Jump to content

Обавештење за форумаше (ВАЖНО)!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Веза са темама: 

- Крај једне лепе идеје или о свачему и ничему... "Поуке" престају да постоје!

- Помозимо опстанак и развој највећег православног сајта у Србији - Поуке.орг

0_141cc5_87a7d313_orig.png

Поштовани чланови Форума Поуке.орг, драги наши форумаши!

Након акције коју сте спровели сви ви, показујући и на тај начин да вам је стало до Поука и да не желите да се овај пројекат тек тако угаси, задовољство ми је да вас обавестим, да је након примања првих прилога, обезбеђен хостинг за наредна два месеца, као и обнова лиценце форумског софтвера коју смо у обавези да платимо крајем сваке календарске године што је цена (невезано за хостинг) стабилног софтвера и на првом месту сигурности овог места од разних хакерских напада и сл.

Уважавајући све ваше предлоге које сте изнели на теми, уредништво Поука ће у наредном периоду, надам се врло брзо, изнаћи решења за стално и стабилно финансирање неопходних трошкова на месечном и годишњем нивоу. Као што већина зна, то је (за сада) месечни хостинг у износу од 50 евра и та лиценца коју ћемо бити у обавези да платимо опет следеће, 2017. године. Покушавамо да пронађемо најбољи начин који би "повезао" добровољне прилоге, али и предлог за "Православну продавницу и берзу", штампање и продају промотивног материјала са ознаком Поука (календари, мајице,...), односно могућност донирања путем СМС-а и сл. Уверен сам да ћемо успети у томе.

У складу са тиме, трудићемо се и даље, да сви заједно ово место свакога дана унапређујемо новим садржајима који ће бити свима на ползу и који ће нас све заједно утврђивати у ставу да "добро нам је овде бити".

Пре неки дан смо извршили успешно бекаповање комплетне базе Форума која има заиста огромну величину, извршено је освежавање наше друштвене мреже Црква.нет, а покренули смо и "Чрчпик", као место где можемо да креирамо наше фото албуме са црквеним садржајем.

Поред постојећег садржаја и базе знања коју Форум већ поседује и која се надограђује сваким нашем учешћем овде, подсећам вас и на могућност скидања књига у електронском формату, пројекат "Свето писмо са преводима и упоредним местима", "Упознавање ради хришћанског брака", активности на Фејсбуку на групи "Не псуј Бога!", ваше Блогове, духовне разговоре са оцем Савом Јањићем, "ЖРУ Саветовалиште" и још пуно, пуно тога...

Са вером да ћемо се у наредном периоду још више сви заједно трудити да одржимо постојећи и да достигнемо још више нивое и постављање стандарда и образаца како треба да изгледа једна виртуелна заједница верујућих људи, спремних за дискусију, разговор и "Живу реч утехе" и са онима који нису утврђени у вери, онима који трагају и траже исту, онима који нису сигурни у шта и како верују или пак онима који не верују, користим ову прилику да вам се свима још једном захвалим у име уредништва и лично, на свој подршци коју сте нам пружили и пружате. Идемо даље!

Благослов Господњи и милост нека дође на вac. Његовом благодаћу и човекољубљем, cвагдa, сада и у векове векова! Амин!

И нека вам је свима срећан и благословен предстојећи Божићни пост. Да покушамо сви заједно да уздржањем спрам мере свачије снаге, молитвом и добрим делима порадимо мало на себи за добробит како личну, тако и читаве заједнице. 

Живи и здрави били!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ovo mi se pojavljuje kad kliknem na  "Чрчпик"   . Da li je to O.K. ili je neki virus u pitanju ?ne_shvata

Bitninja.io

Server Security

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ово је једна лепа вест која ме је обрадовала.Ја често волим да кажем"Живеће овај народ,, а овде ћу да мало преформулишем и да кажем "Живеће овај форум,, 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 11/22/2016 at 17:46, Arsenija рече

Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna .

... samo forum vaše neće postojati ...  

Nadam se da čitaš ovo :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna .

... samo forum vaše neće postojati ...  

Nadam se da čitaš ovo :mahmah:

:))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драгана Милошевић рече

:))

I pesmu sam joj posvetila, nadam se da će čuti.

Подели на овим сајтовима

Živeće ŽRU i vrata ekonomskog neoliberalnog pakla neće ga nadvladati :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Kratos рече

Živeće ŽRU i vrata ekonomskog neoliberalnog pakla neće ga nadvladati :D

NE MOŽE NAM NIKO NIIIIŠTA...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

NE MOŽE NAM NIKO NIIIIŠTA...

Jači smo od sudbine :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...