ronin Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 минута, Ana B. рече Okoliša nešto, evo ga javno pozivam na dvoboj nadam se da ce prihvatiti jer ko ne bi voleo da sa takvom lewpoticom ukrsti maceve Ana B. and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 @Neša_ Хоћеш ли да се смириш ил да ти дамо вољно? М? Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 @Neša_ stvarno bi mogao malo da spustis loptu...suvise dugo traje tvoje"kukanje i nezadovoljstvo"...ne samo sto smaras, vec i vredjas druge...to stvarno nije bilo lepo...da ne bi sankcionisan, promeni svoj stil izrazavanja... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Управо сада, Neša_ рече Šta je sa prethodnim uvredama na moj račun? Zašto na to ne reagujete? kao sto rekoh, suvise dugo ponavljas svoje nebulozne price .... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 1 минут, Neša_ рече Šta li je to? Neki alkohol? антифриз али за душу, мого би да пробаш могло би да помогне Neša_ and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 9 минута, Neša_ рече Ona reče da ide na turu apsinta? Šta li je to? Neki alkohol? smiruje zivce, dobro dodje posle rasprave s tobom Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 минута, Neša_ рече Nisam baš talentovan za tako nešto. A kol’ko košta? око 10е флаша а по кафићима око 250дин. чашица Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 1 минут, Neša_ рече Opa bato! Život na visokoj nozi. да... за оне који то пију зато пробај јер када те виде да то пијеш одмах цуре има да се прилепе за тебе и опијене магијом апсинта неће ни приметити све твоје непремостиве мане и онда док се нека отрезни већ си је оженио и ћао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 15 минута, Neša_ рече Opa bato! Život na visokoj nozi. nije to zivot na visokoj nozi. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Мени била слава,па сам управо просула остатке вина ,значи ако неко види празну боцу вина коју још нисте бацили, Само је питање ко види.Актуелна тема. Неке приче постану дегутантне попут вина које стоји више дана у отвореној боци. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @Liga Džentlmena Plemenito, uzviseno ropstvo! Ma sta zena blebetala, gleda da se samo kome potcini. Uvek i bez izuzetaka. Sreca muskarceva se vika ,,hocu". Zenina ,,on hoce". Mislim da materinstvo resava njihove probleme i zagonetke. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @Bianca Pu bre mala, a taman sam skupio hrabrosti broj da ti zatrazim, samo da ti cujem glas. Kad ono ne sljakaju ti veze na daljinu. Prava steta. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 4 часа, ronin рече nadam se da ce prihvatiti jer ko ne bi voleo da sa takvom lewpoticom ukrsti maceve Hahaha, je si ti brate zenjet? Daj bre stisni petlju, sto se lige tice omasio sam. Ti si pecen. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 15 часа, Bianca рече Muškarac je slonac пре 15 часа, Bianca рече Momak za vezu i prijatelj... dve totalno odvojene kategorije. Dobri prijatelji su kao braća... bliski smo, ali kao ni sa rođenom braćom nema one romantične bliskosti kao u vezi. Po ovome ispada da je tebi bitan samo sexualni aspekt a ostali aspekti u vezi su totalno nebitni.Znači imaš drugare s kojima piješ kafu,pričate,poveravate se sve a imaš i momka kao odvojenu kategoriju i on služi samo za romantičnu bliskost,utilitarstkinjo. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Bianca, moja preporuka ti je da se iskljucis iz diskusije. Poz. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука