Bojan* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 37 минута, Flojd рече Bitno je da upoznas sto vise odoba, da bi dosao do one prave. Ja ih i poznajem veliki broj. Prave ne postoje. Postoje zainteresenovane i nezainteresovane. U mom slučaju samo ove druge. пре 39 минута, Flojd рече Znaci, opet je bitan broj upoznavanja osoba, kako drugacije da nadjes ono sto ti odgovara? Nisam u poziciji da biram šta mi odgovara, a šta ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 Pustite više čoveka, šta li vam je.. Violetta Valery and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 2 часа, Bojan* рече jedina osoba koja je bila u jednom momentu zainteresovana da se upoznamo, preko vibera, imala je profil "Jestira". Ili lažeš ili zaboravljaš. пре 2 часа, Bojan* рече verovatno je imala nameru da okači moju sliku ovde na forumu, bez mog odobrenja 100%. Odrasla, zrela žena je smislila pakleni plan da se nađe sa tobom da bi te slikala i bez odobrenja stavila tvoju fotografiju javno. Da li si realan, je l stvarno misliš da neko naseda na ovo???? пре 3 часа, Bojan* рече Da sam pisao da većina žena nisu materijaliste, da su skromne, verne, da nisu sklone promiskuitetu, prevarama, vanbračnom partnerstvu, da im nije bitan fizički izgled muškarca nego ljubav, sigurno me ne bi nazivala trolom. Ove jeftine fore ostavi za forumske novajlije... mi se ipak znamo dovoljno dugo. Bre Boki pa zabavljao si me pred odlazak u porodilište, tačno se sećam... gegam se u šetnji i dopisujem se sa tobom... i fala ti na tome . Danijela је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 https://media.istockphoto.com/photos/portrait-of-handsome-man-in-swimming-pool-picture-id537604388?k=20&m=537604388&s=612x612&w=0&h=0dpUnW28jYs4LHamXcfgXDuPqiX15e_ZcXzOyOpBT1k= Ovo je @Bojan* u potrazi za pravom. Dosadile su mu žene koje se lepe za njega zbog izgleda i novca i želi neku koja će ga voleti zbog njega samog. Sad vas testira, ne bi li se našla neka puna razumevanja za njegov nežni senzibilitet ispod te maske koju mora da nosi zbog sveta. Da je Bojan biti lako, Bojan bi bio svako. Danijela, Bojan*, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 @Bojan* Како би се бранио од жена да си тако леп и згодан? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 1 сат, Милошшш рече Pustite više čoveka, šta li vam je.. Ne brini se ti za njega, pa šta bi on radio da nema "nas koji ga jadnog napadamo". Ne padaj na Bojanove fore... pre Bojana je bio Neša, pre Neše Tvrtko... i to samo koliko ja znam. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 3 часа, Natasa. рече Ili lažeš ili zaboravljaš. 100%. Odrasla, zrela žena je smislila pakleni plan da se nađe sa tobom da bi te slikala i bez odobrenja stavila tvoju fotografiju javno. Da li si realan, je l stvarno misliš da neko naseda na ovo???? Ja pre svega i ne znam da li je iza tog profila bila zaista ženska osoba, jer je nisam video. A vrlo je moguće da neko napravi fotografiju i da je bez pitanja postavi. I koliko ja znam, ona je jedina koja mi je predložila kontakt preko vibera, baš kao što sam i rekao. пре 3 часа, Natasa. рече Ove jeftine fore ostavi za forumske novajlije... mi se ipak znamo dovoljno dugo. Bre Boki pa zabavljao si me pred odlazak u porodilište, tačno se sećam... gegam se u šetnji i dopisujem se sa tobom... i fala ti na tome . A kad je to bilo, podseti me. Moguće da sam se nešto našalio na forumu, a baš da sam mogao znati kud ćeš i šta radiš, to ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 27 минута, Bojan* рече podseti me Tad si bio Neša... možda i Tvrtko... ali mislim da je bilo Neša aktuelno. Naravno da si znao, pa rekla sam ti. Милошшш and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 4 часа, Natasa. рече https://media.istockphoto.com/photos/portrait-of-handsome-man-in-swimming-pool-picture-id537604388?k=20&m=537604388&s=612x612&w=0&h=0dpUnW28jYs4LHamXcfgXDuPqiX15e_ZcXzOyOpBT1k= Ovo je @Bojan* u potrazi za pravom. Dosadile su mu žene koje se lepe za njega zbog izgleda i novca i želi neku koja će ga voleti zbog njega samog. Bezuspešna potraga za "pravom" često je samo izgovor za promiskuitet, kod neozbiljnih ljudi. Ne postoje prave. Ovog verovatno žene saleću, zbog njegovih unutrašnjih osobina. пре 4 часа, Natasa. рече Sad vas testira, ne bi li se našla neka puna razumevanja za njegov nežni senzibilitet ispod te maske koju mora da nosi zbog sveta. Da je Bojan biti lako, Bojan bi bio svako. Nikoga ja ne testiram. A kad neko nešto pita, valjda je osnovna kultura da se odgovori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 37 минута, Bojan* рече Ja pre svega i ne znam da li je iza tog profila bila zaista ženska osoba, jer je nisam video. A vrlo je moguće da neko napravi fotografiju i da je bez pitanja postavi. I koliko ja znam, ona je jedina koja mi je predložila kontakt preko vibera, baš kao što sam i rekao. јесте женско и јесте девојка са овог форума, веома фина и драга, о теби је имала врло лепо мишљење, и није мислила да си трол. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 12 минута, Natasa. рече Tad si bio Neša... možda i Tvrtko... ali mislim da je bilo Neša aktuelno. Naravno da si znao, pa rekla sam ti. потврђујем, ја се сећам да те је забављао пред порођај, али се не сећам да ли је било са првим или са другим дететом, мислим са другим. тада је био Неша Natasa. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 3 часа, Н И Н Е рече @Bojan* Како би се бранио од жена да си тако леп и згодан? Možda bih razmišljao drugačije. Kada čovek ima sve na dohvat ruke, on često i ne zna da postoje ljudi koji nemaju takve privilegije. Dok nisam iz ponašanja devojaka prema meni, postao svestan da ih ne privlačim fizički, imao sam želju da se oženim iz ljubavi i to odmah sa prvom devojkom. Tako da verovatno bih se odmah oženio, da sam tako lep i zgodan. U tom slučaju, našao bih način da izbegnem druge žene. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 12 минута, Bojan* рече Bezuspešna potraga za "pravom" često je samo izgovor za promiskuitet, kod neozbiljnih ljudi. Ne postoje prave. Postoje pravi, kao moji roditelji. Upoznali su se na protestima. Ni suzavci, ni vodeni topovi ih nisu sprečili. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 1 минут, Violetta Valery рече Postoje pravi, kao moji roditelji. Upoznali su se na protestima. Ni suzavci, ni vodeni topovi ih nisu sprečili. Ja bih rekao odgovarajući. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 пре 8 минута, Снежана рече потврђујем, ја се сећам да те је забављао пред порођај, али се не сећам да ли је било са првим или са другим дететом, мислим са другим. тада је био Неша Da prvim sigurno jer je bilo leto, verovatno i da drugim...nisam pravila veću pauzu . Натан је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука