Плаво Небо Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Управо сада, Vasilije. рече Definiši "dobar čovek". Па ти си већ навео и ставио си три тачке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 3 минута, Bojan* рече Izgleda da je sačuvao i mene i još nekoliko stotina hiljada muškaraca u Srbiji, koji žive pretežno na selu. Sta ces... neki su zivot proveli u ratovima, nije ni to najvece zlo...imas vreme za sebe bavi se necim korisnim i lepim ako nista drugo Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 4 минута, Vasilije. рече Definiši "dobar čovek". И наравно, нисам мислио да свако од нас себе треба да цени као ''добру особу'', то треба други да чине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 20 minutes ago, Плаво Небо said: Па ти си већ навео и ставио си три тачке. Po čemu se onda to razlikuje od udovoljavanja drugima očekujući zadovoljenje lične sujete ili nešto još prizemnije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Тврлетова презентација на тему мушко-женских односа: Драшко and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 9 минута, Vasilije. рече Po čemu se onda to razlikuje od udovoljavanja drugima očekujući zadovoljenje lične sujete ili nešto još prizemnije? пре 31 минута, Плаво Небо рече И наравно, нисам мислио да свако од нас себе треба да цени као ''добру особу'', то треба други да чине. Управо сам и мислио да циљ свега тога ''бити добар човек'' не треба да буде задовољавање личне сујете или било шта што је приземније од тога. Циљ нас хришћана је да не будемо лицемери зарад личних интереса. Да муж жени чини дужну љубав, као и жена мужу. ''Дужну'' јер смо на њу обавезани хришћанским нормама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Za koga? To bi tek bio promašaj i prilika za podsmeh. Jesi li ti naišao na neku romantičnu? пре 1 сат, Bojan* рече Za koga? To bi tek bio promašaj i prilika za podsmeh. Jesi li ti naišao na neku romantičnu? Ma samo ti vedzbaj, nacice se prava, koja ce to da ceni. Videcemo da li je..... I vazno je da budes dobar covek, pod broj jedan pa sve ostalo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Пре сат времена, Vasilije. рече Po čemu se onda to razlikuje od udovoljavanja drugima očekujući zadovoljenje lične sujete ili nešto još prizemnije? Sta pricas bre to , brate? Pa budi kao Hrist i bices dobar covek, okiti se Hriscanskim vrlinama i ti si dobar covek. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Mani patetiku. Ja hoću da budem kao Zevs. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 26 минута, Vasilije. рече Mani patetiku. Ja hoću da budem kao Zevs. A kad dodje Hristos ko ces onda biti? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Onaj koji jesam. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Пре сат времена, Vasilije. рече Onaj koji jesam. Управо си признао Христа. Ај нешто мало да нам удовољиш? Може? Мораш нешто да ми одговориш, молим те: Да ли је Мурамаша, Мурамаса...само плиз без одговора типа: Muramasa Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Мурамаса (с). Нисам признао. Можда сам ја извор свог идентитета, без Другог, дакле солипсистички, исто као и Нечастиви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 11, 2020 Пријави Подели Написано Мај 11, 2020 16 hours ago, Плаво Небо said: Зашто је апстрактно и љигаво да нешто што сам био претворим у нешто боље од тога? Između ostalog, devojke te neće hteti ako si mnogo dobar da mogu na leba da te mažu. Ti dobri ne umeju da taknu, ni da se polako primaknu i da budu njen nespokoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malfurion Написано Мај 11, 2020 Пријави Подели Написано Мај 11, 2020 Пре сат времена, Vasilije. рече Između ostalog, devojke te neće hteti ako si mnogo dobar da mogu na leba da te mažu. Ti dobri ne umeju da taknu, ni da se polako primaknu i da budu njen nespokoj. Хајде ми молим те објасни ово. Ја стварно не разумем зашто би неко желео неспокој? Да сам жена ја бих хтео некога за кога знам да ме неће повредити, преварити, итд (наравно то не би били једини критеријуми, али поред свега осталог да и то). Мислим што је најгоре ти си вероватно у праву, јер то је ваљда један од разлога зашто наилазим на толико одбијања. stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука