Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Овај форум је толико блесав да мислим и тролови беже с` њега ко опарени... Пази, православци који удавише причама о сексу, америчким изборима, либертаријанизму итд. Ми смо бре парадокс у Универзуму. То ни Хокингова физика не мож` да објасни... Mилена КШ, Deja Vu, Драгана Милошевић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Дијана. рече ali ljudi se ubjedjuju na stotine strana sa njima. (a i ti si, samo ga nisi prepoznao) npr. Muramasa. Znali smo da sve sto govori, govori pretenciozno, da bi izazvao nase reakcije i opet smo ga shvatali ozbiljno i ubjedjivali se s njim, i pokusavali da mu nesto dokazemo. On je zaista bio zanimljiv. Био сам нов док нисам сконтао, а и Ви ћутите А има их још на форуму, сигуран сам Чам мислим да смо сви ми један облик ''заморчића'' за поједине, на пример, студенте друштвених наука, знаш оно.. научно-истраживачки рад.. и слично. Paradoksologija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Плаво Небо рече Био сам нов док нисам сконтао, а и Ви ћутите А има их још на форуму, сигуран сам Чам мислим да смо сви ми један облик ''заморчића'' за поједине, на пример, студенте друштвених наука, знаш оно.. научно-истраживачки рад.. и слично. ''Баце'' нам ''коску'' са неком темом па онда.. Paradoksologija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Da, ono sto se pise po drustvenim mrezama mogu biti relevantni parametri drustvenih stavova. Mislim da politicke stranke prate to vrlo ozbiljno. Upravo ima biser u Bosni da je covjek bio uhapsen zbog pisanja (protiv mocnika) na fb. Psiholozi bi mogli da naprave fin clancic o obrascima komuniciranja proucavajuci materijal na ovom forumu recimo. Gledaj kako se ophode iskusniji forumasi, a i mi iz urednistva uvijek dajemo fidbek o nekome, prema nasim reakcijama ces znati najprije. Nije ti kritika valjana Плаво Небо and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 26 minutes ago, Дијана. рече npr. Muramasa. Znali smo da sve sto govori, govori pretenciozno, da bi izazvao nase reakcije i opet smo ga shvatali ozbiljno i ubjedjivali se s njim, i pokusavali da mu nesto dokazemo. On je zaista bio zanimljiv. Једном сам га провалио кад се регистровао под другим налогом и почео да изиграва верника-фанатика. И прошло би му да није убацио клип са о. Јоилом и почео да цитира његове речи као највеће мудрости којима се води Лидија Миленковић, Дијана., RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Ма Мурамаса је мала маца. Сори, Васо, али пао си са врха љествице Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 6 minutes ago, GeniusAtWork рече Једном сам га провалио кад се регистровао под другим налогом и почео да изиграва верника-фанатика Lozanic? Lestvicnikova Tamnica. Ja sam rekla da je to pisano za monahe, nije za nas, tako da sam mu pokvarila zabavu, ali nisam provalila. i Janko ga je provalio kao satanistu Slobodnjaka. Kao Slobodnjak je bas bio uvjerljiv. Izgradio je kompletan lik. Te htio on na Bogosloviju (mozda je stvarno htio nekad). Ih, gresni roditelji... Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 https://pouke.org/forum/profile/9215-miriam-r-ميريام/ Лидија Миленковић, Биљана, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Креативни и паметни теолови су освежење форуму, често и тестери нашег стрпљења, знања, а и социјалних вештина. Глупе или очигледне тролове треба одстранити чим их провалиш, јер они само загађују и затрпавају. Биљана, Paradoksologija, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 22 hours ago, Juan рече Ма трол бре и то добар. Вероватно неко од познатих. Можда чак и Лепи. Добар трол? Шта би тек на то рекли ови из Винкипедије. Мрзим тролове, али сам некако навикао на ове наше са форума, па ми некако делују питомо. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 6 minutes ago, Милан Ракић рече https://pouke.org/forum/profile/9215-miriam-r-ميريام/ Da, lepa Mirijam AKA Milan Nikolić ako se ne varam? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 52 minutes ago, Grizzly Adams рече Овај форум је толико блесав да мислим и тролови беже с` њега ко опарени... Ma oni ne mogu da nas se okanu. Ne mogu bez nas. Ovaj forum je toliko blesav da njeguje, pazi i cuva svoje trolove... luda hriscanska ljubav, ne bira... koliko smo samo voljeli Muramasu... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 5 minutes ago, Natasa. рече Da, lepa Mirijam AKA Milan Nikolić ako se ne varam? Не Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече Не Ne varam se ili ne Milan Nikolić? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 10 minutes ago, Natasa. рече Ne varam se ili ne Milan Nikolić? Не. Није Милан Николић. Он је озбиљан човек. Natasa. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука