Милан Ракић Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Веза са темама: - Крај једне лепе идеје или о свачему и ничему... "Поуке" престају да постоје! - Помозимо опстанак и развој највећег православног сајта у Србији - Поуке.орг Поштовани чланови Форума Поуке.орг, драги наши форумаши! Након акције коју сте спровели сви ви, показујући и на тај начин да вам је стало до Поука и да не желите да се овај пројекат тек тако угаси, задовољство ми је да вас обавестим, да је након примања првих прилога, обезбеђен хостинг за наредна два месеца, као и обнова лиценце форумског софтвера коју смо у обавези да платимо крајем сваке календарске године што је цена (невезано за хостинг) стабилног софтвера и на првом месту сигурности овог места од разних хакерских напада и сл. Уважавајући све ваше предлоге које сте изнели на теми, уредништво Поука ће у наредном периоду, надам се врло брзо, изнаћи решења за стално и стабилно финансирање неопходних трошкова на месечном и годишњем нивоу. Као што већина зна, то је (за сада) месечни хостинг у износу од 50 евра и та лиценца коју ћемо бити у обавези да платимо опет следеће, 2017. године. Покушавамо да пронађемо најбољи начин који би "повезао" добровољне прилоге, али и предлог за "Православну продавницу и берзу", штампање и продају промотивног материјала са ознаком Поука (календари, мајице,...), односно могућност донирања путем СМС-а и сл. Уверен сам да ћемо успети у томе. У складу са тиме, трудићемо се и даље, да сви заједно ово место свакога дана унапређујемо новим садржајима који ће бити свима на ползу и који ће нас све заједно утврђивати у ставу да "добро нам је овде бити". Пре неки дан смо извршили успешно бекаповање комплетне базе Форума која има заиста огромну величину, извршено је освежавање наше друштвене мреже Црква.нет, а покренули смо и "Чрчпик", као место где можемо да креирамо наше фото албуме са црквеним садржајем. Поред постојећег садржаја и базе знања коју Форум већ поседује и која се надограђује сваким нашем учешћем овде, подсећам вас и на могућност скидања књига у електронском формату, пројекат "Свето писмо са преводима и упоредним местима", "Упознавање ради хришћанског брака", активности на Фејсбуку на групи "Не псуј Бога!", ваше Блогове, духовне разговоре са оцем Савом Јањићем, "ЖРУ Саветовалиште" и још пуно, пуно тога... Са вером да ћемо се у наредном периоду још више сви заједно трудити да одржимо постојећи и да достигнемо још више нивое и постављање стандарда и образаца како треба да изгледа једна виртуелна заједница верујућих људи, спремних за дискусију, разговор и "Живу реч утехе" и са онима који нису утврђени у вери, онима који трагају и траже исту, онима који нису сигурни у шта и како верују или пак онима који не верују, користим ову прилику да вам се свима још једном захвалим у име уредништва и лично, на свој подршци коју сте нам пружили и пружате. Идемо даље! Благослов Господњи и милост нека дође на вac. Његовом благодаћу и човекољубљем, cвагдa, сада и у векове векова! Амин! И нека вам је свима срећан и благословен предстојећи Божићни пост. Да покушамо сви заједно да уздржањем спрам мере свачије снаге, молитвом и добрим делима порадимо мало на себи за добробит како личну, тако и читаве заједнице. Живи и здрави били! Нифада, PredragVId, AnaLaz and 53 осталих је реаговао/ла на ово 56 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Амин! Mилена КШ, -Владимир-, Tavita and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Јупи!! Мени сачувајте једну мајицу XL. ivanaika, Ignjatije, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Sve se moze kad se hoce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Mилена КШ, АлександраВ, Ленка* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Ronald, JESSY, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Ovo mi se pojavljuje kad kliknem na "Чрчпик" . Da li je to O.K. ili je neki virus u pitanju ? Bitninja.io Server Security Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Ово је једна лепа вест која ме је обрадовала.Ја често волим да кажем"Живеће овај народ,, а овде ћу да мало преформулишем и да кажем "Живеће овај форум,, PredragVId, Sanja Т., АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Predlazem da se napravi spisak donatora i koliko su donirali kao sto ima na drugim forumima, ko hoće moze da bude anoniman. PredragVId and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 11/22/2016 at 17:46, Arsenija рече Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna . ... samo forum vaše neće postojati ... Nadam se da čitaš ovo Драгана Милошевић, PredragVId, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 2 минута, Natasa. рече Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna . ... samo forum vaše neće postojati ... Nadam se da čitaš ovo Снежана је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 4 минута, Драгана Милошевић рече I pesmu sam joj posvetila, nadam se da će čuti. RYLAH and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Živeće ŽRU i vrata ekonomskog neoliberalnog pakla neće ga nadvladati Ненад Р., RYLAH, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 6 минута, Kratos рече Živeće ŽRU i vrata ekonomskog neoliberalnog pakla neće ga nadvladati NE MOŽE NAM NIKO NIIIIŠTA... Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 1 минут, Natasa. рече NE MOŽE NAM NIKO NIIIIŠTA... Jači smo od sudbine Paradoksologija, Иван Ц. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука