Jecić Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 6 минута, Bojan* рече За мене је љубав понекад и опасан слалом, лево, десно, препреке, добра кондиција, лете заставице, снег. Све је само није стереотип. Драшко and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 8 минута, Ayla рече Pjesnička slika. Pokvario bi i kliker (nisi mi odgovorio na pitanje ) Koje pitanje? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, Bojan* рече Koje pitanje? Nisi ni primijetio moje pitanje? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 36 минута, Bojan* рече Naravno da ne. Samo sa jednom. Ali to ne znači da u obzir dolazi neka određena osoba, već da ih je mnogo od kojih bi svaka mogla biti ta jedna, kada bi bila zainteresovana bar upola koliko ja za nju. Teško mi je da se upoznam sa nekom, jer su one na daleko višem nivou. Traže da im se poklope nekakve kockice sa fizički privlačnim ženskarošima. Nije mi teško da ga ponovim пре 32 минута, Ayla рече Sve ja tebi vjerujem, ali interesuje me konkretno, kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima... kakva je ona? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 32 минута, Ayla рече Meščini da si nekako sastavio nespojivo... moje ime a post Bojanov. Sastavio si nas, brate... možda je ovo sudbina, zar ne? mia culpa... izvinjavam se, nije mi bila namera. A sto se tice sudbine... Tesko „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 12 минута, Ayla рече kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima to ni CIA ne zna Ayla је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, ronin рече mia culpa... izvinjavam se, nije mi bila namera. A sto se tice sudbine... Tesko Ronin... nikad se ne zna. Jednom rekoh - on, nikad... i pogodi šta se desilo Bio je lijep kao Džejson Momoa... tako je bio i građen, istetoviran, neodoljiv, uz to bogat, nije bio kreditno zadužen, kuća na moru, vikendica na Žabljaku, obrazovan, bez patologije ikakve... (rekoh li da kreditno nije bio zadužen?) ali.... da, ali... izbacili ga iz rialitija u prvoj nedelji. To mu nisam mogla oprostiti i ostavila sam ga. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 10 минута, Ayla рече Ronin... nikad se ne zna. Jednom rekoh - on, nikad... i pogodi šta se desilo Bio je lijep kao Džejson Momoa... tako je bio i građen, istetoviran, neodoljiv, uz to bogat, nije bio kreditno zadužen, kuća na moru, vikendica na Žabljaku, obrazovan, bez patologije ikakve... (rekoh li da kreditno nije bio zadužen?) ali.... da, ali... izbacili ga iz rialitija u prvoj nedelji. To mu nisam mogla oprostiti i ostavila sam ga. posle ovog nema nista od Bojan* , on ovu lestvicu ne moze da prskoci „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 минут, ronin рече posle ovog nema nista od Bojan* , on ovu lestvicu ne moze da prskoci Nikad se ne zna. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, Ayla рече Nikad se ne zna. moze samo da peva : "Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni" Ayla је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 45 минута, Ayla рече Džejson Momoa Mmmmmm Kal Drogo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече Mmmmmm Kal Drogo Jes... isti mi je bio, kao on. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 сат, Ayla рече Sve ja tebi vjerujem, ali interesuje me konkretno, kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima... kakva je ona? Ne znam. Nijedna ne pokazuje interesovanje. Rekoh da su one na većim visinama. Maštaju o seksualno privlačnom princu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Пре сат времена, Ayla рече Nisi ni primijetio moje pitanje? Ma jesam nego sam zaboravio. Izvini. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Ne znam. Nijedna ne pokazuje interesovanje. Rekoh da su one na većim visinama. Maštaju o seksualno privlačnom princu. Pa pogledaj me Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука