Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Аурор рече

Na primer, da ne možeš da ubiješ nekog zbog religije ili nemanja religije. U islamu je za napuštanje vere propisana smrtna kazna.I sad kao da "poštujemo razlike" tu... :)

Ali mi treba da verujemo da muslimani to nece da prate jer mi ne pratimo starozavetne zakone!?!?!?!?!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Branka62 рече

Praštajte ali ne mogu da odolim

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Млађони рече

Ko de da me iznapusava? 
Je l ti vidis da ovde neko nekog "napusava" zato sto misli da se potop nije desio ili zat osto veruje u evoluciju? 
jel ti shvatas da je ovo ovde - ckrva, ovo su ti ti ljudi iz crkve, teolozi. Ljudi sa kojima pricas ovde.

Ok, onda jedino preostaje da sam ja lud i sizofren i da su mi se samo pricinjavale beskrajne diskusije gde pravospavci drugim pravoslavcima do te mere pokusavaju da utuve da su dogadjaji iz biblije realni i bukvalni da se svi zivi na kraju isposvadjaju...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ok, onda jedino preostaje da sam ja lud i sizofren i da su mi se samo pricinjavale beskrajne diskusije gde pravospavci drugim pravoslavcima do te mere pokusavaju da utuve da su dogadjaji iz biblije realni i bukvalni da se svi zivi na kraju isposvadjaju...

Gde su pravoslavci koji su mi utuvljuju u glavu da treba da kamenujem homoskesualce na osnovu biblije? Gde se to uci u pravoslavlju gde pokazi mi?

Jel razumes da se to uci u islamu, da je to zvanicni islam? Da tu nema mesta intepretaciji. Evo poslednji put ti ponavljam ako razumes razumes ako ne nema svrhe, svako dobro caos. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Sve je gospodin odlično objasnio:

Ma sta je on, i mi imamo miroljuba petrovica pod mac bato. Njih dvojica su apsolutno isti. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Gde su pravoslavci koji su mi utuvljuju u glavu da treba da kamenujem homoskesualce na osnovu biblije? Gde se to uci u pravoslavlju gde pokazi mi?

Jel razumes da se to uci u islamu, da je to zvanicni islam? Da tu nema mesta intepretaciji. Evo poslednji put ti ponavljam ako razumes razumes ako ne nema svrhe, svako dobro caos. 

Da si mi ziv i zdrav jos sto godina!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Da si mi ziv i zdrav jos sto godina!

i ti meni brt 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Na primer, da ne možeš da ubiješ nekog zbog religije ili nemanja religije.

Али можеш због нечег другог? Кул. :D:D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Sve je gospodin odlično objasnio:

Imas i onog pravoslavnog svestenika koji isto mnogo lepo objasnjava da pravoslavni vernici ne smeju da se kupaju na plazi vec na delovima plaze gde nema ljudi i to iskljucivo odeveni...na telefonu sam pa nemam link ali sigurno znate to, bilo i na poukama... neko svesteno lice iz Nisa

@Аурор mozda je i vladika...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Ne znam jesi li ironičan...

Ovo je ravno da objasni neki pravoslavni vladika.

naravno da jesam ironican, jer znam da ce cloud king da poredi ovo jako bitnog i uticajnog coveka u islamskog svetu i nekog nerelevantnog lika koj ise naziva pravoslavcem koji veruje u neke gluposti koje nisu u skladu sa pravoslavljem niti su ikad bile pravoslavno ucenje.

A kao sto sam mojim sarkazmom i pretpostavio, evo potvrdio je to. Jedno svesteno lice iz nisa, koja drzi neka sacuvaj boze ucenja koja nemaju veze sa crkvom vs zvanicna islamska religija i bitna figura u toj religiji. 

to su ta lazna poredjenja kojima jedino mogu da pricaju "islam i hriscanstvo su isti te su muslimani i hriscani isti" 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, cloudking рече

Imas i onog pravoslavnog svestenika koji isto mnogo lepo objasnjava da pravoslavni vernici ne smeju da se kupaju na plazi vec na delovima plaze gde nema ljudi i to iskljucivo odeveni...na telefonu sam pa nemam link ali sigurno znate to, bilo i na poukama... neko svesteno lice iz Nisa

- Neki svestenik iz nisa rekao da pravoslavni vernici ne smeju da se kupaju neodeveni.
- Muslimanski sheik rekao da treba da se kamenuju ljudi.

Jel vidis razliku? Jel vidis koliko ti je smesno poredjenje? 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Џуманџи рече

Али можеш због нечег другог? Кул. :D:D

Не знам шта се ишчуђавате. Лепо питам које су то вредности, не можете ни да их формулишете. :D Уместо "не убијати друге зато што нам/вам(/ватевр) се не свиђају", ви експлицирате због религије, или због сексуалног опредељења". 

Исто као кад питам људе које су традиционалне вредности - само се 'ишчуде' мом неописивом незнању, али ипак никад не дају одговор(е). :sunce:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...