Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

14 minutes ago, Јелена011 рече

- njima dopustate da grese i time ih jadne neuke navlacite na greh

-nas navodite na greh osude

Јецо, мени ово тотално тролерски звучи. :) Не шалим се.

ОТ: Све кул док се други поштује, а с' обзиром на то да се на кекс дневно утроши много мање времена од роптања, оговарања, избегавања обавеза, злих помисли и сл. можда да се мало преоријентишемо на тај дужи период обданице - шта радимо, како поступамо? Ситнице су чудо. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Dzu, ja bila ozbiljna, ajde Zajron je maskota, al Tvrle, Vlada, sad ovaj...mislim ok care al smori :D

A ovo za navođenje na greh nije novo, ako trola posmatramo kao nekog zavisnika od paznje, to ti je ko da narkomanu mases kesicom droge non stop, a posle ju sta mu je, a rulja vice ju vidi narkomana.

Sto se keksa tice, ja ne trosim vec poduze ni malo vremena na isti i barem jos neko vreme necu :D tako da iz ugla cistunice hehehe evo me vinula sam se na nebesa ;)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Јелена011 рече

Zajron je maskota, al Tvrle, Vlada, sad ovaj...

Vlada je autentičan, ima on i svoj fb i YT produkciju. Može se vidjeti da je rekao o sebi istinu, da je lutao i prešao veliki put u duhovnom smislu, i zilotizam, i antiekumenizam, i vratio se srednjoj struji i crkvi. Malo paranoišemo oko trolova. To gdje se on poklopio sa Tvrtkom je njegov pokušaj racionalizacije sopstvenog životnog (emotivnog) neuspjeha. Tu će naći odgovor kad odgovornost više ne bude izmještao van, u druge. 

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Јелена011 рече

Dzu, ja bila ozbiljna, ajde Zajron je maskota, al Tvrle, Vlada, sad ovaj...mislim ok care al smori :D

A ovo za navođenje na greh nije novo, ako trola posmatramo kao nekog zavisnika od paznje, to ti je ko da narkomanu mases kesicom droge non stop, a posle ju sta mu je, a rulja vice ju vidi narkomana.

Сматрам да Тврле није трол, што је најгоре (по њега), он стварно тако размишља.

Изгледа да је добро ако неко само тролује, хехехе.

Мислим да тролови желе да изазову што јаче емотивне реакције макар само код једне особе, можда пажња других није примарна. С' тим у вези - тролови могу да буду супер (ако су квалитетни), свашта им пада на памет и имају различите начине и приступе одређеним проблемима, што ме (да говорим у своје име) тера да више размишљам, развијам тактике и сл. Може да буде јако, јако продуктивно. :)

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Џуманџи рече

Сматрам да Тврле није трол, што је најгоре (по њега), он стварно тако размишља.

Изгледа да је добро ако неко само тролује, хехехе.

Мислим да тролови желе да изазову што јаче емотивне реакције макар само код једне особе, можда пажња других није примарна. С' тим у вези - тролови могу да буду супер (ако су квалитетни), свашта им пада на памет и имају различите начине и приступе одређеним проблемима, што ме (да говорим у своје име) тера да више размишљам, развијам тактике и сл. Може да буде јако, јако продуктивно. :)

Najvrhunskiji trol ovog foruma je bio lik koji se predstavio kao Mirijam, Sirijka, supruga izraelskog pravoslavnog sveštenika :smeh1:. Ljudi moji koliko je ono bilo vrhunski odradjeno. @Juan, zašto si ga raskrinkao :smeh1:? To veče kad je raskrinkan "Miriam" je bilo bukvalno da iskokaš kokice i gledaš :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Natasa. рече

@Juan, zašto si ga raskrinkao :smeh1:?

Па да није нашао баш манекенки да украде идентитет, ја не бих тражио слике и ми бисмо и даље веровали да је у питању Миријам. :)

Подели на овим сајтовима

45 minutes ago, Natasa. рече

Najvrhunskiji trol ovog foruma je bio lik koji se predstavio kao Mirijam, Sirijka, supruga izraelskog pravoslavnog sveštenika :smeh1:. Ljudi moji koliko je ono bilo vrhunski odradjeno. @Juan, zašto si ga raskrinkao :smeh1:? To veče kad je raskrinkan "Miriam" je bilo bukvalno da iskokaš kokice i gledaš :smeh1:.

37 minutes ago, Juan рече

Па да није нашао баш манекенки да украде идентитет, ја не бих тражио слике и ми бисмо и даље веровали да је у питању Миријам. :)

Људи не знам која је прича, али ја сам са том особом причао преко ФБ и она (та особа) ми је сложила целу причу ко је, шта је, и имала је баш доста инфо о рату у Сирији итд. Уопште нисам стекао утисак да се труди да изазове било какву реакцију код мене (што је јелте сврха тролова), него је само давала инфо и тако, нека људска прича, рођаци у рату и сл.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

Људи не знам која је прича, али ја сам са том особом причао преко ФБ и она (та особа) ми је сложила целу причу ко је, шта је, и имала је баш доста инфо о рату у Сирији итд. Уопште нисам стекао утисак да се труди да изазове било какву реакцију код мене (што је јелте сврха тролова), него је само давала инфо и тако, нека људска прича, рођаци у рату и сл.

Ma lik skinuo čitav profil neke manekenke koja živi u Americi, prelepa devojka. Ovde došao,postavljao njene slike, složio čitavu priču...i onda ga JUan raskrinkao :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

Umm, what? :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Natasa. рече

Možemo da otvorimo temu - Pogodi trola :smeh1:.

Evo neke takve teme... :D

Prije smo imali jednog stalnog i samo neke kratkotrajne privremene, a sad to nešto učestalija pojava

Oni su punopravni članovi naše zajednice, ako su pristojni i ne vrijeđaju

Što rekla Džu, oni mogu biti i korisni za diskusije. Za forumsko 'vježbanje'. Zauzmu temu i ubjeđivanje s njima traje na ne mali broj strana...

zanimljivva pojava

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дијана. рече

Evo neke takve teme... :D

Prije smo imali jednog stalnog i samo neke kratkotrajne privremene, a sad to nešto učestalija pojava

Oni su punopravni članovi naše zajednice, ako su pristojni i ne vrijeđaju

Što rekla Džu, oni mogu biti i korisni za diskusije. Za forumsko 'vježbanje'. Zauzmu temu i ubjeđivanje s njima traje na ne mali broj strana...

zanimljivva pojava

Са таквима се не убеђујем, чим осетим.. :) Зашто трошити своје време на нечему што унапред знаш да је пропала ствар, јер, тај исти седи пред компом, пијуцка кока-колу, на пример, и на сваки твој коментар удара контру и смеје се :):) Класичан ''контраш''.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Natasa. рече

Сјећам се тога, али никад не сазнах шта би на крају? Шта се деси са "Мириам" и ко је то уствари!? 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Биљана рече

Сјећам се тога, али никад не сазнах шта би на крају? Шта се деси са "Мириам" и ко је то уствари!? 

Mirijam je neki lik koji je bio veoma aktivan na forumu, čak popularan član koji je hteo da se našali. Verovatno ugašen profil. Al vrhunski odradjen, Tvrtko i ekipa su male bebe.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Плаво Небо рече

Са таквима се не убеђујем, чим осетим.. :) Зашто трошити своје време на нечему што унапред знаш да је пропала ствар, јер, тај исти седи пред компом, пијуцка кока-колу, на пример, и на сваки твој коментар удара контру и смеје се :):) Класичан ''контраш''.

ali ljudi se ubjedjuju na stotine strana sa njima. (a i ti si, samo ga nisi prepoznao)

npr. Muramasa. Znali smo da sve sto govori, govori pretenciozno, da bi izazvao nase reakcije i opet smo ga shvatali ozbiljno i ubjedjivali se s njim, i pokusavali da mu nesto dokazemo. On je zaista bio zanimljiv.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...