Jump to content

Ljubavna veza iz koristi

Оцени ову тему

Препоручена порука

39 minutes ago, Arsenija рече

Samo da obavestim neobavestene - najuspesnije sponzoruse su vec udate . 

http://www.pressonline.rs/plus/zanimljivosti/305836/ova-devojka-trazila-je-bogatog-muza-odgovor-koji-je-dobila-od-jednog-bankara-ce-vas-sokirati.html

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече

Ljubav

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

Мушкарац мора да има паре и висок друштвени статус. Жена мора да буде добра риба, да је одлична у кревету, да добро кува и мало прича. Све остало дође по себи.

:dobro:

Видиш Александре, овде је Juan лепо објаснио међусобно допуњавање. :)

Елем, гурај свој фазон, а шта други раде, то је већ њихова ствар. Тражите и наћи ћете, у ове Господње речи ја се уздам.

Она није хтела анђела, хтела је црног ђавола, то је и добила. Дакле, ко је шта тражио, то је и добио. ;)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aleksandar Ciganović рече

Zanima me ako moze da se javi neko ko je recimo 10,15 godina u braku pa da mi kaze kako uspeva da odrzi taj svoj brak jer nekako smatram da se ljubav gasi vremenom hteli mi to ili ne..

Ево ја сам у браку 17 година и нисам приметио то што ти сматраш. Моја жена мене и ја њу, волимо сваки нови дан више но претходни.

Подели на овим сајтовима

Ja to smatram blagoslovom zaista :D Ali ljubav zahteva i odredjeni stepen zrelosti koji ja jos nisam uspeo da dostignem, ali nadam se da hocu jednog dana :D 

Подели на овим сајтовима

41 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече

ne bih se slozio da postoji vecna ljubav

you`re wrong...:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

Ево ја сам у браку 17 година и нисам приметио то што ти сматраш. Моја жена мене и ја њу, волимо сваки нови дан више но претходни.

Лако је теби...

https://www.youtube.com/watch?v=Y7oqfusKfUI

Подели на овим сајтовима

I jos jedno pitanje da postavim?Da li mislite da ljubav moze biti obostrana sto se tice inteziteta ili bar jedna osoba mora makar malo vise da voli onu drugu?:D Cini mi se da uvek ima taj neko na ciju stranu vise preteze i ko se vise zrtvuje :D

Подели на овим сајтовима

Мислим да у везе из користи улазе људи који су се разочарали у љубав. Прва љубав их је можда оставила или преварила па им је сад свеједно, само желе да задовоље неке своје прохтеве.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Aleksandar Ciganović рече

Da li mislite da ljubav moze biti obostrana

da....:zelezeka:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече

Cini mi se da uvek ima taj neko na ciju stranu vise preteze i ko se vise zrtvuje

to vec nije stvar ljubavi, vec karaktera, licnosti...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aleksandar Ciganović рече

Ljubav je kad verujes nekome, i neko veruje tebi - ukratko.. Ljubav je i takodje kad ne odustajes od nekoga cak i ako ponekad pogresi..Ljubav je kad bi bio sa nekim i u dobru i u zlu, u bogatstvu i u bedi..Ali problem je sto se i ljudi menjaju!! Osim ljubavi moras da imas i slicne poglede kao ta osoba, kao i slicne planove za buducnost itd..

Ne moras. Mozes voleti nekog ko ima drugacije poglede na svet i suprotne stavove, samo jeste teze sa takvom osobom izgraditi ljubavni odnos, ali kada se izgradi onda je neunistiv.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aleksandar Ciganović рече

I jos jedno pitanje da postavim?Da li mislite da ljubav moze biti obostrana sto se tice inteziteta ili bar jedna osoba mora makar malo vise da voli onu drugu?:D Cini mi se da uvek ima taj neko na ciju stranu vise preteze i ko se vise zrtvuje :D

Moze da se desi i jedno i drugo, samo je daleko cesce da jedna osoba ''vise voli'' nego druga. Takav ti je i odnos Boga i coveka.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...