Lenka88 Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 10 часа, Neša_ рече Ovi koji nemaju, se i ne računaju u muškarce. Kud će oni bez para? Ko može njih da vidi i upozna? Neka koja živi npr. u Beogradu sigurno ne, jer do Beograda prvo treba da se dođe, a niko neće da te vozi za džabe. Bez ulaganja para i dovoljno slobodnog vremena, ne možeš ni zadržati devojku, a još manje ženu, čak i ako bi prvobitno uspeo da je zainteresuješ, jer će nemogućnost da se viđaš sa njom i da je izvodiš, ona protumačiti kao nesposobnost i okrenuće se drugom muškarcu, koji joj je često u blizini. Ne kaže se džabe “daleko od očiju, daleko od srca” i “ko pre devojci, njemu devojka, a ko poslednji, njemu žena”. Pa npr mozes stopom do Beograda. Nadam se da za kafu i sladoled imas, a ako ne evo ima forumasa voljnih da ti pomognu. :-) Il kad vec neces il ne mozes sam da zaradis onda nadjes neku sa parama, to bi u tvom slucaju bilo idealno. :-) Samo da je niza i da ima para, nadam se da nemas vise zahteva :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 1 сат, Lenka88 рече Pa npr mozes stopom do Beograda. Nadam se da za kafu i sladoled imas, a ako ne evo ima forumasa voljnih da ti pomognu. :-) Il kad vec neces il ne mozes sam da zaradis onda nadjes neku sa parama, to bi u tvom slucaju bilo idealno. :-) Samo da je niza i da ima para, nadam se da nemas vise zahteva :-) Kladim se da je Neša monah u manastiru kome je dosadno, pa zbija šale ili neko od glavnih na forumu. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 40 минута, Ana B. рече Kladim se da je Neša monah u manastiru kome je dosadno, pa zbija šale ili neko od glavnih na forumu. Ko god da je ubedjena sam da se odlicno zeza na forumu :-) Milica Bajic, Ana B. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 41 минута, Ana B. рече Kladim se da je Neša monah u manastiru kome je dosadno, pa zbija šale ili neko od glavnih na forumu. Ено га тера шегу на теми о компјутерским игрицама, сад се зове Матија Ana B., Vladan :::., Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 3 часа, Milica Bajic рече Ено га тера шегу на теми о компјутерским игрицама, сад се зове Матија Dupli nalozi su zabranjeni Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 58 минута, Neša_ рече Beograd sam uzeo samo kao primer. Inače devojke i žene koje žive i rade u Beogradu, su još nepristupačnije i zahtevnije za upoznavanje i druženje sa onima koji nisu iz Beograda. One su zainteresovane isključivo za fizički privlačne muškarce, koji imaju atraktivna zanimanja, dobre plate i dobre automobile. Ne moram ja da stopiram do Beograda, a i rizično je. Odlučio sam da više ne stopiram, otkada je jedan koji me vozio, uleteo u oštru krivinu brzinom od 150 km/ h. Sjurio se nizbrdo, pretekao kamion ispred same krivine, a onda se iz suprotnog pravca pojavio auto. U tom momentu sam već mislio da nam nema spasa i proletelo mi kroz glavu: zbogom živote. Ipak je uspeo da prikoči. Bio je to srednje veliki mercedes, izuzetno stabilan... Jedan odlazak radi upoznavanja, ne rešava ništa. Čak i u slučaju dobrih utisaka prilikom susreta, ništa se time ne postiže. Za jedan susret bi verovatno bilo dovoljno oko 2000 din., ali za redovno viđanje treba mnogo više, tako da i daljina od 100 km, već gotovo da eliminiše svaku šansu kod devojaka i žena iz grada, sem ako nemaš dosta para i slobodnog vremena napretek. Ja sam ovih dana, a posebno juče i danas, po čitav dan napolju, na mrazu, tako da kada se posao završi, a juče sam radio napolju čak do ponoći, posle toga više nisam nizašta. Ne znam kada ću i da li ću biti u mogućnosti za susret sa nekom ženskom osobom, ali apsurd je da je ustvari najteže naći osobu koja bi želela susret. Tuđa finansijska pomoć mi nije potrebna. Borim se da ne dođem u tu situaciju. To bi za mene bio težak poraz. Ni u slučaju da se nekim čudom za mene zainteresuje žena koja ima para, ne bih prihvatio njenu pomoć. Mi u Beogradu imamo sve na jednom mestu i ne moramo da