Natasa. Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Управо сада, Kratos рече Jači smo od sudbine 3 Ja posvetila pesmu jednoj što nas mrzi . Ti ćeš nama da naš forum neće više postojati . Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 5 часа, Лидија Миленковић рече Ovo mi se pojavljuje kad kliknem na "Чрчпик" . Da li je to O.K. ili je neki virus u pitanju ? Bitninja.io Server Security Поједи "колачиће", испразни "кешове" АлександраВ, Снежана and Pisum је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 On 26.11.2016. at 14:22, PredragVId рече Јупи!! Мени сачувајте једну мајицу XL. И мени једна мајица и то xxxl,и то са ћириличним натписом.Латиницу немам обичај да носим на себи. Ух баш сам захтеван. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Браћо и сестре ! Нисам био на форуму од петка из оправданих разлога , унуци су окупирали деду од петка после подне до недеље увече бејаху код мене за викенд , тако да сам једва чекао да сване понедељак да погледам шта има новога са ЖРУ кад оно радосне вести СЛАВА БОГУ ! "Чрчпик" ће тек да видим о чему се ради ! Икар Губелкијан and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 пре 13 минута, Драган Јашић рече Браћо и сестре ! Нисам био на форуму од петка из оправданих разлога , унуци су окупирали деду од петка после подне до недеље увече бејаху код мене за викенд , тако да сам једва чекао да сване понедељак да погледам шта има новога са ЖРУ кад оно радосне вести СЛАВА БОГУ ! "Чрчпик" ће тек да видим о чему се ради ! :-) Има итекако да видиш Чрчпик, све оне твоје слике са Хиландара чекају да буду тамо обнародоване nikolay, Драган Јашић, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 1 hour ago, АлександраВ рече :-) Има итекако да видиш Чрчпик, све оне твоје слике са Хиландара чекају да буду тамо обнародоване Драга сестро Александра верујем али то ћу урадити кад стигнем после посла и боље се упознам са Чрчпик . Мало сам погледао и занима ме да ли се може пријавити са налогом ЖРУ-а или посебно се треба регистровати ? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Мора посебно, а може и директно са Фејсбука :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Хвала сестро на информацији ! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 пре 2 минута, Драган Јашић рече Хвала сестро на информацији ! Богу хвала драги мој брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 11/26/2016 at 23:31, Милан Ракић рече Поједи "колачиће", испразни "кешове" Cula sam za te izraze, Milane, ali pojma nemam sta znace, i kako to da odradim. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 пре 1 сат, Лидија Миленковић рече Cula sam za te izraze, Milane, ali pojma nemam sta znace, i kako to da odradim. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука