RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 9 минута, Иван ♪♫ рече svako može da proveri i to lično, ako hoće: Ја могу да ти закачим исте овакве са равним хоризонтом. На било којој висини хоризонт је увек у висини очију. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 5 минута, RahelaKoen рече Е цврц сад! Јел` то нека "равноземљашка" поштапалица? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 8 минута, Господин Дареалис рече Gravitacija? ... Тешко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 2 минута, Милан Ракић рече Јел` то нека "равноземљашка" поштапалица? Па добро, ми нисмо много писмени.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 12 минута, RahelaKoen рече И ја бих волела да мени неко докаже да је Земља лопта. Буни ме онолика водурина која неће да се оцеди Evo ja pokusavam da ti dokazem, dakle hoces li odgovoriti na pitanje u vezi pomracenja sunca i mjeseca? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Да је Земља равна плоча, спљоштио би је космички притисак! Zoran Đurović, Justin Waters and Pisum је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 7 минута, RahelaKoen рече Тешко Не допада ти се теорија? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 4 минута, RYLAH рече Да је Земља равна плоча, спљоштио би је космички притисак! Kако знаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 1 минут, Господин Дареалис рече Не допада ти се теорија? ја сам чула да је гравитација слаба сила за толику воду+ брзина око земљине осе и остале брзине Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Управо сада, RahelaKoen рече ја сам чула да је гравитација слаба сила за толику воду Fama volat? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 1 hour ago, RahelaKoen рече Кратос, Не објашњавам никако. U tome je i najveći problem. Drugo pitanje.Recimo da je sve to laž,NASA,laminati,reptili,vanzemunci ko god oni manipulišu i daju nam lažne snimke da je zemlja okrugla zašto ravnozemljaši ne objave snimak ravne i eto time raskrinkaju lažove iz NASE? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 4 минута, Kratos рече U tome je i najveći problem. Drugo pitanje.Recimo da je sve to laž,NASA,laminati,reptili,vanzemunci ko god oni manipulišu i daju nam lažne snimke da je zemlja okrugla zašto ravnozemljaši ne objave snimak ravne i eto time raskrinkaju lažove iz NASE? Doci ce i to na red, kad se poveca broj ljudi u pokretu i kad steknu jos para napravice svoj svemirski program. Pisum and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 4 минута, Kratos рече U tome je i najveći problem. Drugo pitanje.Recimo da je sve to laž,NASA,laminati,reptili,vanzemunci ko god oni manipulišu i daju nam lažne snimke da je zemlja okrugla zašto ravnozemljaši ne objave snimak ravne i eto time raskrinkaju lažove iz NASE? Па не може да се полети ван куполе (фирмамента, небеског свода), скрцао би ти се летећи брод Као онај Челинџер... Тада идиоти рекоше да је то истина... Кратос, Augustinus, Pisum and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 34 минута, Justin Waters рече Evo ja pokusavam da ti dokazem, dakle hoces li odgovoriti na pitanje u vezi pomracenja sunca i mjeseca? Сад ће да ти одговори, што си нестрпљив? Као да радиш за Насу и масоне! Pisum, Justin Waters, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Па не може да се полети ван куполе (фирмамента, небеског свода), скрцао би ти се летећи брод Jao Avo kidam se pa ovo mi ne bi palo napamet, carski. Pisum and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука