Милошшш Написано Септембар 14, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2021 пре 5 часа, Bojan* рече Nemaju želju da se druže sa mnom. Уживај , мирна ти глава. Вилер Текс and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 15, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2021 On 14.9.2021. at 16:41, Jokic Z. рече Moja je zena lepsa no MARIJA OBRADOVIC a nisam bio pun ko brod kad je postala moja hehe Pa i nisi morao da budeš pun ko brod, ako su puni tvoji tata i mama. A dovoljno je i pola broda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prozor na krovu Написано Септембар 15, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2021 On 14.9.2021. at 11:02, Bojan* рече Pa ja i nisam u društvu, jer moj fizički izgled i skromne materijalne mogućnosti, drži žene na distanci.Nemaju želju da se druže sa mnom. Daj, čoveče, jednu sliku, da vidimo. Вилер Текс and fsa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 17, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2021 On 16.9.2021. at 0:37, Prozor na krovu рече Daj, čoveče, jednu sliku, da vidimo. To nije potrebno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 17, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2021 пре 12 часа, Jokic Z. рече Nafatiro sam se kasnije hehe el' to zato da te ne bi žena ostavila? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 19, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2021 пре 16 часа, Jokic Z. рече Reko sam ti da smo se spandjali pre nego sto sam se nafatiro Jedno je da se spandjaš, a sasvim drugo da je zadržiš uz sebe. Zato kažem da je bilo neophodno da se nafatiraš da bi ti brak uspeo. Međutim, ja sam gotovo siguran da si ti imao para i pre, inače ne bi mogao da finansiraš pridobijanje njene naklonosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kost Написано Септембар 19, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2021 On 13.9.2021. at 8:17, sanja84 рече mišljenja većine se slažu u tome da se procenat frigidnih žena kreće negde između 35-50%. ZAŠTO JE 50 % ŽENA FRIGIDNO I NEUROTIČNO: Govorio je Vladeta Jerotić! STIL.KURIR.RS Naš čuveni psihijatar izdvajao je tri tipa frigidnih žena, koje su ovakve postale iz različitih razloga Pozdrav tužna statistika:( ne bi bilo toliko nesrećnih žena da su možda muškarci malo pažljiviji i da umeju sa njima. Žena je za mene kao nežni cvetić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Септембар 20, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2021 пре 18 часа, Kost рече Pozdrav tužna statistika :( ne bi bilo toliko nesrećnih žena da su možda muškarci malo pažljiviji i da umeju sa njima. Žena je za mene kao nežni cvetić. Јел то оно по принципу penis bonus in domus pax? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kost Написано Септембар 20, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2021 пре 6 часа, mirko1929 рече Јел то оно по принципу penis bonus in domus pax? Ima toga ali žene su ti komplexna bića i uzbuđenje im dolazi iz glave ako je zaljubljena sigurno će biti zadovoljna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kost Написано Септембар 20, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2021 пре 3 часа, Jokic Z. рече Daj ne tronjaj Ja sam nasao zenu koja valja a ne sponzu Da. Nisu sve sponzoruše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2021 пре 17 часа, Jokic Z. рече Daj ne tronjaj Ja sam nasao zenu koja valja a ne sponzu Drugo su sponzoruše. Hteli to da priznamo ili ne, prednost je na strani muškaraca koji imaju potrebnu materijalnu i finansijsku podlogu, jer, kao što rekoh, oni mogu da plaćaju npr. troškove izlazaka, poklone, putovanja, mogu da kupe bolju odeću, auto i što je najbitnije, uvek kad zatreba, mogu lako i brzo da obezbede odgovarajuće mesto za seks, npr. sobu u hotelu ili stan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2021 On 19.9.2021. at 14:25, Kost рече Pozdrav tužna statistika:( ne bi bilo toliko nesrećnih žena da su možda muškarci malo pažljiviji i da umeju sa njima. Nije to statistika. To su samo nečije pretpostavke, koje mogu biti i vrlo pogrešne. Nije niko išao redom da pita svaku ženu, niti bi svaka odgovorila onako kako stvarno jeste. Osim toga, zašto bi smatrao nesrećnom ženom onu koja ne želi seks ili ne može da doživi seksualno zadovoljstvo? On 19.9.2021. at 14:25, Kost рече Žena je za mene kao nežni cvetić. Nemoj biti baš tako siguran. U ženskoj prirodi je da se služi manipulacijama i čak mogu biti vrlo nemilosrdne. Naročito prema suparnicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2021 пре 14 часа, Kost рече Ima toga ali žene su ti komplexna bića i uzbuđenje im dolazi iz glave ako je zaljubljena sigurno će biti zadovoljna. Ne zanosi se. Nema tu ništa kompleksno. Naprotiv, sve je vrlo jednostavno. Ne znam šta si sve čitao, ali preporučujem ti da se maneš toga. Jesi li čuo za delovanje hormona? Mnogo toga se dešava upravo pod njihovim uticajem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Септембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2021 On 13.9.2021. at 8:17, sanja84 рече mišljenja većine se slažu u tome da se procenat frigidnih žena kreće negde između 35-50%. Kad su u pitanju seksualno privlačni muškarci, taj procenat frigidnih je mnogo manji i obrnuto, za seksualno i fizički neprivlačne muškarce, sve su žene frigidne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kost Написано Септембар 21, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2021 пре 6 часа, Bojan* рече Jesi li čuo za delovanje hormona? Mnogo toga se dešava upravo pod njihovim uticajem. Da, drugarica koja je završila medicinu kaže da su veče šanse za začeće ako ima i ženskog i muškog orgazma. A kako misliš nemilosrdne prema suparnicima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука