Дуња Написано Јун 30, 2020 Пријави Подели Написано Јун 30, 2020 пре 7 часа, Vasilije. рече Bezgaćnici, pa neće da putuju. Brutalan si. Za ljubav su te tehničke stvari trivijalne. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 14 часа, Дуња рече Za ljubav su te tehničke stvari trivijalne. Чим се са девојком натеже око превоза тешко да је љубав тешко да је и страст тешко да је и џентлмен тако да не остаје много тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Ћаскање о мушко женским односима је супер начин да се види каква је особа преко пута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 On 29.6.2020. at 22:51, Flojd рече Stvarno ne kontam momke koji traze devojkama da one dodju u njihov grad. Nije taj dovoljno zagoreo . nikola a је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Пре сат времена, nikola a рече Чим се са девојком натеже око превоза тешко да је љубав тешко да је и страст тешко да је и џентлмен тако да не остаје много тога. Probala sam da odbranim vitezove, ali mršavo... Ostaje papazjanija. nikola a је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Bezgaćnici nisu vitezovi. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 14 минута, Vasilije. рече Bezgaćnici nisu vitezovi. Nisu, ali sebe smatraju vitezovima. Kategorija: trgovci. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 29 минута, Дуња рече Kategorija: trgovci. To je viši nivo, pre će biti daj šta daš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 39 минута, Дуња рече Nisu, ali sebe smatraju vitezovima. Spartanci. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 21 минута, Vasilije. рече Spartanci. Ne trpe oni dovoljno kad nema rezultata... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 On 24.5.2020. at 16:12, Flojd рече Amin, Boze daj jednu takvu. Al nešto Boga zabole za to, nema On s tim veze... možda u Adamovo vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 51 минута, Jestira. рече Al nešto Boga zabole za to, nema On s tim veze... možda u Adamovo vreme bas suprotno, ima itekako racunajuci da na pravoslavnom forumu niko ne vjeruje u sudbinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 2 часа, Maslacak_ рече bas suprotno, ima itekako racunajuci da na pravoslavnom forumu niko ne vjeruje u sudbinu Kako ima? Misliš da Bog spaja ljude? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 7 минута, Jestira. рече Kako ima? Misliš da Bog spaja ljude? Da Bog spaja ljude, kad je nesto od Boga sta god da uradis dobro je. Moj drug je nasao devojku i sta god da je rekao, uradio ili sta drugo nista mu nije zamerila i on njoj. Tako da, kad je nesto od Boga to glatko ide i da, Bog spaja ljude, ali one slobodne da se zna, a ako je neko zauzet pa se mesas on se pomeri, ili hoces da otmes nekom nekog on se pomeri, ako pises sa vise njih il se muvas sa vise njih on se pomeri i pustite, tu je samo ako svoju energiju, molitvu, svoje misli uputis jednoj osobi, e onda sve ide kako treba da ide. ( vazi i za muske i za zenske.) Jestira., stevan911 and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Zašto Tvrtka ne spoji sa nekom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука