Natasa. Написано Мај 11, 2020 Пријави Подели Написано Мај 11, 2020 пре 2 часа, Mardarije рече Kuhinja i deca A u šteku viski i tablete ... Mama's little helper... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2020 Пријави Подели Написано Мај 11, 2020 пре 4 часа, Natasa. рече Šta ako supruga bude ljubomorna na njega ako je zgodniji od nje? Ne volimo mi baš toliko da je muškarac lep i zgodan . Nema ni mesec dana kako sam se porodila, sad mi ne treba čo'ek sa telom ko avion da mi nabija komplekse . Brzo ću ja da se vratim, ali opet...pločice su za kupatilo . Онда је ваљда такав мушкарац мотив за њу да се не запусти... Е сад, друго је порођај, а друго запуштање. Најбоља аналогија ми је нешто што сам чуо од мајстора који прави и сређује гитаре. Каже човек да дословно заплаче кад му на сервис дође инструмент који је оштећен од небриге, попуцао јер није хидриран како треба итд. С друге стране, ништа лепше од прагова који су излизани од силног свирања. Е тако је и са људима, са мушкарцима и женама. Несавршености на телу изазване пуним животом (од којих је порођај једна могућност) су лепе, животне. Несавршености изазване запуштањем су одвратне и одбојне. На Балкану су чешће мушкарци запуштени, на западу жене. Бар у средњим и старијим генерацијама, видећемо шта ће бити у будућности. Људи су данас мало свеснији о култури тела. Mardarije, Justin Waters, Vasilije. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 9 часа, Juanito рече На Балкану су чешће мушкарци запуштени, на западу жене. Ovo tamo već uzima dobrog maha. Žena mi prati te neke youtubere...make up artist i tako i što je zapanjujuće muškarci polako preuzimaju primat što se tiče ovoga, najveće zvijezde šminkeraja u americi su muškarci..narvno svi su redom gejovi. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 2 часа, Justin Waters рече najveće zvijezde šminkeraja u americi su muškarci..narvno svi su redom gejovi. What's up everybody, welcome back to my chanel... Hi sisters... Hi guys it's Gigi, welcome back to my chanel... itd itd... Gigi je uradila brdo operacija da bude žensko...osim "glavne"...Gigi is chick with d***...znači užas ...ili sam ja primitivna . Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 28 минута, Natasa. рече Gigi je uradila brdo operacija da bude žensko...osim "glavne"...Gigi is chick with d***...znači užas ...ili sam ja primitivna . Ma glave zvijezde su neki tamo James Charles i Jeffery Star Jel vidiš kakvu razliku između Jeffery i Jelene Karleuše? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Пре сат времена, Justin Waters рече James Charles i Jeffery Star Znam, J. Charles je ovaj Hi sisters, J. Star-Welcome back to my chanel . Sve moj do mojega, al eto-sloboda ima cenu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Пре сат времена, Justin Waters рече Jeffery i Jelene Karleuše Slabo, naglašene jagodice su in...koje Azijatkinje testerisu da bi izgledale kao belkinje . #VašarTaštine http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Hattori, Natasa., Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 37 минута, Smaragdni kamičak рече Dvoumila sam se između i ...ali sam se odlučila za :'-(, jer je tužno. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 20 минута, Natasa. рече Dvoumila sam se između i ...ali sam se odlučila za :'-(, jer je tužno. Колико очајан мораш да будеш да играш на карту Бога да би смувао жену? Подсети ме на моменат кад је Владимир Димитријевић залепио кеца ко врата неком лику на писменом задатку: ”Петровићу, па зар ти мислиш да ће ово да ти прође код мене тако што помињеш Бога у свакој другој реченици?!” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Baš naprotiv, moraš da budeš malo nalik na nečastivog ako hoćeš devojku. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Ja shvatam da tu možda i ima istine, samo u kontra-smeru. A možda i kod žena je tako. verovatno jeste. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Nisam siguran, ali može biti. U svakom slučaju, muškarac treba da bude đavo nemirni i da takne i polako se primakne, umesto da ovako pokušava. Kod žena je ta nemirnost zapravo vrckavost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 7 минута, Vasilije. рече Nisam siguran, ali može biti. U svakom slučaju, muškarac treba da bude đavo nemirni i da takne i polako se primakne, umesto da ovako pokušava. Kod žena je ta nemirnost zapravo vrckavost. Moguće-veoma...ali ne na duge staze..jer onda počne da pati, a niko ne voli da pati; osim ako nije neki mazohista, ili šašav. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Radi to i na duge staze, ako je zaprosi kad se žito kosi i do leta rodi ćerku ili sina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука