Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 26 минута, Liga Džentlmena рече Pa evo, ja sam upoznao par ljudi sa foruma preko ovih tema. Samo jednu osobu nisam uspeo da upoznam nije se dalo, ali ko zna zasto je to dobro. Ostale jesam. Kakva su tvoja iskustva? Nisam nikad nikog upoznala preko neta, ali nisam ni pokusavala. Pa to je lepo da se i uzivo nastavi druzenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 22 минута, Lenka88 рече Nisam nikad nikog upoznala preko neta, ali nisam ni pokusavala. Pa to je lepo da se i uzivo nastavi druzenje. Prvo pobedis strah od upoznavanja, drugo ako ste blizu ne odugovlacite mnogo sa dopisivanjem, trece budes otvorena sa tom osobom, bez igrica i zavlacenja, komunicirate drugarski, razmenite brojeve telefona, cujete se i posle se vidite. Bitan je taj kontakt telefonom jer tu mozes da stvores neku sliku o osobi sa kojom komuniciras, preko poruka mozes pogresno da razumes sto je napisano i eto problema u najavi. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 17 минута, Liga Džentlmena рече Prvo pobedis strah od upoznavanja, drugo ako ste blizu ne odugovlacite mnogo sa dopisivanjem, trece budes otvorena sa tom osobom, bez igrica i zavlacenja, komunicirate drugarski, razmenite brojeve telefona, cujete se i posle se vidite. Bitan je taj kontakt telefonom jer tu mozes da stvores neku sliku o osobi sa kojom komuniciras, preko poruka mozes pogresno da razumes sto je napisano i eto problema u najavi. Vidim ti si expert u tome :-) Mozda sam se lose izrazila onako me je zanimalo, zenska radoznalost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 24 минута, Lenka88 рече Vidim ti si expert u tome :-) Mozda sam se lose izrazila onako me je zanimalo, zenska radoznalost. Daleko bilo da sam expert , ali hvala na lepoj reci zna to da laska,? Upoznao tri devojke tako i sa njima sam super prijatelj, sad trebam i cetvrtu. Veliki je priblem sto ljudi ulaze u kontakt sa ocekivanjem da ce biti nesto ili pisu tako kao da ce biti nesto. Znaci ulazi se u kontakt sa prijateljskom spikom itd. Video sam se samo sa onim devojkama sa kojima sam se cuo telefonom. Tako da svima preporucujem prvo to pa vidjanje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Daleko bilo da sam expert , ali hvala na lepoj reci zna to da laska,? Upoznao tri devojke tako i sa njima sam super prijatelj, sad trebam i cetvrtu. Veliki je priblem sto ljudi ulaze u kontakt sa ocekivanjem da ce biti nesto ili pisu tako kao da ce biti nesto. Znaci ulazi se u kontakt sa prijateljskom spikom itd. Video sam se samo sa onim devojkama sa kojima sam se cuo telefonom. Tako da svima preporucujem prvo to pa vidjanje. Znaci ti trazis samo prijateljice na forumu? :-) goranger and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 1 минут, Lenka88 рече Znaci ti trazis samo prijateljice na forumu? :-) Tresla se gora, rodio se miš Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 1 минут, Lenka88 рече Znaci ti trazis samo prijateljice na forumu? :-) Sad me zezas a to nije lepo... Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 Hahahah, liga to takticki. A onda im pusta pesmu, valjda Zeljko bejase. ,,Nisam ti prijatelj ni brat, da svoje mi tajne pricas ti , al mogu ti kad kog zatreba ponovo biti ljubavnik... " ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 22 минута, Liga Džentlmena рече Sad me zezas a to nije lepo... Nisam odolila :-) Al evo drugari te zezaju i vise od mene :-) пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Hahahah, liga to takticki. A onda im pusta pesmu, valjda Zeljko bejase. ,,Nisam ti prijatelj ni brat, da svoje mi tajne pricas ti , al mogu ti kad kog zatreba ponovo biti ljubavnik... " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Lenka88 Hahah, ma taman posla. Liga je moj brat, a taki mu je stil. Takticar stari. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Lenka88 Hahah, ma taman posla. Liga je moj brat, a taki mu je stil. Takticar stari. Ovde sve neki takticari :-) Em Liga em Nesa...mozda ih ima jos al nisam ih primetila. Njih dvojica prednjace :-) Salim se da se pomenute kolege forumasi ne naljute Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 1 hour ago, Lenka88 рече Liga em Nesa...mozda ih ima jos al nisam ih primetila. Njih dvojica prednjace :-) Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno.... Natasa., Vladan :::., Брада and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 42 минута, goranger рече Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno.... Onda se uvek mogu preskociti ;-) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 2 часа, Lenka88 рече Onda se uvek mogu preskociti ;-) Vidim da sam pogresio. Dobro lence uzivaj. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече @Lenka88 Hahah, ma taman posla. Liga je moj brat, a taki mu je stil. Takticar stari. Ma nisam ja brate takticar ja sam trol, ili bole reci trolcina. ? Jadni ove postenjacine pored mene ovako loseg. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука