Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

sestra se meni porodila kad i natasa, tako da ja zbog bebe odem njoj sada malo cesce u goste, mali je miran kao beba, isto ko ja sto sam bio, sto znaci da ce kasnije poluditi, prije neki dan dosao ja kod sestre, mali se probudio, smije mi se po obicaju ali i place u pauzama izmedju smijanja, primio je vakcinu neku i boli ga noga od te vakcine vec tri dana, znam ja da to treba  i da je to korisno, ali da je to dijete zbog vakcine stradalo, ja to ne bi mogao da iostrpim, ja bi pobio po bolnice, neko ne bi, neko bi  bio jaci psihicki pa bi istrpio i to, ja ne bi i bog mora da me cuva od toga, takodjer ne bi istrpio da moje rodjeno dijete neko od mene odvodi iz kuce a da ja nisam kriv za tako veliku stavr i od toga bog mora da me cuva jer je obecao da nece dati nikom sta ne moze izdrzati

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

Vise su od reci, bar sto se posla tice

У нашој мушкој природи је да се понашамо заштитнички ако си на то мислила?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Ајде, молим те, не причај глупости. Ако си ти лажљива, себи си лажљива. 

generalno zene su mnogo veci lazljivci i lukavci od muskaraca, zenama je to inace i potrebnije  jer su inferiornije u odnosu na muskarce za fer play, to nisam ja izmislio o tome su govorili veliki ljudi i ducic i dostojevski i mnogi drugi

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

generalno zene su mnogo veci lazljivci i lukavci od muskaraca, zenama je to inace i potrebnije  jer su inferiornije u odnosu na muskarce za fer play, to nisam ja izmislio o tome su govorili veliki ljudi i ducic i dostojevski i mnogi drugi

Mnogo vise sklonije spletkama

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

По чему је жена данас инфериорна да би морала да лаже и фолира се?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, kordun рече

obecao da nece dati nikom sta ne moze izdrzati

Psihijatrija se ne bi složila. Nervni slomovi, teške depresije, suicidi...zapitaš se.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

По чему је жена данас инфериорна да би морала да лаже и фолира се?

u ogromnoj vecini stavri je inferiorna, pogledaj malo bolje svijet oko sebe

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

u ogromnoj vecini stavri je inferiorna, pogledaj malo bolje svijet oko sebe

Ако је у огромној већини ствари, онда ти сигурно неће бити тешко да ми даш неки пример. 

Подели на овим сајтовима

Ako hoces da upoznas zenu pogledaj njena dela, jer njihove reci ne znace nista i ne sme im se verovati na rec. Nesigurne su, nestalne i neodlucne i zato naivne i slabe muskarce koji padnu na pricu i glumu mogu da odvuku u propast. Zato muskarac mora da stoji cvrsto na zemlji, da ide svojim putem a zena da prati. Cesto znaju da iznerviraju muskarca toliko da ga dovedu u stanje pomracenja gde u afektu moze da uradi nesto sto ne bi zeleo, na to moraju da paze. Dobra zena je dar od Boga, to je valjda ona kojoj se prica i dela poklapaju i koja zna iskreno da voli. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ana B. рече

To sam rekla onako malo u polusali, ali kad malo bolje razmislim nije to sala

Nisi se šalila, samo ti glupo da otvoreno kažeš da neke žene zaslužuju batine. U suštini, ne voliš žene.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...