Jump to content

Обавештење за форумаше (ВАЖНО)!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Kratos рече

Jači smo od sudbine :D

3

Ja posvetila pesmu jednoj što nas mrzi :smeh1:. Ti ćeš nama da naš forum neće više postojati :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Лидија Миленковић рече

Ovo mi se pojavljuje kad kliknem na  "Чрчпик"   . Da li je to O.K. ili je neki virus u pitanju ?ne_shvata

Bitninja.io

Server Security

Поједи "колачиће", испразни "кешове" :)))

Подели на овим сајтовима

On 26.11.2016. at 14:22, PredragVId рече

Јупи!!

Мени сачувајте једну мајицу XL.

И мени једна мајица и то xxxl,и то са ћириличним натписом.Латиницу немам обичај да носим на себи. Ух баш сам захтеван.:smeh1:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре ! Нисам био на форуму од петка из оправданих разлога , унуци су окупирали деду од петка после подне до недеље увече бејаху код мене за викенд , тако да сам једва чекао да сване понедељак да погледам шта има новога са ЖРУ кад оно радосне вести :navijanje:СЛАВА БОГУ !   "Чрчпик"  ће тек да видим о чему се ради !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Драган Јашић рече

Браћо и сестре ! Нисам био на форуму од петка из оправданих разлога , унуци су окупирали деду од петка после подне до недеље увече бејаху код мене за викенд , тако да сам једва чекао да сване понедељак да погледам шта има новога са ЖРУ кад оно радосне вести :navijanje:СЛАВА БОГУ !   "Чрчпик"  ће тек да видим о чему се ради !

:-)  Има итекако да видиш Чрчпик, све оне твоје слике са Хиландара чекају да буду тамо обнародоване :sunce:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, АлександраВ рече

:-)  Има итекако да видиш Чрчпик, све оне твоје слике са Хиландара чекају да буду тамо обнародоване :sunce:

Драга сестро Александра верујем али то ћу урадити кад стигнем после посла и боље се упознам са Чрчпик . Мало сам погледао и занима ме да ли се може пријавити са налогом ЖРУ-а или посебно се треба регистровати ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хвала сестро на информацији !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

:sunce:

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

On 11/26/2016 at 23:31, Милан Ракић рече

Поједи "колачиће", испразни "кешове" :)))

Cula sam za te izraze, Milane, ali pojma nemam sta znace, i kako to da odradim. :blush:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Лидија Миленковић рече

Cula sam za te izraze, Milane, ali pojma nemam sta znace, i kako to da odradim. :blush:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...