Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Stiven Majer je matematicar i fizicar koji nema veze sa biologijom. Ono sto je interesantno za njega je matematicki model koji je napravio da bi dokazao da je evolucija nemoguca. Taj model je bio postavljen na potpuno pogresnim parametrima. Ali najvaznije od svega da taj model nije samo osporio evoluciju nego i mogucnost da zivot nastane inteligentnim stvaranjem. :))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 15 часа, cloudking рече

Silicijum nije cip.

Е вала,просветлио си ме... 

procesor.jpg

Pravljenje kompjuterskih čipova započinje sečenjem ultra čistih kristala silicijuma na tanke pločice, koje se zatim oblažu svetlosno-osetljivom prevlakom. Pločice poluprovodnog silicijuma zatim podležu dejstvu intenzivne ultraljubičaste svetlosti kako bi se iscrtale putanje komponenti kola koje će biti ugrađene na njemu. Na osnovu iscrtanih putanji, čip se izlaže dejstvu mlazova elektrona, gasova i jona kako bi se na njegovoj površini formirali tranzistori. U narednom procesu obrade, tranzistori se povezuju pomoću tankih žičica metala i izolatora.

http://www.sveznan.com/nauka/sta-je-to-cip/

Поента оног што сам хтео рећи је да се чипови као и целоклупан хардвер праве од материјала који су у природи, које је Бог наравно осмислио када је стварао универзум за ту намену.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Поента оног што сам хтео рећи је да се чипови као и целоклупан хардвер праве од материјала који су у природи, које је Бог наравно осмислио када је стварао универзум за ту намену.

Ajde?

Ja sam bio ubedjen da materijale dobijamo iz druge dimenzije...

I dildo se pravi od materijala iz prirode... cisto da znas na koju stranu vuku takvi argumenti ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Треба знати за Стива Мајера,што је јако битно, да се он обраћа пре свега људима који мисле својом главом.  

Друго, права је штета што биолози који пропагирају еволуционе бајке нису далеко више консултовали математичаре, нарочито стручњаке за комбинаторику и вероватноћу јер би видели да је потребно далеко више времена за њихов бајковити сценарио. У ствари, неки математичари са савешћу су и дигли глас,али су одмах проглашени нестручнима од стране оних који не мисле својом главом-по систему халабуке и галаме тј.применили су еволуциони сценарио( опстанак најспособнијих) да их ућуткају. 

insects.jpg

Узмимо само инсекте којих има минимално 800.000 по врстама, а ентомолози кажу и далеко више. Свакој врсти је требало да постепено настане од претходне и да се даље размножава па да еволуира у следећу( и наравно да буде генетски некомпатибилна са својим претходником) итд. По хронологији еволуције( https://sr.wikipedia.org/sr-el/Hronologija_evolucije ) инскети се појављују пре око 400 милиона година. То би значило, онако одокативно, да је претварање једне врсте инсекта у другу потребно неких пар стотина година у просеку. Ако рачунамо да су се некад мутациона претварања дешавала паралелно,а некад да је било затишја. Делује ли некоме то логично? Коме делује нека дигне два прста...

Наравно, у мутном је било увек лако ловити-прво човека збуниш па му продаш причу и још га набедиш да је паметан што си га обрадио ....

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

Ajde?

Ja sam bio ubedjen da materijale dobijamo iz druge dimenzije...

Ето видиш да није хаха...

Све што је створено може се употребити, али и злоупотребити. То је до човекове слободе коју, да је нема, не би био словесно и слободно биће. Та слобода мора да укључи и могућност чињења зла-да не би била `окрњена` да тако кажем.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, о.Горан рече

Ето видиш да није хаха...

Све што је створено може се употребити, али и злоупотребити. То је до човекове слободе коју, да је нема, не би био словесно и слободно биће. Та слобода мора да укључи и могућност чињења зла-да не би била `окрњена` да тако кажем.

Pa jel ti onda barem sad jasno kolko je nebulozna tvoja recenica:

On 11/26/2016 at 18:24, о.Горан рече

Компјутери су базирани на чиповима који се опет налазе у природи

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, о.Горан рече

Ама човече, у брзини сам то написао, то ти је као кад неко направи словну грешку, батали више ...

tako cete jednog dana i o krecionizmu da pricate

"Ma sta vam je bre ljudi, ma to smo se mi mlao bili zaneli samo... slucajno... pa dal ste mislili da iko noramlan zaista moze da veruje  u takve budalastine?"

Al ce tad biti kasno... stigma ce ostati uz vas zauvek... muhahahahah

Подели на овим сајтовима

Будалаштина је рећи да је компјутер сам од себе еволуирао без икаквог интелигентног узрока, тако што се чип самоорганизовао. То је толико наивно да изазива подмсех. У такав систем размишљања ти верујеш.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, о.Горан рече

Будалаштина је рећи да је компјутер сам од себе еволуирао без икаквог интелигентног узрока, тако што се чип самоорганизовао. То је толико наивно да изазива подмсех. У такав систем размишљања ти верујеш.

Budalastina je reci da jevrejski zombi iz vise dimzenzije, moze da ucini da zivis vecno ako simbolicki jedes njegovo telo i telepatski mu saopstavas da ga prihvatas kao gospodara kako bi on uklonio zle sile koje postoje zato sto je rebro-zenu zmija koja govori ubedila da jede sa magicnog drveta.

U takav "sistem" TI verujes...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Budalastina je reci da jevrejski zombi iz vise dimzenzije, moze da ucini da zivis vecno ako simbolicki jedes njegovo telo i telepatski mu saopstavas da ga prihvatas kao gospodara kako bi on uklonio zle sile koje postoje zato sto je rebro-zenu zmija koja govori ubedila da jede sa magicnog drveta.

U takav "sistem" TI verujes...

Пази мало како се изражаваш. Ово је ипак хришћански форум. Немој после да буде кукњава због порука на одобравању, ја ти на време скренух пажњу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ignjatije рече

Пази мало како се изражаваш. Ово је ипак хришћански форум. Немој после да буде кукњава због порука на одобравању, ја ти на време скренух пажњу.

Ne bi trebalo da imam razloga za brigu s obzirom da hriscanstvo propoveda jednakost medju ljudima... pa ako smo svi jednaki onda je svima jednako i dozvoljeno... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...