Flojd Написано Мај 25, 2020 Пријави Подели Написано Мај 25, 2020 Н И Н Е, sanja84, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 3 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 27, 2020 Пријави Подели Написано Мај 27, 2020 On 25.5.2020. at 17:22, Flojd рече Zeznuto, brat Лапис Лазули and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 2, 2020 Пријави Подели Написано Јун 2, 2020 Vasilije., Брада, Милошшш and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 2, 2020 Пријави Подели Написано Јун 2, 2020 Milica Bajic, -Владимир-, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 haveaniceday, Милошшш and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Bojan*, Milica Bajic, stevan911 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 16, 2020 Пријави Подели Написано Јун 16, 2020 Virgins with rage. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Zanimljive ilustracije prikazuju život partnera iz različitih sredina - City magazine CITYMAGAZINE.RS U životu vam se neće uvek ispuniti svi planovi i to nam nekad bude... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Crni Ligo, probaj da promeniš ciljnu grupu na tete i tetkite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 Цитат Ponedeljak, 20. jun Beograde, dobro jutro! Jutros se jedan muž brije u kupatilu a žena mu cmizdri u kuhinji. U čemu je ponovo problem? On joj ne pruža dovoljno dokaza da je voli. Na takvu primedbu, muž nervozno dovikuje iz kupatila: - Zašto me ne podsetiš da te volim? Ne mogu ja na sve da mislim! Радовић Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 29, 2020 Пријави Подели Написано Јун 29, 2020 Stvarno ne kontam momke koji traze devojkama da one dodju u njihov grad. Pa smekeru musko si, dodji ti u njen grad pa se upoznajte musko si valjda za toliko. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 30, 2020 Пријави Подели Написано Јун 30, 2020 Bezgaćnici, pa neće da putuju. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 30, 2020 Пријави Подели Написано Јун 30, 2020 Spartanac - Pitanje: U današnje vreme , u vreme ekspanzije... | Facebook M.FACEBOOK.COM Pitanje: U današnje vreme , u vreme ekspanzije društvenih mreža... Samo uzivo. ☺️ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Scepa Написано Јун 30, 2020 Пријави Подели Написано Јун 30, 2020 Kada dolazi do zasicenja u vezi i kako se navici na to da se vas partner promenio,kako prihvatiti to Bastenska creva Stomatoloska ordinacija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 30, 2020 Пријави Подели Написано Јун 30, 2020 TAKOE! Nećeš valjda na osnovu profila da zaključiš da je u ovulaciji. Samo da je u PMS-u na osnovu nekih postova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука