Heraklit Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Grešan sam,priznajem Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Управо сада, Heraklit рече Grešan sam,priznajem ko prizna. pola mu se prašta. Heraklit and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 11 минута, Natasenka рече Žensko je rođeno da se voli, cijeni, poštuje, suosjeća, pomaže, zaštiti je, bude uz nju u dobru i zlu. ko voli nek izvoli. ko ne voli. nek se odmakne. Да ли то важи за Хилари Клинтон и Мадлен Олбрајт? Лидија Миленковић, Neša_, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 plemenitu ženu treba voljeti. ne volim političku temu kad pričam o ljubavi. neke žene se ne razumeju u politiku. Neša_ and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 5 минута, Natasenka рече ko prizna. pola mu se prašta. Divna si. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Ako mogu da primetim, ljudi su previse "repova" ili emotivnih povreda, gde su oni nekome povredili sujetu ili je neko njima povredio sujetu. I otud tolika polemika o tome kakav ko treba da bude. Umesto da se potrude da razumeju drugu stranu kao npr sto razumeju povredjenog prijatelja ili prijateljicu oni i dalje srljaju iz jedna propale veze u drugu . Pozdrav od Trola. ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Ako mogu da primetim, ljudi su previse "repova" ili emotivnih povreda, gde su oni nekome povredili sujetu ili je neko njima povredio sujetu. I otud tolika polemika o tome kakav ko treba da bude. Umesto da se potrude da razumeju drugu stranu kao npr sto razumeju povredjenog prijatelja ili prijateljicu oni i dalje srljaju iz jedna propale veze u drugu . Pozdrav od Trola. ? poluistina. do pola tačno. od pola nije. ne srljaju neki iz veze u vezu. poz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 1 сат, Ana B. рече Nesa je sveti mucenik, stradalnik od zena Ma nasalih se posto su po njemu sve zene iste onda su i muskarci, onda se ni on ne razlikuje od vecine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 5 часа, Anika рече Npr. pije.. ali to su tek njuške.. (što sve trpaju u jedno) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 8 часа, Liga Džentlmena рече Bjankice. Muskarac i treba da bude fin i da ugadja devojci, da cini da se ona oseca srecno, jer je tad i on srecen. Uvek je pametno prvo biti neko vreme prijatelj sa nekim i upoznati tu osobu ( ako treba to mu i naglasi), tako ces da napravis selekciju izmedju onih koji hoce s'tobom biti zato sto to zaista zele i oni koji hoce samo sex. Ti si mlada pa imas dosta vremena za upoznavanje. Zelim ti da nadjes dobrog momcica. Nikako. Ženi treba muškarac, a ne sluga... ko nema svoje ja i koji će da žrtvuje svoje potrebe zbog mojih hirova. Muškarac je slonac, ne mlakonja kojim svi manipulišu. Momak za vezu i prijatelj... dve totalno odvojene kategorije. Dobri prijatelji su kao braća... bliski smo, ali kao ni sa rođenom braćom nema one romantične bliskosti kao u vezi. Ironija je da mi sva prijateljstva nadžive veze. Hvala ti za lepu želju. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 часа, Ana B. рече Kod muskarca je bar jasno seks i klopa пре 21 минута, Neša_ рече To su glavne karakterne crte, koje kod muškarca i priželjkujete, nakon što vas privuče fizičkim izgledom. Za ovo prvo kapiram, ali kakve veze imaju prizeljkivanje klope i muskarac koji me je privukao fizickim izgledom. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Управо сада, Neša_ рече Pa to su osobine muškarca, koje su vam bitne. Drugo i ne gledate, dok ne sklopite brak. Objasni mi ovo s klopom, molim te. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 8 минута, Neša_ рече Pa to su osobine muškarca, koje su vam bitne. Drugo i ne gledate, dok ne sklopite brak. Seceru Лидија Миленковић and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Jel ovo veza izmedju privlacnog muskarca, sexa i klope ? Драшко, Alegzandar, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 @Neša_ Mislim da si preterao. Tvoj komentar je veoma uvredljiv. Nije u redu ! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука