Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Trol, jedes malu decu :D:Dhobbittrailer02-109.jpg

Nisam bre znao da sam toliko opasan, vidis da svi beze od mene. ???

Ako ako, nek im je na spasenje sve sto napisu i misle. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Ceracemo se. Udri na smeh, dr Petar Bozovic :D:D

Tek tad nece da me vole, smetace im sto sam pozitivan. ??

Vidis da im sve kod mene smeta. Hahah

@Neša_ Nego brate vidis ti da nas ovi ovde nesto prozivaju, sta kazes da udruzimo snage pa da ih sve poceramo?:ani_biggrin:

Ma nek imaju posle za sta da nas prozivaju i da kake uz vetar.

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, goranger рече

Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno....

Nisam to do sad posmatrala na taj nacin, ali ono apsolutno si u pravu... da ti se zavrti u glavi, kao kad slusas tehno muziku. :)))

Jos percipiraju da su mnogo bitni i zele nam spasenje. Ah, te fore. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Ima leka za sve bracooo. :D

Front.png

Teol, trol, trolcina ja sam prava momcina. ?? Vidis da ove zene ne mogu bez mene. ??

Подели на овим сајтовима

Nikola, nista ne kapiras... Sve se bre lepe za njega, ali on sanja o nekoj nedostiznoj. :D Kako si tako glup. :tongue:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Anika Umem bas tako na momente biti glup, i to je veoma cesta i neizbezna pojava, da mi se sve vise cini i da ne mogu ziveti bez nje. :/

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Anika Umem bas tako na momente biti glup, i to je veoma cesta i neizbezna pojava, da mi se sve vise cini i da ne mogu ziveti bez nje. :/

Blaženo neznanje ili sveta glupost :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Nikola Stojanovic рече

@goranger  Ali neka je, ipak verujem da ce Lepota spasti svet. :)

Ooo brate moj Lepota je prolazna. ?

пре 38 минута, Anika рече

Nikola, nista ne kapiras... Sve se bre lepe za njega, ali on sanja o nekoj nedostiznoj. :D Kako si tako glup. :tongue:

E bravo za kontataciju, zato ovde i trazim samo drugarice ne zanimaju me udavace, posebno ne sa foruma...:)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...