Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Не знам дал комендијаши нападају Трампа јер су плаћени, ал сто пута сам провалио да нападају једне за рачун других. Џон Оливер је ту највећа љига, убедљиво. Вазда кад шатро прави неко истраживачко новинарство пљује једног или неколико њих, док њихову конкуренцију не дира ич, иако су исти или и гори од ових које развлачи по блату. За њега верујем и да је подржавао Хилари за паре, тако ми деловао.

Једини који ми је вазда деловао стварно непристрасно и избалансирано је Бил Мар. Што не значи да остале не гледам, јер обично има добрих фора, ал далеко од тога да су неки епигон моралности.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, RYLAH рече

Џон Оливер је ту највећа љига, убедљиво.

Е све ми топло око срца кад ово прочитах... :D

пре 9 минута, florenntina рече

Ma levati su potpuno neocekivano ostali bez vlasti.

Срећа у несрећи...

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Američki avioni bombardovali konvoj sirijskih snaga

Američki avioni bombardovali su konvoj sirijskih snaga kod granice s Jordanom ocenjujući da mogu predstavljati pretnju koalicionim snagama u borbi protiv ID.

To je izjavio Frans presu neimenovani američki zvaničnik.

Koalicija na čelu sa SAD izvela je napad na sirijske snage u Tanfu u okviru utvrđene zone deeskalacije, izjavio je za Sputnjik portparol Pentagona.

Izvršen je napad. On je bio protiv provladinih snaga koje deluju u blizini Tanfa. Ove provladine snage delovale su u okviru utvrđene zone deeskalacije“, rekao je on. 

Prema njegovim rečima, „komandant na terenu smatrao je da ove snage predstavljaju pretnju koalicionim snagama“. 

Konvoj nije odgovorio na upozorenja da se ne približava suviše blizu snagama koalicije u oblasti Tanf na jugu Sirije, gde se nalazi kamp sirijskih pobunjenika koji imaju podršku SAD, rekao je zvanićnik Frans presu. 

Sirijski opozicioni mediji preneli su da je u napadu uništen veliki broj vozila. 

Za sada nema izveštaja o mogućim žrtvama u tom napadu.

Izvor

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Кратос рече

Koju zvanično poverljivo informaciju?Na osnovu čega se iznosi takva tvrdnja?Pitam jer nisam baš najbolje upoznat niti sam pratio to detaljno ali mi se onako površno to činilo pre kao medijska spekulacija kao i ona priča o saradnji sa Rusima i njihovom navodnom uticaju na ozbore.

Na osnovu toga da je u pitanju podatak koji su pribavile obavjestajne sluzbe i koje nisu dale dozvolu da se saopstava bilo kome mimo predsjedniku i drugim ovlascenim licima.

But Trump doesnt give a flying f*** :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Не знам дал комендијаши нападају Трампа јер су плаћени, ал сто пута сам провалио да нападају једне за рачун других. Џон Оливер је ту највећа љига, убедљиво. Вазда кад шатро прави неко истраживачко новинарство пљује једног или неколико њих, док њихову конкуренцију не дира ич, иако су исти или и гори од ових које развлачи по блату. За њега верујем и да је подржавао Хилари за паре, тако ми деловао.

Једини који ми је вазда деловао стварно непристрасно и избалансирано је Бил Мар. Што не значи да остале не гледам, јер обично има добрих фора, ал далеко од тога да су неки епигон моралности.

Ma Bil je pristrasan - progresivni liberal do koske. Ali je iskren oko toga i voli dovoditi ljude sa kojima se ne slaze. I jedini od svih ima dobre fore o Trampu.

Oliver mi je dobar sto se tice humora, ali da je ljiga - jeste. Isti mi je onaj Pacov iz prvog Strongholda :D

Kolber se pretvorio od dobre parodije O'Rajlija u obicnog pandita. Makar to ne krije...

Trevor Noah i Samanta Bee su ocajni. Fali mi Dzon Stjuart koji - iako ljiga takodje ( pritom je i Jevr... Ouuuuvaaaaajjjjj njujorski liberal ) znao je odraditi jako dobre kritike gdje je trebalo.

E sad, pitanje je ko je gori - ovi lijevicarski komicari panditi ili desnicarski poput Kraudera? :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Juanito рече

Američki avioni bombardovali konvoj sirijskih snaga

Draining the swamp... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

То стварно прелази у патологију... Је л реко неко њима да се СССР распао пре дваес и кусур година?

Budi srecan sto ne znaju za ovu pjesmu, inace bi je vrtili povazdan :D

Подели на овим сајтовима

И то су ставили Белу кућу која се претвара у православни храм.

Ел то оће да кажу да се Трамп тајно конвертовао у православље?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, RYLAH рече

И то су ставили Белу кућу која се претвара у православни храм.

Svjati Donald Trampovic Elektorskovibirani

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, RYLAH рече

Кад преобрати Мурику у православље ће да буде равноапостолан... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...