Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Neša_ рече U borbi za goli opstanak? У борби за привлачење жена на форуму. То ти је тактика, да те жене примете. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Neša_ рече U čemu? U borbi za goli opstanak? Zar ti mislis da je samo tebi tesko u zivotu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Nije života mi. Чијег ? Neša_ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Ne mislim. Samo pitam u čemu da uživam, pošto ne vidim. Ne razmisljaj o brojevima, pravilima, sigurno imas nesto sto te ispunjava, sto volis da radis. Zivot je nekad siv, nekad zut... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Maja Pavlovic рече Zivot je nekad siv, nekad zut... Некад роз. Neša_ and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 4 минута, Maja Pavlovic рече Ne razmisljaj o brojevima, pravilima, sigurno imas nesto sto te ispunjava, sto volis da radis. Zivot je nekad siv, nekad zut... Ал да би радио оно што волиш, мораш да имаш паре. Људи који по цео дан раде да би преживели немају времена да раде оно што воле. То је привилегија људи који имају новац Јесам ли га добро скинуо? Maja Pavlovic, obi-wan and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 3 минута, Vegeta рече Nego, dajte nešto vedrije. @БанеЛ @obi-wan Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene? Ja ako bi is`o morao bi da povedem i zenu, razume se. Da ne pricamo o tome da bi sve to morao i da platim... Лубеница је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 8 минута, Vegeta рече koja od teta što voli lepe i bogate neće postati prepodobna Mislis od para ili od vina? Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 9 минута, Vegeta рече Bilo kako prepodobna, nebitan je uzrok. Pa vidi, od para moze da postane prepodobna, a od vina jok, od njega svi postanu ispovednici. Milica Bajic, Flojd, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 13 минута, Vegeta рече Nego, ne reče mi kako je bilo u subotu na golfu sa Banetom. Nisam mogo didem. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 38 минута, Vegeta рече Nego, dajte nešto vedrije. @БанеЛ @obi-wan Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene? Posetite restoran " Kljunac". Izvrsna je hrana. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече Kod mene obrnuto, ja postanem nečista sila, đavo nemirni, onaj što takne, pa se polako primakne. Ali onda ne govorim ništa osim istine, da moja izabranica zna da mi je jedina. Kad sam rek`o "ispovednici" mislio sam na to da posle vina svi samo melju (= "ispovedaju se"), narocito cure. Secam se, moja stara ljubav kad smo jednom tako sedeli kod mene... ja nam nasluzio domace kupinovo vino, slatkasto ali sa dosta oktana, i seli da malo pricamo. Posle jedne (1) case bilo je ihihi, ahaha... pa sad ti vidi... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 56 минута, Liga Džentlmena рече Posetite restoran " Kljunac". Izvrsna je hrana. Jednom, ako Bog da... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 13 минута, obi-wan рече Jednom, ako Bog da... Skolski mi drzi taj restoran, mislim dva restorana. Hehe jedan na Kopu a jedan nize, pa sam cesto kod njega. Evo jedna slika iz kafane. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 4 минута, Vegeta рече Odlična ideja. Tu da divanimo kako ćemo da zgrnemo laku lovu. Sverc komerc, Kosovo je 20km preko brda. Ustvari malo vise. @obi-wan ce da potera njegovu bubu dzipa, ja znam te tajne puteve, a ti ces da se mrstis na pajkane ako nas presretnu negde. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука