Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Lady Godiva рече

А како ти мислиш да та жена треба да поступи? Хоће ли то што она ћути и трпи, а он млати да донесе благодат и мир? У шта ће и то дете да одрасте у таквој породици?

Одрастаће пун траума које ће се манифестовати каснијем добу и знаће да то никада не сме да уради у свом животу иначе биће као његов родитељ.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, kordun рече

ma ima dosta situacija gdje zena opali muskarcu samar, premda je fizicki slabija, al kad je neko ogranicen ili ima bolesnu sujetu onda on unapred zna da to ne bi mogao prezivjeti.

Мислим да је "сујета" код оба пола велики проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Mali Marko рече

Одрастаће пун траума које ће се манифестовати каснијем добу и знаће да то никада не сме да уради у свом животу иначе биће као његов родитељ.

ne moze djete odrasti ispravno bez oba roditelja u nikakvoj situaciji, to su lazi, mnogi brakovi su se i odrzali bas zbog djece i onda kada djeca odrastu i osamostale se ti brakovi traju i dalje, nije brak bajka, nego zajednica izmedju muskog i zenskog sa svakakvim dobrom i zlom, onaj ko nije u stanju da trpi zarad visih ciljeva taj i nije za brak, nego nek sjedi kuci sam jer za drugo i nije.

inace u brak valjda ulaze ljudi koji se vole, valjda je ljubav stub braka

Подели на овим сајтовима

da ja imam jacu zenu i da uradim neku glupost , da mi tresne samarcinu jer je izgubila zivce sto sam recimo dao djetetu previse vruce mlijeko da pije, jer sam bio pijan, pa je dijete dobilo opekotine po licu ja ne da bi se ljutio ne zaneu, nego bi se pojeo sam zbog svog debilizma, a ne bi okolo prizivao hasku pravdu

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mali Marko рече

Мислим да је "сујета" код оба пола велики проблем.

brate jadan je muskarac koji je sujetan, to je nikakav muskarac, sujeta je osobina zenske prirode po pravilu i male djece.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

brate jadan je muskarac koji je sujetan, to je nikakav muskarac, sujeta je osobina zenske prirode po pravilu i male djece.

Нема правила брате,будала има на кило. Ударе жену због загорелог ручка или зато што је каснила са посла..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

ja licno mislim da je ta zena i popila samar zbog svojih hireva, trebala je da se rjesi svojih hireva jer ne mozes ti bas svakoga zajebavati, neko to ne trpi, ja recimo ne trpim, sa mnom se moze samo lijepo i nikako drugacije, ukoliko je ona ta koja je mucenica, ukoliko je muz bezrazlozno nasilan  i nezadovoljan svojim zivotom, to je onda druga stvar, ali svakako da sam ja zena, pokusao bi da mu dam sansu i da preispitam svoj dio odgovornosti, nikad nije samo jedan kriv, krivica je uvijek na obe strane, razbija nje porodice je jako krupna negativna stvar, od toga je gore samo ubistvo, to je odma do ubistva i sta cete vi meni tu da objansjavate kako se tako veliko zlo radi iz hireva, ajde budite malko ozbiljni

Озбиљна сам. Него, ја мислим да у браку људи треба да се труде једно око другог, да се разумеју, уче да воле и да буду једно. Ако она њега психички злоставља, док он толико не пукне да је удари, или је он њу злоставља, какав је то онда брак? Где је ту да су двоје једно, где је ту разумевање, љубав? Ту очито макар једна страна (вероватно и обе) нема намеру да се мења. Чему онда све то? Они иако су формално заједно, они су ту једно против другог. Нема ту живота.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Нема правила брате,будала има на кило. Ударе жену због загорелог ручка или зато што је каснила са посла..

pa to nisu ljudi to su gadovi, sa njima necu da se uporedjujem, sebe ipak smatram za normalnu i odgovornu osobu kojoj je dobro uvijek cilj  i ulozicu sve zrtve za taj cilj ako treba i glavu cu dati, moja nije bas skupa, ebes glavu, da valja ne bi bila moja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Озбиљна сам. Него, ја мислим да у браку људи треба да се труде једно око другог, да се разумеју, уче да воле и да буду једно. Ако она њега психички злоставља, док он толико не пукне да је удари, или је он њу злоставља, какав је то онда брак? Где је ту да су двоје једно, где је ту разумевање, љубав? Ту очито макар једна страна (вероватно и обе) нема намеру да се мења. Чему онда све то? Они иако су формално заједно, они су ту једно против другог. Нема ту живота.

pa jeste, polupani su oboje vjerovatno i sta ona radi, ide u najace nasilje, jace od svakih batina, razbija porodicu i pricinjava bol svima redom i tom svom rodjenom djetetu, zato nikada nemoj u brak uci bez da dobro poznajes partnera u zlu i u dobru.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

pa to nisu ljudi to su gadovi, sa njima necu da se uporedjujem, sebe ipak smatram za normalnu i odgovornu osobu kojoj je dobro uvijek cilj  i ulozicu sve zrtve za taj cilj ako treba i glavu cu dati, moja nije bas skupa, ebes glavu, da valja ne bi bila moja.

Наравно,није ми ни била намера да те упоређујем са таквим сподобама. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ana B. рече

Nisam ja za to da se zene tuku moram da se ispravim, al im treba neko da ih vodi, promenljive su

Мислиш да се контролишу?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

zato nikada nemoj u brak uci bez da dobro poznajes partnera u zlu i u dobru.

Слажем се. Ја никад не бих могла да трпим викање, свађе, спуштање, тако то емотивно изнуривање... а тога има у великој већини бракова. Зато се нећу ни удавати. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Nestalne su, lazljive

Све се да кориговати,немој да мислиш да су мушкарци бољи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...