Bojan* Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 пре 56 минута, Bojan* рече Ti si od onih malobrojnih koje su drugačije, ali si vrlo zahtevna. @Smaragdni kamičak Drugačije u smislu istinske vernice (možda grešim, ali takav je moj utisak). Mada me malo čudi tvoje forumsko ime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече @Smaragdni kamičak Drugačije u smislu istinske vernice (možda grešim, ali takav je moj utisak). Mada me malo čudi tvoje forumsko ime. Srećna ti CMOK Nova CMOK Godina CMOK ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 7 часа, Natasa. рече Srećna ti CMOK Nova CMOK Godina CMOK ! Nije trebalo da me budiš, ali hvala. Srećna i tebi nova godina. Takođe 3 cmoka (2 obična i jedan malo duži). Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 22 часа, Bojan* рече Pretpostavljam da je nerazumevanje koje ispoljavaš, posledica toga što nisi u grupi ignorisanih, ponižavanih, omalovažavanih pravoslavnih srpskih muškaraca, kao ja, pa nisi u stanju da se pomiriš sa činjenicama koje sam izneo. Iz tvoje perspektive, sve je drugačije. Жене ти ништа не дугују, па ни пажњу. Мораш сам да их привучеш и освојиш, а не да глумиш жртву. -Владимир-, Православни Србин and stevan911 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 3 часа, Богомислић рече Жене ти ништа не дугују, па ни пажњу. Мораш сам да их привучеш и освојиш, а не да глумиш жртву. Лепо речено. И не само жене. Нико ти ништа не дугује. Твој живот је само и једино твоја одговорност. stevan911 and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 пре 21 часа, Богомислић рече Жене ти ништа не дугују, па ни пажњу. Nemoj tako. Jednoj sam pozajmio hiljadarku. Čekaj prvo da vrati. пре 21 часа, Богомислић рече Мораш сам да их привучеш и освојиш, а не да глумиш жртву. Već sam ti objasnio kako to ide, da se ne ponavljam. Nema tu nikakvog osvajanja. Vidi se u startu da li je žena zainteresovana ili ne. Ne glumim ni žrtvu, niti bilo šta drugo. пре 17 часа, -Владимир- рече Лепо речено. И не само жене. Нико ти ништа не дугује. Твој живот је само и једино твоја одговорност. Pa šta s tim? Od nikog ništa nisam ni tražio. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Nemoj tako. Jednoj sam pozajmio hiljadarku. Čekaj prvo da vrati. Zovi je i traži nazad svoje pare. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 пре 3 минута, Natasa. рече Zovi je i traži nazad svoje pare. feeble, stevan911, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Nemoj tako. Jednoj sam pozajmio hiljadarku. Čekaj prvo da vrati. U 2020-oj stednja! Nemoj opet da padas na trep-trep! Natasa., Vladan :::. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 18 часа, Bojan* рече Pa šta s tim? Od nikog ništa nisam ni tražio. Тим горе. Онда немој да кукаш да не добијаш. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 23 часа, Natasa. рече Zovi je i traži nazad svoje pare. ...pa ne bi moglo baš da se kaže da su sasvim moje, jer sam ih i ja uzeo na zajam od drugoga. Tako da ... ma nema veze. Do sad je uvek vraćala, ne brini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 23 часа, Anika рече U 2020-oj stednja! Nemoj opet da padas na trep-trep! Nisam ni pao, ne radi se o tome uopšte. To mi je prijateljica. A osim toga, žene ne primenjuju takve manipulatorske metode na meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 7 часа, -Владимир- рече Тим горе. Онда немој да кукаш да не добијаш. Šta to da ne dobijam? Ne kukam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 ???? ronin, stevan911, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 пре 52 минута, Smaragdni kamičak рече ???? Прелепо ?? Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука