Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Он је то препознао и вешто искористио.

Лол, не. Мирољуб Петровић је профил човека који другима 'опипава пулс', овај је просто глуп као ноћ и има среће ем са турбо левицом, ем са човековом жељом за "пљувањем на друштвена очекивања" (сети се пост-а Лејди Годиве који си синоћ нахвалио, оног о "момцима који крше правила" ;) ). Да не причамо о још јачој људској тежњи за вођом. :D

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

То је читав спектар поремећаја, од којих су неки веома функционални у друштву. Нису сви деструктивни.

Наравно да су сви деструктивни (не нужно наклоњени физичком садизму), зато се и класификују као поремећаји личности. о.О 

пре 16 минута, Grizzly Adams рече

Ко све ове године до сад није обраћао пажњу... морам да се запитам на шта у ствари обраћа пажњу.

Нећемо да врдамо ;) , представио си то тако као да ја правим разлику између "углађених" и "неотесних".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 20 минута, Џуманџи рече

Мирољуб Петровић је профил човека који другима 'опипава пулс', овај је просто глуп као ноћ и има среће

А јој... Грешиш сејо. Управо супротно. Петровић је будалетина која је случајно налетела на нешто. Трамп је изузетно интелигентан човек који има циљеве, стратегију и тактику. Већина ствари које ради су промишљене, само изгледају импулсивно.

ОК, да не тупим више. Видећемо. Ево моја прогноза - велика је вероватноћа да он буде "успешан председник" у смислу да оствари већину ствари које је наумио (што не значи да се са тим стварима слажем нити да су добре). Цитирај ме за пар година па да видимо ко је промашио.

пре 20 минута, Џуманџи рече

Нећемо да врдамо ;) , представио си то тако као да ја правим разлику између "углађених" и "неотесних".

Па нисам мислио специфично на тебе, него уопштено видим непропорционалну реакцију на, на пример, Обману и овог сад.

Ја сам за оног говорио да је психопат и лудак што се политике тиче (његов приватни живот и да ли је "добар тата" ме не занима, мени није тата), јер сам га посматрао рационално, а не колико је шармантан и фин. Овог исто посматрам рационално.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

Tako su pričali i za Tomu pa je opro onog narcisa Botu.Narodni čovek uvek bolje prolazi a Tramp je tipičan beli amer a oni su većina po amerikama.

Да, као што је добро пролазио и у ранијим изборима када је губио... Нису људи гласали ЗА Тому, него ПРОТИВ Тадића ( као што су ови углавном гласали против Хилари ).

пре 1 сат, Џуманџи рече

Не бих се сложила, он само има среће што су људима досадили луди левичари. Сада је, након избора, постао симбол борбе против претеривања и размажености поменуте левице. Ништа ту није његова заслуга, успех.

Апсолутно нетачно. Не би он постао симбол те борбе да нема квалитете потребне за борбу са лудим лијевичарима. Ево, дигли су фрку јер је осудио обије стрнае у Шарлотсвилу, јер су се тукли по улицамам и обије стране су дошле наоружане - а сви вриште што не осуђује само једну страну. Човјек зна како да игра са медијима, на задовољство своје публике.

1 hour ago, Џуманџи рече

Лол, не. Мирољуб Петровић је профил човека који другима 'опипава пулс', овај је просто глуп као ноћ и има среће ем са турбо левицом

Обојица су исти тип дебила, професионални забављачи и шарлатани. То не могу бити глупи људи ни потпуно уобичајене особе.

Трамп је јако интелигентан за односе са медијима, што је до сада показао. Као што је Мирољуб интелигентан за паљење масе и причање прича. Погледај само шта Трамп ради - управо како је Грзли описао - не каже ништа лоше, нити погрешно, нити било шта вриједно огромне медијске хајке, и медији опет скачу на њега. Окачи гиф гдје он пребија Си Ен Ен, данима су плакали како је то "напад на новинарство" (!?!?!?!?), осуди обије насилничке стране које су дошле да се бију насред града намјерно они скиче што не осуђује искључиво једну страну ( због, разлога? ), а он само наставља лагано са животом, одржава скупове и даље и најавио је да ће се кандидовати 2020.

Глуп? Не. Само води константну кампању. И иде му.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Ијао, то је онај "човек са принципима" који није хтео да разоткрије педофиле??

Како то чини било шта што критикује лијевицу нетачним?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Па нисам мислио специфично на тебе, него уопштено видим непропорционалну реакцију на, на пример, Обману и овог сад.

Не сјећаш се хистерије како Обамер хоће да отме све пушке, како је комуњара најтежа, како није ни Американац?

Републиканци су радили Обами оно што сада Демократе раде Трампу. Чудно да нико од њих неће да сконта да сулуди приступ не ради.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Да је Трамп лош што није осудио сикључиво нацоше у Шарлотсвилу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ћириличар рече

Апсолутно нетачно. Не би он постао симбол те борбе да нема квалитете потребне за борбу са лудим лијевичарима

Ај сад прочитај шта си рекао. :D

пре 13 минута, Ћириличар рече

Погледај само шта Трамп ради - управо како је Грзли описао - не каже ништа лоше, нити погрешно, нити било шта вриједно огромне медијске хајке, и медији опет скачу на њега.

12:smeha: Трол левел 1852!

Слажем се за ово са медијима, али то је управо машинерија која га одржава, као што рекох - ништа није његова заслуга. Уосталом, једино што продаје "вести" је сензационализам, знаш колико је то пара? Симбиоза, батице. Друга је ствар што се људи, услед острашћености и тензија, лепе за глупости, а не за реалне показатеље проблема (бдв, тако је много, много болесника долазило и долазиће на власт). :)

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Да је Трамп лош што није осудио сикључиво нацоше у Шарлотсвилу.

Kol'ko je svet faking prs'o ko lajsna, samo gledam...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ћириличар рече

Како то чини било шта што критикује лијевицу нетачним?

Питала сам да ли је то тај лик, опусти се. :))) Видиш шта емоције раде човеку? :D

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Kol'ko je svet faking prs'o ko lajsna, samo gledam...

То је само кулминација лудила те неке прогресивно-феми-неомарксистичке фантазије. Јесте ружно и тужно да се гледа, али мислим да су они толико подивљали управо зато што губе битку. Задобијају веома озбиљне ударце.

Кад погледаш пажљиво, у претходних пар година нормални људи су се коначно прегруписали, формулисали филозофију и одговоре на њихова "трик питања" која су једно време тотално паралисала сваку дискусију. Имаш сад веома квалитетне и рок-солид одговоре на све њихове хистерије - ЛГБТ, мањине, наводно "системско угњетавање", социјализам, феминизам и остале глупости. Идеолошки су тотално потучени на свим пољима. Осим тога су поражени и понижени тактички, показали су се како инфантилни балавци.

Сад имаш младе, паметне либертаријанце и конзервативце који их растурају у свим дискусијама. Скоро да ми их жао кад гледам ... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...