idemo van da tražimo. Mi što studiramo nemamo puno vremena za izlaske van grada, a zaposlene žene skoro da ga nemaju uopšte. Razmišljam o ovoj tvojoj priči i nešto mi tu ne štima... zašto bi iko zakočio u makazicama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 2 часа, Neša_ рече Inače devojke i žene koje žive i rade u Beogradu, su još nepristupačnije i zahtevnije za upoznavanje i druženje sa onima koji nisu iz Beograda. One su zainteresovane isključivo za fizički privlačne muškarce, koji imaju atraktivna zanimanja, dobre plate i dobre automobile. Ma nemoj ? пре 2 часа, Neša_ рече Jedan odlazak radi upoznavanja, ne rešava ništa. Čak i u slučaju dobrih utisaka prilikom susreta, ništa se time ne postiže. Za jedan susret bi verovatno bilo dovoljno oko 2000 din., ali za redovno viđanje treba mnogo više, tako da i daljina od 100 km, već gotovo da eliminiše svaku šansu kod devojaka i žena iz grada, sem ako nemaš dosta para i slobodnog vremena napretek. I opet...ma nemoj? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 15 часа, Ana B. рече Ni ona se ne vozi dzabe, nema ni kod babe za dzabe U tom i jeste sva tajna muško-ženskih odnosa: Daj mi - daću ti! Ako ne daš ti meni neću ni ja tebi! Ko u ovoj pjesmici, djeca se to odmah uče dok su mala! Što u mladosti naučiš, nikad ne zaboraviš! Ana B. and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 10 часа, Neša_ рече Beograd sam uzeo samo kao primer. Inače devojke i žene koje žive i rade u Beogradu, su još nepristupačnije i zahtevnije za upoznavanje i druženje sa onima koji nisu iz Beograda. One su zainteresovane isključivo za fizički privlačne muškarce, koji imaju atraktivna zanimanja, dobre plate i dobre automobile. Ne moram ja da stopiram do Beograda, a i rizično je. Odlučio sam da više ne stopiram, otkada je jedan koji me vozio, uleteo u oštru krivinu brzinom od 150 km/ h. Sjurio se nizbrdo, pretekao kamion ispred same krivine, a onda se iz suprotnog pravca pojavio auto. U tom momentu sam već mislio da nam nema spasa i proletelo mi kroz glavu: zbogom živote. Ipak je uspeo da prikoči. Bio je to srednje veliki mercedes, izuzetno stabilan... Jedan odlazak radi upoznavanja, ne rešava ništa. Čak i u slučaju dobrih utisaka prilikom susreta, ništa se time ne postiže. Za jedan susret bi verovatno bilo dovoljno oko 2000 din., ali za redovno viđanje treba mnogo više, tako da i daljina od 100 km, već gotovo da eliminiše svaku šansu kod devojaka i žena iz grada, sem ako nemaš dosta para i slobodnog vremena napretek. Ja sam ovih dana, a posebno juče i danas, po čitav dan napolju, na mrazu, tako da kada se posao završi, a juče sam radio napolju čak do ponoći, posle toga više nisam nizašta. Ne znam kada ću i da li ću biti u mogućnosti za susret sa nekom ženskom osobom, ali apsurd je da je ustvari najteže naći osobu koja bi želela susret. Tuđa finansijska pomoć mi nije potrebna. Borim se da ne dođem u tu situaciju. To bi za mene bio težak poraz. Ni u slučaju da se nekim čudom za mene zainteresuje žena koja ima para, ne bih prihvatio njenu pomoć. Znači ti tražiš onu koja ima love Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 11 часа, Neša_ рече Beograd sam uzeo samo kao primer. Inače devojke i žene koje žive i rade u Beogradu, su još nepristupačnije i zahtevnije za upoznavanje i druženje sa onima koji nisu iz Beograda. One su zainteresovane isključivo za fizički privlačne muškarce, koji imaju atraktivna zanimanja, dobre plate i dobre automobile. Ne moram ja da stopiram do Beograda, a i rizično je. Odlučio sam da više ne stopiram, otkada je jedan koji me vozio, uleteo u oštru krivinu brzinom od 150 km/ h. Sjurio se nizbrdo, pretekao kamion ispred same krivine, a onda se iz suprotnog pravca pojavio auto. U tom momentu sam već mislio da nam nema spasa i proletelo mi kroz glavu: zbogom živote. Ipak je uspeo da prikoči. Bio je to srednje veliki mercedes, izuzetno stabilan... Jedan odlazak radi upoznavanja, ne rešava ništa. Čak i u slučaju dobrih utisaka prilikom susreta, ništa se time ne postiže. Za jedan susret bi verovatno bilo dovoljno oko 2000 din., ali za redovno viđanje treba mnogo više, tako da i daljina od 100 km, već gotovo da eliminiše svaku šansu kod devojaka i žena iz grada, sem ako nemaš dosta para i slobodnog vremena napretek. Ja sam ovih dana, a posebno juče i danas, po čitav dan napolju, na mrazu, tako da kada se posao završi, a juče sam radio napolju čak do ponoći, posle toga više nisam nizašta. Ne znam kada ću i da li ću biti u mogućnosti za susret sa nekom ženskom osobom, ali apsurd je da je ustvari najteže naći osobu koja bi želela susret. Tuđa finansijska pomoć mi nije potrebna. Borim se da ne dođem u tu situaciju. To bi za mene bio težak poraz. Ni u slučaju da se nekim čudom za mene zainteresuje žena koja ima para, ne bih prihvatio njenu pomoć. Ala ti brate sereš.. I zamisli sad me banuju zbog ovog komentara tebi - pretjeranom seratoru Поет, Vladan :::. and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 9 часа, Neša_ рече Zaposlene žene, koje nisu udate odnosno devojke, nemaju porodične obaveze, posle radnog vremena imaju slobodno vreme. Zavisi koliko im je radno vreme i koliko im je odgovorna pozicija. Ne razumem zašto bi išle u unutrašnjost da traže momke? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 12 часа, Neša_ рече Beograd sam uzeo samo kao primer. Inače devojke i žene koje žive i rade u Beogradu, su još nepristupačnije i zahtevnije za upoznavanje i druženje sa onima koji nisu iz Beograda. One su zainteresovane isključivo za fizički privlačne muškarce, koji imaju atraktivna zanimanja, dobre plate i dobre automobile. Ne moram ja da stopiram do Beograda, a i rizično je. Odlučio sam da više ne stopiram, otkada je jedan koji me vozio, uleteo u oštru krivinu brzinom od 150 km/ h. Sjurio se nizbrdo, pretekao kamion ispred same krivine, a onda se iz suprotnog pravca pojavio auto. U tom momentu sam već mislio da nam nema spasa i proletelo mi kroz glavu: zbogom živote. Ipak je uspeo da prikoči. Bio je to srednje veliki mercedes, izuzetno stabilan... Jedan odlazak radi upoznavanja, ne rešava ništa. Čak i u slučaju dobrih utisaka prilikom susreta, ništa se time ne postiže. Za jedan susret bi verovatno bilo dovoljno oko 2000 din., ali za redovno viđanje treba mnogo više, tako da i daljina od 100 km, već gotovo da eliminiše svaku šansu kod devojaka i žena iz grada, sem ako nemaš dosta para i slobodnog vremena napretek. Ja sam ovih dana, a posebno juče i danas, po čitav dan napolju, na mrazu, tako da kada se posao završi, a juče sam radio napolju čak do ponoći, posle toga više nisam nizašta. Ne znam kada ću i da li ću biti u mogućnosti za susret sa nekom ženskom osobom, ali apsurd je da je ustvari najteže naći osobu koja bi želela susret. Tuđa finansijska pomoć mi nije potrebna. Borim se da ne dođem u tu situaciju. To bi za mene bio težak poraz. Ni u slučaju da se nekim čudom za mene zainteresuje žena koja ima para, ne bih prihvatio njenu pomoć. Znaci imas jos jedan uslov kad su devojke u pitanju, mesto stanovanje 100km najdalje. Vidis da i ti imas puno uslova. E a ta prica sa atraktivnim muskarcima i devojkama malo je postala dosadna. A sto se tice posla...pa nisi jedini. Dosta ljudi danas radi od jutra do mraka da obezbedi sebe porodicu tako da to nije nikakav izgovor. ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 @Neša_ Одавно те нисам ништа питала Шта мислиш о сиромашним, а честити девојкама? Али озбиљно. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 Ma daj, 'oladi vise, kako ti se ne smuci! Uzdrzi se ako ikako mozes bar za ove praznike. Tebi niko ionako vise nista ne veruje, osim sto se pojedini novi clanovi prime. Ne znam kako te admini trpe. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 9 часа, Ana B. рече Znači ti tražiš onu koja ima love Не, Неша тражи ону која има love (=љубав) Neša_, Milica Bajic and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука