Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Bojan* рече

За мене је љубав понекад и опасан слалом, лево, десно, препреке, добра кондиција, лете заставице, снег. :1319_womens: Све је само није стереотип.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 36 минута, Bojan* рече

Naravno da ne. Samo sa jednom. Ali to ne znači da u obzir dolazi neka određena osoba, već da ih je mnogo od kojih bi svaka mogla biti ta jedna, kada bi bila zainteresovana bar upola koliko ja za nju. Teško mi je da se upoznam sa nekom, jer su one na daleko višem nivou. Traže da im se poklope nekakve kockice sa fizički privlačnim ženskarošima.

Nije mi teško da ga ponovim :sunce::1319_womens:

пре 32 минута, Ayla рече

Sve ja tebi vjerujem, ali interesuje me konkretno, kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima... kakva je ona?

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ayla рече

Meščini da si nekako sastavio nespojivo... moje ime a post Bojanov.
Sastavio si nas, brate... možda je ovo sudbina, zar ne? :sunce:

mia culpa... izvinjavam se, nije mi bila namera. A  sto se tice sudbine... Tesko

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ayla рече

kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima

to ni CIA ne zna:smeh1:

• Збуњен 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ronin рече

mia culpa... izvinjavam se, nije mi bila namera. A  sto se tice sudbine... Tesko

Ronin... nikad se ne zna.
Jednom rekoh - on, nikad... i pogodi šta se desilo :0212_rolleyes:
Bio je lijep kao Džejson Momoa... tako je bio i građen, istetoviran, neodoljiv, uz to bogat, nije bio kreditno zadužen, kuća na moru, vikendica na Žabljaku, obrazovan, bez patologije ikakve... (rekoh li da kreditno nije bio zadužen?:0212_rolleyes:) ali.... da, ali... izbacili ga iz rialitija u prvoj nedelji. To mu nisam mogla oprostiti i ostavila sam ga.  0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ayla рече

Ronin... nikad se ne zna.
Jednom rekoh - on, nikad... i pogodi šta se desilo :0212_rolleyes:
Bio je lijep kao Džejson Momoa... tako je bio i građen, istetoviran, neodoljiv, uz to bogat, nije bio kreditno zadužen, kuća na moru, vikendica na Žabljaku, obrazovan, bez patologije ikakve... (rekoh li da kreditno nije bio zadužen?:0212_rolleyes:) ali.... da, ali... izbacili ga iz rialitija u prvoj nedelji. To mu nisam mogla oprostiti i ostavila sam ga.  0703_read

posle ovog nema nista od Bojan* , on ovu lestvicu ne moze da prskoci:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Nikad se ne zna. :sunce:

moze samo da peva : "Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni":smeh1:

• Збуњен 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...