju niko ne voli i onda kad joj neko u prolazu pozeli dobar dan, ona se odma istripuje da oce da je zeni... Bas smo zaglibili... posteno... pa i ti se nešto zadržao na ovom forumu :P JESSY, obi-wan, 3006 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 1 hour ago, Иван ♪♫ рече pa i ti se nešto zadržao na ovom forumu :P Volim_Sina_Bozjeg, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 @cloudking šalu na stranu, srećna Nova Аурор and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 пре 1 сат, Иван ♪♫ рече @cloudking šalu na stranu, srećna Nova Hvala, hvala! Takodje! <3 PredragVId, Иван ♪♫ and Аурор је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 2, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2017 пре 11 часа, cloudking рече Hvala, hvala! Takodje! <3 Hvala Inače, u globalu se slažem sa tobom. Jer ako se gubimo u oduševljenju svaki put kad nas neko pomene, onda šta to govori o našem samopoštovanju? Ali opet, lepo je kada ti neko ukaže dobru volju. Tako da poenta je u umerenosti. A ja mislim da smo mi ovde umereni. Данче*, "Tamo daleko", -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 2, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2017 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече Hvala Inače, u globalu se slažem sa tobom. Jer ako se gubimo u oduševljenju svaki put kad nas neko pomene, onda šta to govori o našem samopoštovanju? Ali opet, lepo je kada ti neko ukaže dobru volju. Tako da poenta je u umerenosti. A ja mislim da smo mi ovde umereni. О нашој гордости, боље рећи. Мада, што кажеш, лепо је, и треба се захвалити за знак пажње, без обзира. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 2, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2017 пре 39 минута, Иван ♪♫ рече Hvala Inače, u globalu se slažem sa tobom. Jer ako se gubimo u oduševljenju svaki put kad nas neko pomene, onda šta to govori o našem samopoštovanju? Ali opet, lepo je kada ti neko ukaže dobru volju. Tako da poenta je u umerenosti. A ja mislim da smo mi ovde umereni. Ma moja kritika je najpre usmerena na medije koji su preneli. Covek cestitao novu godinu na cirilici. Stvarno lepo... ne znam koji su razlozi ali uvek je lepo kad nas neko pomene u nekom ne-losem kontkestu, pa jos ako je i neko ciji se glas malo dalje cuje od ostalih, jos bolje... Ali brate... "do sad nije bilo poznato da obozava nasu zemlju"... pa msm jbt... ni SADA nije poznato covek je samo napisao cestitku na srpskom a mediji od toga vec prave ko da ce uskoro da kupi vikendicu kod kraljeva i da pravi sljivovicu do kraja zivota -Владимир- and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 On 1.1.2017. at 15:26, JESSY рече Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca današnjice, Džoš Duamel, suprug pevačice Fergi samo jednom fotografijom oduševio je sve Srbe koji prate njegov rad. Foto: Profimedia Naime, iako dosad nije bilo poznato da obožava našu zemlju, Džoš se potrudio da to i dokaže. Novu godinu svima je čestitao fotografijom Hrama Svetog Save, a na ćirilici je potom objavio čestitku. Foto: Facebook / screenshot Džoš nije jedini koji obožava našu zemlju. Na listi holivudskih faca su i Dženifer Aniston, Robert de Niro, Džoni Dep, Džeremi Ajrons, Džejms Vuds... http://www.blic.rs/zabava/vesti/objavio-sliku-hrama-svetog-save-holivudski-glumac-na-cirilici-srbima-cestitao-novu/szvn79f Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 On 1-1-2017 at 15:26, JESSY рече Novu godinu svima je čestitao fotografijom Hrama Svetog Save, a na ćirilici je potom objavio čestitku Zaista mu treba uruciti orden Sv.Save, ako je moguce iz ruku naseg preCednika Tomislava Nikolica, e to bi bio hit! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука