Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 32 минута, cloudking рече

Mimove prave srednjoskolci, gde su vasi Trevor Noa, Kolber, Maher, Oliver...?

Ah da... vasi su uglavnom najureni zbog seksualnih skandala (#traditionalvalues), tako da su vam samo srednjoskolski mimovi ostali :):D

Zaboravio si fabuloznog fegeta, pa Gavina Mekgajnsa. Trevor Noa nije vrikedan spomena, dok je od Stjuartovih naslijednika jedino Oliver dobar. Kolber mi je iz nekog razloga nezanimljiv.

Bill Maher = Bogotac

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Аурор рече

Ti si čovek nekako centrista, verovatno ne voliš političke ekstreme :)

Kako me znas <3 :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Mimovi kick ass, mimovima je i uguran u Belu kuću :ani_biggrin:

50% posto trampovih glasaca ne zna sta je to "meme" a ti furas pricu da je njima izabran :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Brt, ne voliš ga ko Rile Raduleta!

Ko ja islam, ko Juan tradicionalizam, ko Grizli feminizam, ko Uroš socijalizam, ko Paradoksologija patrijarhat...

Hehe, dobra ti ovo fora... kako si se samo lepo i suptilno svrstao medju ove "mrzitelje", gebelsovskim manirom odajes utisak "normalnosti" tipa, "eto! Svako ponekog mrzi, pa tako i ja jer je to tako normalno! Hej haj zivot je lep i svi smo drugari!"

Ima samo jedna razlika- od svih gore pobrojanih, samo si ti nacista :D

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, cloudking рече

Hehe, dobra ti ovo fora... kako si se samo lepo i suptilno svrstao medju ove "mrzitelje", gebelsovskim manirom odajes utisak "normalnosti" tipa, "eto! Svako ponekog mrzi, pa tako i ja jer je to tako normalno! Hej haj zivot je lep i svi smo drugari!"

Ima samo jedna razlika- od svih gore pobrojanih, samo si ti nacista :D

Pa može biti, ali si od svih nabrojanih, samo ti glup :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

Da te ne zamaram time za šta se ideologija NSDAP zapravo zalaže, to su za ljude kao što si ti nebitne stvari...

PoJMa nisam imao za sta je skracenica NSDAP!

Otiso sam na wiki i imao "ahaaa" momenat... onda sam krenuo da citam i zaprepastio se koliko slicnosti ima sa onim sto danas predstavlja politika belih i visokih vilenjaka...

Подели на овим сајтовима

Значи, гласала је на изборима који улазе у систем, не на некаквим школским изборима, како сад "наивно" тврди. Нити би ико и могао да има белешке о томе ко је гласао на тим изборима, нити ти избори улазе у систем. На другим местима видиш да је гласала на федералним изборима, што значи највероватније за сенат/конгрес и за председника, што је већ врло озбиљна ствар. 
На основу овог једног случаја наравно да не може да се гради прича о Трампових неколико милиона имиграната који нелегално гласају, али далеко од тога да ова жена није урадила ништа незаконито, или да је то могла да уради а да није свесна шта је радила. И поново, у потпуности се уклапа у оне приче о давању гласачког права имигрантима који то не би смели да имају, да би гласали за демократе, у замену за папире.

Главни проблем је што се негде представила као држављанин САД. Мислим да је то кривично дело и кад добијеш визу посебно те упозоре на то да не смеш да радиш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Главни проблем је што се негде представила као држављанин САД. Мислим да је то кривично дело и кад добијеш визу посебно те упозоре на то да не смеш да радиш.

Шта ти мислиш, пошто си у Америкама, колико су чести овакви случајеви? Да ли су занемарљиви или имају некаквог утицаја на изборе?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...