Jump to content

Зоран Ђуровић: Јерес равноземљаша

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

U psihijatriji je poznata metodologija da se sa pacijentima ne vodi dijalog, jer se zna da pojedine sociopate i shizofreničari imaju veliki IQ, rečiti su, ali im to ne umanjuje dijagnozu niti ih se smatra normalnima.

Doca ih lepo sasluša, klimne glavom nekoliko puta, pozove dvojicu velikih čika u belom, obuku im pidžamicu koja se zakopčava na ledjima i ekspres na F odelenje, a tamo neka razvijaju besmislene teorije i neka ispisuju formule po zidovima.
Roze bombonice su gratis i o trošku socijalnog.

14054079_631703396979960_5017741185946894205_n.jpg

Подели на овим сајтовима

On 12/10/2016 at 22:49, Zoran Đurović рече

jevrejska reč חוּג (hug, ū, chug)

Negde sam čitao da ova hebrejska reč ne mora nužno da znači krug već i sfera.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Zoran Đurović рече

Само једно питање на Василија: Да је он у Библији видео тезу о земљи као диску, зашто је не подржава него говори да је небитно да ли је лопта или диск? Зашто не проповеда ту библијску "истину"? - Зато што је нема, пријатељу, како сам и показао у мом тексту.

Da, ako se neko poziva na oce da dokaze da je zemlja ravna, valjda je logicno , da u svim svojim pisanijama, oci vrlo lepo i jasno i nedvosmisleno objasne i potrdvde da znaju ili veruju da je zemlja ravna, da li na osnovu Pima ili tadasnje nauke ili filosofije, potpuno nebitno.

Evo, vi ravnozemljasi mislite da je zemlja ravna, pa se raspricaste na tu temu. Gde je kod otaca takva konverzacija ?

Citat :

" Земља равна кружна плоча, непокретна "

Vauu, nisam ni znao da se ovako predstavlja zemlja.  Ako je nepokretna, znaci ima krajeve. Jel krajevi idu u beskonacnsot ili imaju kraja ? I sta je onda na kraju 'krajeva' ? confused1

Sta znaci ovo ravna kruzna ploca ? 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Zoran Đurović рече

Могао је да се учлани, што је срамежљив толико, нећемо му ми ништа:))

Pojma ne znam. A ovi Biblijski citati sto je naveo?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, grigorije22 рече

Pojma ne znam. A ovi Biblijski citati sto je naveo?

Не односе се на моју аргументацију. Знаш, кад се моја жена изнервкира и почне да вришти, ја сачекам једно 10 мин да се малкице примири, или побегнем у моју собру, а ако је она код мене пустим блаженог Рамба Амадеуса:)). И онда јој кажем: Дођи за пола сата када ти буде јасно шта си хтела да кажеш...  

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Zoran Đurović рече

Не односе се на моју аргументацију. Знаш, кад се моја жена изнервкира и почне да вришти, ја сачекам једно 10 мин да се малкице примири, или побегнем у моју собру, а ако је она код мене пустим блаженог Рамба Амадеуса:)). И онда јој кажем: Дођи за пола сата када ти буде јасно шта си хтела да кажеш...  

O cemu ti citati zapravo govore? Sta je njihova poruka i smisao?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, grigorije22 рече

Response ili ti debunked tekst oca Zorana od strane Mitropolita Milivoja 

Jel ovo onaj Milivoje sa Ihtusa, Verujem i pravoslavnogforuma, sto je branio stajaliste da su biometrijska dokumenta nesumnjivo zig zveri? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, grigorije22 рече

Jeste.

Хахах, већ по оном жару с којим је бранио ту демонску тезу да су лична документа жиг звјери, знали се видјети какав је то балван, а сад уопште није чудно што заступа у равну земљу. Тачно се види какви су плодови таквог духа.

Мој Гришо видиш какви су ово пацијенти. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Justin Waters рече

Хахах, већ по оном жару с којим је бранио ту демонску тезу да су лична документа жиг звјери, знали се видјети какав је то балван, а сад уопште није чудно што заступа у равну земљу. Тачно се види какви су плодови таквог духа.

Мој Гришо видиш какви су ово пацијенти. 

On je bio konkordista i veliki postovalac prote Lazara Milina, kao i ja izmedju ostalog. Znam da nikada nije gotivio TE ali mi nije jasno zasto je napustio ovu poziciju i presao u zaverenicki tabor?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, grigorije22 рече

On je bio konkordista i veliki postovalac prote Lazara Milina, kao i ja izmedju ostalog. Znam da nikada nije gotivio TE ali mi nije jasno zasto je napustio ovu poziciju i presao u zaverenicki tabor?

Da, postoje puno ljudi koji imaju slicne stavove povodom ovih ( nabrojanih ) stvari, ali nisu prihvatili stav o ravnoj zemlji.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, grigorije22 рече

Pa to je priroda nemirnog duha. Lako je to mozda konstatovati, ali tesko shvatiti sta se odigrava u dubini bica takvih ljudi. Kako neko moze danas vjerovati u ravnu zemlju bez ijednog jedinog dokaza i jos pri tome iskoristavati oce onog doba da bi se pravdala svoja ludost? To ne da je ludo vec je pišanje i ponizavanje na oce u najvecoj mogucoj vjeri. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Justin Waters рече

Pa to je priroda nemirnog duha. Lako je to mozda konstatovati, ali tesko shvatiti sta se odigrava u dubini bica takvih ljudi. Kako neko moze danas vjerovati u ravnu zemlju bez ijednog jedinog dokaza i jos pri tome iskoristavati oce onog doba da bi se pravdala svoja ludost? To ne da je ludo vec je pišanje i ponizavanje na oce u najvecoj mogucoj vjeri. 

Zato sto on smatra kako sam ja razumeo da je ocima Sveti Duh diktirao tumacenje Biblije. Dakle nikakva skola i nauka onog vremena.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...