Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Не знам ко је луђи у целој причи: жена која успе да оде за Америку са троје деце, уда се, добије зелену карту, прибави држављанство за сво троје деце, заврши школу за медицинску сестру, нађе посо и на корак од добијања држављанства се по**ки на све то да би гласала на неким локалним школским изборима...или држава која хоће некога ко је све то легално добио и никада није правио било какве проблеме да депортује само зато што је гласао двапут на локалним школским изборима?

Луд свет.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Не знам ко је луђи у целој причи: жена која успе да оде за Америку са троје деце, уда се, добије зелену карту, прибави држављанство за сво троје деце, заврши школу за медицинску сестру, нађе посо и на корак од добијања држављанства се по**ки на све то да би гласала на неким локалним школским изборима...или држава која хоће некога ко је све то легално добио и никада није правио било какве проблеме да депортује само зато што је гласао двапут на локалним школским изборима?

Луд свет.

Ма лаже бре у овом чланку, а НБЦ је не "пороваљује" јер им то сад одговара, иако су сами написали раније чланак о њој.

http://www.nbcnews.com/nightly-news/peru-native-who-voted-illegally-two-u-s-elections-now-n746721

А ево и исечака из овог другог чланка конкретно зашто је депортована

Цитат

The government later sent her a voter registration card. She subsequently voted in two elections, thinking it was all above board.

Цитат

A Department of Homeland Security spokesperson said Fitzpatrick "rendered herself deportable when she gave a false claim to U.S. citizenship in 2005 by signing the voter registration form on which she declared herself to be a U.S. citizen."

Значи, гласала је на изборима који улазе у систем, не на некаквим школским изборима, како сад "наивно" тврди. Нити би ико и могао да има белешке о томе ко је гласао на тим изборима, нити ти избори улазе у систем. На другим местима видиш да је гласала на федералним изборима, што значи највероватније за сенат/конгрес и за председника, што је већ врло озбиљна ствар. 

На основу овог једног случаја наравно да не може да се гради прича о Трампових неколико милиона имиграната који нелегално гласају, али далеко од тога да ова жена није урадила ништа незаконито, или да је то могла да уради а да није свесна шта је радила. И поново, у потпуности се уклапа у оне приче о давању гласачког права имигрантима који то не би смели да имају, да би гласали за демократе, у замену за папире.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, RYLAH рече

Баба деопртована из САД због изборне преваре

http://www.nbcnews.com/politics/immigration/amp/grandmother-deported-voter-fraud-leaves-u-s-tears-n789766

da-da-da-dora-de-de-de-deported-https-t-

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

И поново, у потпуности се уклапа у оне приче о давању гласачког права имигрантима који то не би смели да имају, да би гласали за демократе, у замену за папире.

U Podestinim mejlovima je otkriveno kako se to radi, ako se sećam. Valjda u pojedinim državama mogu da izvade vozačku na neku foru, a demokrate (=marksisti) su se izborile da mogu da odu i da glasaju sa tim.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

U Podestinim mejlovima je otkriveno kako se to radi, ako se sećam. Valjda u pojedinim državama mogu da izvade vozačku na neku foru, a demokrate (=marksisti) su se izborile da mogu da odu i da glasaju sa tim.

Meni je ovo ok. Mislim da je po zakonu verovatnoce trebalo da ocekujemo da ce kad tad da se desi da Tramp za nesto ipak MOZDA i bude u pravu...

Prosto je nemoguce da od gomile gluposti koje objavljuje a koje se masovno na dnevnom nivou dokazuju kao totalne gluposti, da se makar jedna, slucajno, pogodi da je MOZDA tacna...

I ovo MOZDA mu je mnogo :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Аурор рече

Baš ne umeju da mimuju...  :smeh1:

FB_IMG_1500422678089.thumb.jpg.4808ed254f413a763ceef92129bfa14b.jpg

Mimove prave srednjoskolci, gde su vasi Trevor Noa, Kolber, Maher, Oliver...?

Ah da... vasi su uglavnom najureni zbog seksualnih skandala (#traditionalvalues), tako da su vam samo srednjoskolski mimovi ostali :):D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Meni je ovo ok. Mislim da je po zakonu verovatnoce trebalo da ocekujemo da ce kad tad da se desi da Tramp za nesto ipak MOZDA i bude u pravu...

Prosto je nemoguce da od gomile gluposti koje objavljuje a koje se masovno na dnevnom nivou dokazuju kao totalne gluposti, da se makar jedna, slucajno, pogodi da je MOZDA tacna...

Brt, ne voliš ga ko Rile Raduleta!

Ko ja islam, ko Juan tradicionalizam, ko Grizli feminizam, ko Uroš socijalizam, ko Paradoksologija patrijarhat...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Mimove prave srednjoskolci, gde su vasi Trevor Noa, Kolber, Maher, Oliver...?

Ah da... vasi su uglavnom najureni zbog seksualnih skandala (#traditionalvalues), tako da su vam samo srednjoskolski mimovi ostali :):D

Mimovi kick ass, mimovima je i uguran u Belu kuću :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, cloudking рече

Zaboravljas da je Obamaker opstao zbog Trampove gluposti :P

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Аурор рече

Brt, ne voliš ga ko Rile Raduleta!

Ko ja islam, ko Juan tradicionalizam, ko Grizli feminizam, ko Uroš socijalizam, ko Paradoksologija patrijarhat...

Sta ja ne volim?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...