Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 14.9.2021. at 11:02, Bojan* рече

Pa ja i nisam u društvu, jer moj fizički izgled i skromne materijalne mogućnosti, drži žene na distanci.Nemaju želju da se druže sa mnom.

Daj, čoveče, jednu sliku, da vidimo. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Jokic Z. рече

Reko sam ti da smo se spandjali pre nego sto sam se nafatiro

Jedno je da se spandjaš, a sasvim drugo da je zadržiš uz sebe. Zato kažem da je bilo neophodno da se nafatiraš da bi ti brak uspeo.

Međutim, ja sam gotovo siguran da si ti imao para i pre, inače ne bi mogao da finansiraš pridobijanje njene naklonosti. 

Подели на овим сајтовима

On 13.9.2021. at 8:17, sanja84 рече

mišljenja većine se slažu u tome da se procenat frigidnih žena kreće negde između 35-50%. 

STIL.KURIR.RS

Naš čuveni psihijatar izdvajao je tri tipa frigidnih žena, koje su ovakve postale iz različitih razloga

Pozdrav :) tužna statistika:( ne bi bilo toliko nesrećnih žena da su možda muškarci malo pažljiviji i da umeju sa njima. Žena je za mene kao nežni cvetić. :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Jokic Z. рече

Daj ne tronjaj

Ja sam nasao zenu koja valja a ne sponzu

Drugo su sponzoruše.

Hteli to da priznamo ili ne, prednost je na strani muškaraca koji imaju potrebnu materijalnu i finansijsku podlogu, jer, kao što rekoh, oni mogu da plaćaju npr. troškove izlazaka, poklone, putovanja, mogu da kupe bolju odeću, auto i što je najbitnije, uvek kad zatreba, mogu lako i brzo da obezbede odgovarajuće mesto za seks, npr. sobu u hotelu ili stan...

Подели на овим сајтовима

On 19.9.2021. at 14:25, Kost рече

Pozdrav :) tužna statistika:( ne bi bilo toliko nesrećnih žena da su možda muškarci malo pažljiviji i da umeju sa njima.

Nije to statistika. To su samo nečije pretpostavke, koje mogu biti i vrlo pogrešne. Nije niko išao redom da pita svaku ženu, niti bi svaka odgovorila onako kako stvarno jeste. Osim toga, zašto bi smatrao nesrećnom ženom onu koja ne želi seks ili ne može da doživi seksualno zadovoljstvo? 

On 19.9.2021. at 14:25, Kost рече

Žena je za mene kao nežni cvetić. :)

Nemoj biti baš tako siguran. U ženskoj prirodi je da se služi manipulacijama i čak mogu biti vrlo nemilosrdne. Naročito prema suparnicama.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Kost рече

Ima toga :) ali žene su ti komplexna bića i uzbuđenje im dolazi iz glave :) ako je zaljubljena sigurno će biti zadovoljna. :)

Ne zanosi se. Nema tu ništa kompleksno. Naprotiv, sve je vrlo jednostavno.

Ne znam šta si sve čitao, ali preporučujem ti da se maneš toga. Jesi li čuo za delovanje hormona? Mnogo toga se dešava upravo pod njihovim uticajem. 

Подели на овим сајтовима

On 13.9.2021. at 8:17, sanja84 рече

mišljenja većine se slažu u tome da se procenat frigidnih žena kreće negde između 35-50%. 

Kad su u pitanju seksualno privlačni muškarci, taj procenat frigidnih je mnogo manji i obrnuto, za seksualno i fizički neprivlačne muškarce, sve su žene frigidne.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bojan* рече

Jesi li čuo za delovanje hormona? Mnogo toga se dešava upravo pod njihovim uticajem. 

Da, drugarica koja je završila medicinu kaže da su veče šanse za začeće ako ima i ženskog i muškog orgazma. :)

A kako misliš nemilosrdne prema suparnicima?:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...