Кратос Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Па не може да се полети ван куполе (фирмамента, небеског свода), скрцао би ти се летећи брод Као онај Челинџер... Тада идиоти рекоше да је то истина... Jes ono majku mu još ako ploča sklizne sa kornjačinih leđa ne mož posle ni da se vratiš na ploču.Riskantna misija. Justin Waters, Pisum and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 6 часа, Avocado рече Ogroman problem sa internetom... skoro svi smo se radovali što ćemo imati ogromnu bazu informacija, svima dostupnih za postavljanje i čitanje, bez bilo kakve cenzure... zaboravismo da će i idioti na njemu imati svoje "informacije", svima dostupne za postavljanje i čitanje, bez bilo kakve cenzure... Исто као и са демократсим изборима. Лепо изгледало, народ сам бира васт без цензуре и наметања. Заборависмо да ће и идиоти и наивнина на њима излазити. И ето шта сада трпимо. Замисли да овај народ гласа о облику Земље, а да равноземљаши имају јачи лоби него остали. Било би "па у праву ови равни, оно кад погледаш боље куде одимо, куде је Месец, Сунце.... куј бре још мого да стоји на лопту одоздо а да не падне...." Јанко, Pisum and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Пита ме жене данас: А како то да нико није дошао до краја света? Ја јој велим: Пиле, 2 ствари: Или је неко дошао до ивице, па видео да је нека провалија тамо и није разумео да је био на ободу света, или, као многи бродови око Бермуда су једноставно склизнули, па тако никога нема да нам јави... Justin Waters, Augustinus, прота Бранко Тапушковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 57 минута, Иван ♪♫ рече svako može da proveri i to lično, ako hoće: Ja po ovome što vidim, nit je okrugla, nit je ravna, već hiperbolični paraboloid. Svega mi, razviću tu teoriju sa svim dokazima, i svi vaši će pasti u vodu. Avocado, RYLAH, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 20 часа, RahelaKoen рече Помаже Бог(ако има још коме)! Хајде, мало почните да слушате! Почните да гледате! Овде имаш одговорe на 12 тврдњи из првог клипа: Линк 1 Линк 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Ne mogu da verujem da STVARNO DOKAZUJETE da je Zemlja okrugla... ...znaci, ludji ste od mene... Zoran Đurović, RYLAH, Pisum and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 7 минута, Zoran Đurović рече Пита ме жене данас: А како то да нико није дошао до краја света? Ја јој велим: Пиле, 2 ствари: Или је неко дошао до ивице, па видео да је нека провалија тамо и није разумео да је био на ободу света, или, као многи бродови око Бермуда су једноставно склизнули, па тако никога нема да нам јави... Postoji i druga teorija, koju nisi naveo, Antarktik ne samo da je visok, nego i tako prostran da se pregazit ne može... i tamo živi Deda Mraz. Čija žena te je to pitala? Pisum, Ignjatije, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 5 минута, Ayla рече Postoji i druga teorija, koju nisi naveo, Antarktik ne samo da je visok, nego i tako prostran da se pregazit ne može... i tamo živi Deda Mraz. Čija žena te je to pitala? Моја, али чудећи се на ове лудаке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Управо сада, Zoran Đurović рече Моја, али чудећи се на ове лудаке Da, ne vidjeh ono "Pile". Vidi, nemoj se čuditi, zbune se ljudi...ni ja više nisam sigurna šta je tačno, a od hiperboličnog paraboloida ne odustajem. Pravda za treću opciju!!! Pisum, Justin Waters and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 3 часа, Иван ♪♫ рече Mislim da ovakve stvari nemaju neophodno i uvek veze sa kritičkim mišljenjem, već sa sopstvenim osećanjem važnosti, koje dubinski nedostaje. Imajmo strpljenja za te ljude. Sarkazam tu ne pomaže, već problem čini još gorim. Točno tako , posao za psihijatriju. Opasnost je kad takvi dođudo nekog položaja moći..slično je i sa talibanima , etnićima , itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 10 минута, Ayla рече Postoji i druga teorija, koju nisi naveo, Antarktik ne samo da je visok, nego i tako prostran da se pregazit ne može... i tamo živi Deda Mraz. Nije tacno, Djed Mraz živi u Finskoj, na brdu Korvatunturi u pokrajini Laponiji, tamo gdje je jednaka udaljenost do svih mjesta na svijetu.Dolina u kojoj je smješteno selo Djeda Mraza ima oblik uha, pa tako Djed Mraz može slušati svu djecu svijeta. Pisum, Ayla , Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Управо сада, Sasa Vojvoda рече Nije tacno, Djed Mraz živi u Finskoj, na brdu Korvatunturi u pokrajini Laponiji, tamo gdje je jednaka udaljenost do svih mjesta na svijetu.Dolina u kojoj je smješteno selo Djeda Mraza ima oblik uha, pa tako Djed Mraz može slušati svu djecu svijeta. Kad već to znaš, imaš li informacju koja linija vodi direktno do njega? Avion, bus...ne biram. Unaprijed hvala, i Bog ti zdravlje dao, živjela sam u neznanju. Zoran Đurović, Pisum, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Moze i pomirljivo resenje.....negde na pola puta da se nadje resenje.....disk, ali da NE bude nepokretan... Ili, najbolje resenje, ....peticija u NASA, pa neki od glavnih vodja ravne zemlje.....pravo u neki satl ...i da prenese utiske... Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 16 минута, Ayla рече Kad već to znaš, imaš li informacju koja linija vodi direktno do njega? Avion, bus...ne biram. Unaprijed hvala, i Bog ti zdravlje dao, živjela sam u neznanju. Svaku noc u 3 Jeremija turs vozi ka njemu, cekaj ispred kuce . Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Pozdano znam da ne prolazi pored moje kuće...daj nešto sigurnije. Budi drug. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука