Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 1 минут, Плаво Небо рече астронауте Imao bi više uspeha sa ženama... oćeš da ti skinem zvezdu s neba i te fore . Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 5 минута, Natasa. рече Ma gde besplatnog... skuvaj mu, operi mu, opeglaj ga, gledaj decu... i pretplatila sam ga . добро је док не тражи паре Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 Muškarac I Žena U Krevetu Osećam se kao konzerva sardina, kaže ona. Osećam se kao flaster, kažem ja. Osećam se kao sendvič s tunjevinom, kaže. Osećam se kao iseckan paradajz, kažem. Osećam kao da će kiša, kaže. Osećam da je stao sat, kažem. Osećam da vrata nisu zaključana, kaže. Osećam da će da uđe slon, kažem. Osećam da bi trebalo da platimo kiriju, kaže. Osećam da bi trebalo da nađem posao, kažem. Osećam da bi trebalo da nađeš posao, kaže. Ne radi mi se, kažem. Osećam da te nije briga za mene, kaže. Osećam da bi trebalo da vodimo ljubav, kažem. Osećam da smo previše vodili ljubav, kaže. Osećam da bi trebalo još da vodimo ljubav, kažem. Osećam da bi trebalo da nađeš posao, kaže. Osećam da bi trebalo da nađeš posao, kažem. Osećam da mi treba piće, kaže. Osećam da mi treba flaša viskija, kažem. Osećam da ćemo završiti na vinu, kaže. Osećam da si u pravu, kažem. Osećam da se predajem, kaže. Osećam da bi trebalo da se okupam, kažem. Osećam i ja da bi trebalo da se okupaš, kaže. Osećam da bi trebalo da mi izribaš leđa, kažem. Osećam da me ne voliš, kaže. Osećam da te volim, kažem. Osećam ga sad u sebi, kaže. Osećam ga sad u tebi, kažem. Osećam da te sada volim, kaže. Osećam da te volim više nego ti mene, kažem. Osećam se predivno, vrištala bih, kaže. Osećam se kao da bih terao do veka, kažem. Osećam da možeš, kaže. Osećam, kažem ja. Osećam, kaže ona. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 Ne znam šta da vam kažem, zbunjena sam. Ne želim da osuđujem i mislim da je najbolje da ništa ne komentarišem. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 25 минута, Милошшш рече Osećam da bi trebalo da nađeš posao, kaže. Osećam da bi trebalo da nađeš posao, kažem. Osećam da mi treba piće, kaže. Osećam da mi treba flaša viskija, kažem. Idi negde pleši, idi, molim te, negde pleši faza veze . Милошшш је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 16 минута, Violetta Valery рече zbunjena sam. Proći će i ukapiraćeš. пре 17 минута, Violetta Valery рече Ne želim da osuđujem i mislim da je najbolje da ništa ne komentarišem. Ne povlači se zbog trolova. Ok ako ti se ne sviđa, ali ako ti je fino ovde-šta te briga. Ovde se situacija dosta umrtvila, nekad je bilo prepucavanja za iskokaš kokice i samo čitaš . Ja ovde brat bratu preko 10 godina, dosta članova je otišlo, ja sam proredila... al eto nešto mi došlo da vidim šta se radi... kad eto Bokija našao novu žrtvu . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 10 минута, Natasa. рече Idi negde pleši, idi, molim te, negde pleši faza veze . Samo nemoj da me diraš... cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 Pusti ladje neka tonu Daj mi sodu bikarbonu Fin detalj ovo sa sodom bikarbonom . Милошшш је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 8 минута, Natasa. рече Pusti ladje neka tonu Daj mi sodu bikarbonu Biraj sestro slatka Natasa. је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 5 часа, Natasa. рече Ijaaaaoooo jadan tiiiii. Ajde bre taktika ti je ista već godinama. Ja bih pre rekao da ti imaš taktiku da diktiraš i namećeš drugima šta da misle o meni, a ta taktika se zasniva na više puta ponovljenom ponižavanju, vređanju i optuživanju, kako bi onima koji čitaju to delovalo ubedljivije. To što spominješ i svoju decu, možda ćeš pridobiti neke ovde, ali činjenica da si majka, ne daje ti za pravo da maltretiraš i vređaš nepoznate ljude na forumu. пре 5 часа, Natasa. рече Devojke danas ne žele brak i decu već da opelješe nekog... poželjno već oženjenog. Nisam tako napisao. To je tvoja nakaradna verzija. Napisao sam otprilike da stvarnih devojaka ima malo, jer se upuštanjem u vanbračna neobavezna seksualna partnerstva, više ne mogu zvati devojkama, nego ženama. U žargonu se to promiskuitetno ponašanje zove “živeti život”, a prednost uvek imaju muškarci koji imaju dobru finansijsku podlogu. Da li će tu prednost i iskoristiti, zavisi i od njihovog izgleda i od njihove volje ili želje. A ono za oženjene je masovna pojava i to upravo iz razloga koje sam naveo. пре 5 часа, Natasa. рече To već svi znamo. Ma da. Svi, kako da ne . Čim ti to kažeš, mora da bude tako i tačka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 21 минута, Bojan* рече namećeš drugima šta da misle o meni, Tako mi dunulo? Pikirala te onako... bezveze... baš tebe? пре 22 минута, Bojan* рече stvarnih devojaka ima malo, jer se upuštanjem u vanbračna neobavezna seksualna partnerstva, više ne mogu zvati devojkama, nego ženama Je l da? S kim se upuštaju u ta neobavezna seksualna partnerstva? Okliznule se na ulici pa naletele na nasumičnog lika koji se našao zbunjen? Je l ima pravih momaka ili su svi sad muškarci? Kako to nikad ne potegneš? пре 24 минута, Bojan* рече oženjene je masovna pojava i to upravo iz razloga koje sam naveo. I tako se devojka okliznula, naletela na oženjenog lika, a on zbunjen... šta će...nema nikakvu krivicu? Zavela ga opasnica. пре 25 минута, Bojan* рече Čim ti to kažeš, mora da bude tako i tačka. Ne kažem ja, već svi koji su dugo ovde... samo slabije pišu, sad s vremena na vreme dođe neko nov ko te ne zna. Što nikad nisi hteo da staviš sliku? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 4 часа, Natasa. рече Ne povlači se zbog trolova. Ok ako ti se ne sviđa, ali ako ti je fino ovde-šta te briga. Ovde se situacija dosta umrtvila, nekad je bilo prepucavanja za iskokaš kokice i samo čitaš . Ja ovde brat bratu preko 10 godina, dosta članova je otišlo, ja sam proredila... al eto nešto mi došlo da vidim šta se radi... kad eto Bokija našao novu žrtvu . Ne dolazi u obzir da odem sa foruma. Veoma mi se sviđa i zahvalna sam što ovakvo mesto postoji. Toliko da sam se samo zbog Pouka registrovala na Patreon. Nikada neću zaboraviti kako su me dočekali Illuminated, Dragiša, Đorđe R., Fsa i Čunga Lunga i njihovu podršku na samom početku. Tema koju sam otvorila je bila malkice čemerna, ali oni su je ohristovili. Mislila sam da se povučem samo sa ove teme. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 21 минута, Violetta Valery рече Ne dolazi u obzir da odem sa foruma. пре 21 минута, Violetta Valery рече Mislila sam da se povučem samo sa ove teme. To ti nije loša ideja . Ovde su odnosi među polovima uvek bile goruće teme... sad je još i mrtvo... nekad se samo kuckalo. Ironično, forum živne kad se on pojavi . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 On 26.1.2022. at 17:17, Kost рече Da li je neophodno da muškarac bude stariji u braku, zbog autoriteta nad ženom? Ili je nebitno? Ništa nije neophodno. Crkva dozvoljava razliku do 15 godina u oba smera, iznad toga traži se blagoslov episkopa. Što se autoriteta tiče, ako misliš da možeš da ga nametneš sa "ja sam stariji i ima da me slušaš" bolje se provozaj do Skadra, ali spremi nekoliko hiljada evra. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 5, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2022 пре 3 часа, Natasa. рече Tako mi dunulo? Pikirala te onako... bezveze... baš tebe? Trebalo bi da se izviniš za vređanje. пре 3 часа, Natasa. рече Je l da? S kim se upuštaju u ta neobavezna seksualna partnerstva? Sa onima koje izaberu. пре 3 часа, Natasa. рече Okliznule se na ulici pa naletele na nasumičnog lika koji se našao zbunjen? пре 3 часа, Natasa. рече I tako se devojka okliznula, naletela na oženjenog lika, a on zbunjen... šta će...nema nikakvu krivicu? Zavela ga opasnica. Naprotiv. One vrlo često odlično znaju koga biraju. I znaju da ugrožavaju brak drugim ženama. пре 3 часа, Natasa. рече Je l ima pravih momaka ili su svi sad muškarci? Kako to nikad ne potegneš? Nije tačno. Spomenem i njih, ali muškarci znaju da to tako jeste, pa im ne smeta. пре 3 часа, Natasa. рече Ne kažem ja, već svi koji su dugo ovde... samo slabije pišu, Pa da. Baš je to tako kako si ti iskonstruisala i nikako drugačije. A vaša grupica forumskih drugarica na koje imaš nekog uticaja, će te svakako podržati u vređanju i maltretiranju. пре 3 часа, Natasa. рече sad s vremena na vreme dođe neko nov ko te ne zna. Pa ne znaju me ni stari, računajući i tebe. A ti ako misliš da nekog poznaješ, iako ga nisi ni videla ni čula, onda svaka ti čast. пре 4 часа, Natasa. рече Što nikad nisi hteo da staviš sliku? A zašto bih? Mnogi ne stavljaju sliku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука