Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Пре сат времена, Jecić рече Па да. Немам таква искуства. Била сам, да. Само таква искуства.....љубави. А не то што ти пишеш. Ne pišem ja, nego si ti napisala da si bila voljena i da si volela. To zvuči kao da više nisi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 6 минута, Ayla рече Pa pogledaj me Bolje ne. Zaljubiću se i postaću podložan za motanje oko malog prsta. Ja sam više za neku ženu skromnijeg izgleda. Vi koje ste privlačnije, ne vezujete se za jednog muškarca. Ayla and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, Bojan* рече Bolje ne. Zaljubiću se i postaću podložan za motanje oko malog prsta. Ja sam više za neku ženu skromnijeg izgleda. Vi koje ste privlačnije, ne vezujete se za jednog muškarca. Pretjera ga sada... ali neću se naći uvrijeđena. Neka si mi rekao, trebao je neko. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 4 минута, Bojan* рече Bolje ne. Zaljubiću se i postaću podložan za motanje oko malog prsta. Ja sam više za neku ženu skromnijeg izgleda. Vi koje ste privlačnije, ne vezujete se za jednog muškarca. Ja tebe ne razumem... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, ronin рече Ja tebe ne razumem... Ni ja ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 сат, Плаво Небо рече Па што онда кривиш женско биће кад тако размишља и не даш му исто то за право? Kako ne dam? Ja ne krivim žene, nego samo govorim suštinu otvoreno i bez uvijanja. Nije to isto. Ja imam toliko skromne zahteve da su gotovo zanemarljivi u odnosu na ženske zahteve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 5 минута, Ayla рече Pretjera ga sada... ali neću se naći uvrijeđena. Neka si mi rekao, trebao je neko. Ako liči na vređanje, izvini, nije mi bila namera. Da objasnim malo bolje: ja nisam neko za koga bi se vezala osoba sa izgledom poput tvog, a siguran sam i da te privlače totalno drugačiji muškarci. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 8 минута, ronin рече Ja tebe ne razumem... Pokušao sam usput da se malo našalim. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 6 минута, Bojan* рече Ako liči na vređanje, izvini, nije mi bila namera. Da objasnim malo bolje: ja nisam neko za koga bi se vezala osoba sa izgledom poput tvog, a siguran sam i da te privlače totalno drugačiji muškarci. Zaklela sam se, Momoa nikad više... ali dooooobro ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 27 минута, Bojan* рече Ne pišem ja, nego si ti napisala da si bila voljena i da si volela. To zvuči kao da više nisi. Како одговорити некоме ко тако пише о љубави? Или си искљичив или разочаран или се шалиш? Шта да ти кажем? Љубав је идеал и љубав постоји. Тражи, тражи па ћеш наћи. Сигурна сам, све што тражимо, наћи ћемо, јер то исто тражи нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 20 минута, Bojan* рече zahteve Koji su tvoji zahtevi? Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 6 минута, Ayla рече Momoa nikad više... Vala kad je Kal Drogo u pitanju-udata sam, al' ništa ozbiljno . Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 3 минута, Natasa. рече Vala kad je Kal Drogo u pitanju-udata sam, al' ništa ozbiljno . Ружан. Ayla , Smaragdni kamičak and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 12 минута, Natasa. рече Koji su tvoji zahtevi? ovo mi lici na talacku krizu Ayla and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 27 минута, ronin рече ovo mi lici na talacku krizu Mexican standoff ronin је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука