Bojan* Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 пре 6 часа, -Владимир- рече Или мислиш да га је његова жена трпела јер је била патријархално васпитана а ове сад само јуре секс и паре. Ne, nego jure srpske mladiće na selu, da bi sa njima imale decu i spasile njihova sela od izumiranja. Zato masovno ubacuju silikon u svoja tela, da bi bile dobre domaćice. пре 6 часа, -Владимир- рече А за то да ће сваки мушкарац после неког времена тражити млађу, не знам, мени је то, оно баш јадно, понижавање самог себе. Не верујем. Ne moraš da veruješ, jer zaista neće svaki, ali daleko od toga da se muškarci kod nas mogu pohvaliti vernošću uopšte. I ne smatraju to ponižavanjem, već naprotiv uspehom. Interesantno je da ih i žene više cene od onih drugih, koji su vezani za jednu ženu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 пре 12 часа, -Владимир- рече Јок. Достојевски је био коцкар и озбиљно доводио њихову будућност у питање, и то је баш било у складу са традиционалним, патријархалним вредностима. Или мислиш да га је његова жена трпела јер је била патријархално васпитана а ове сад само јуре секс и паре. Dostojevski nije dobar primer jer je bio poseban kao ličnost, izuzetak iz pravila, uprskos svojim porocima i činjenici da upšte nije bio lep bio je poprilično popularan kod žena čak je i njegova druga žena:) ta 20 godina mlađa mu tolerisala masu stvari zato što je "veliki pisac" i po njenim rečima to je bila "cena" koju je morala da plati i njoj nije bilo teško jer ga je volela i divila mu se. Voleli se jesu ali je i njihov odnos je bio poseban, i sam Dostojevski kao ličnost je vrlo specifičan Mogao si navesti za primer i Čaplina ili Pikasa obojica preferirali mlađe, jedino za razliku od Dostojevskog nisu bili pravoslavni. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 @obi-wan Mоже ли да се рачуна у добро дело, ако ми лакомислени кликом повећамо нечији буџет? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 @Bojan* Фала брате на поуци, али чак и кад би ти стереотипи били доказана истина (и за мушкарце и за жене), ја бирам да тој ''истини'' супротставим човека (жену или мушкарца) који има потенцијал да достигне меру раста Христовог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 12 часа, DijanaP рече @obi-wan Mоже ли да се рачуна у добро дело, ако ми лакомислени кликом повећамо нечији буџет? Nikako! Da vam se uracuna dobro delo bolje dajte to nama... npr meni... samo na primer, ne kazem ja... Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 13 часа, J_a_n_a рече Mogao si navesti za primer i Čaplina ili Pikasa obojica preferirali mlađe, jedino za razliku od Dostojevskog nisu bili pravoslavni. Пикасо је био психо, а Чаплин на ивици да почини кривично дело завођење малолетнице. Тако да ми нису били баш добар пример. J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 1 сат, -Владимир- рече Пикасо је био психо, а Чаплин на ивици да почини кривично дело завођење малолетнице. Тако да ми нису били баш добар пример. Slažem se. Niko od tih baš uspešnih ljudi nije dobar primer po meni jer žene na njih reaguju zbog njihovog lika i dela i činjenice da su popularni, nema veze sa godinama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 @obi-wan У то име ево 2 клика. Ђе да уплатим? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 20 часа, DijanaP рече @Bojan* Фала брате на поуци, али чак и кад би ти стереотипи били доказана истина (и за мушкарце и за жене), ја бирам да тој ''истини'' супротставим човека (жену или мушкарца) који има потенцијал да достигне меру раста Христовог. Nema potrebe dokazivati nešto što je svima očigledno, a očigledno je da većinu žena nimalo ne zanimaju hrišćanske vrednosti muškarca, nego kakav bi bio u krevetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 Tema je naslovljena Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima). Nekako prečesto ovakve teme idu u kategoriju ĆASKANJE. To je jedna od najvažnijih tema,o njoj se promišlja,ozbiljno diskutuje,to je pitanje svih pitanja,tu ljubav može da doživi svoje najlepše manifestacije,to je egzistencijalno pitanje... Ne treba potceniti ni ćaskanje naravno,možda išćaskamo neka lepa rešenja i prevazidjemo floskule o muško-ženskim relacijama. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 Пре сат времена, Bojan* рече Nema potrebe dokazivati nešto što je svima očigledno, a očigledno je da većinu žena nimalo ne zanimaju hrišćanske vrednosti muškarca, nego kakav bi bio u krevetu. Jesi li se vakcinisao i ako jesi za koju vakcinu si se odlučio... i zašto? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 Vladimir, Nifada, Ayla, stara tema haha... Venčavajte se već jednom Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 30 минута, Ayla рече Jesi li se vakcinisao i ako jesi za koju vakcinu si se odlučio... i zašto? Nisam. Za sada nemam nameru. Mislim da sam imao lakši oblik prošle godine. Sve vreme sam nosio masku, držao distancu i koristio dezinfekciona sredstva. I danas se ponašam isto, ali ljudi oko mene ne vode računa ni o čemu i nije ih briga što će nekoga zaraziti i što će taj neko možda umreti zbog njihove neodgovornosti i bezobzirnosti. A što pitaš? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 Управо сада, Bojan* рече A što pitaš? Znaš ti, znaš... bistrice draga Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 7, 2021 Пријави Подели Написано Март 7, 2021 пре 2 минута, Ayla рече Znaš ti, znaš... bistrice draga Ne znam. Kažu da su sve vakcine podjednako dobre. Ne vidim u čemu je poenta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука